Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 10 22, 14:25)
grazus tikrai visi ideti svarkai  wub.gif

ir dzinsai pilki grazus biggrin.gif nors neturiu pati ax.gif
bet ziuriu paskutinej foto tie skinny dzinsiukai ilgoki ir atlenkti  smile.gif ....as atsisiunciau AE jeginsus, paemiau Tall dydi, tai man jie per ilgi, tokie kaip modeliui, galvojau nesti trumpinti, bet gal galima ir atlenkus nesiot g.gif

Tai drąsiai smile.gif . Kartais man taip netgi stilioviau, įdomiau, nei idealiai tvarkingas ilgis smile.gif. Aišku, jei suraitoji belekiek tai gal ir nelabai biggrin.gif , bet vieną - du sykius atraitot tai pats tas, manau smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 22, 15:15)
Aš net nemačiau, kad DAR IR TAIP rašo  doh.gif  biggrin.gif

Man pilkos periodas gilioj praeity, nors viens kits rūbas likęs. Ši spalva tokia klasikinė, iki negalėjimo  biggrin.gif . (beje, kaip tik dabar būtent pilku merinu vilkiu - čia vadinasi, 'nemėgstu'  lotuliukas.gif )
Man gražu pilka su raudona, arba bordo.
Beje, antram derinuke pilkas švarkas labai gražus, prie džinsų super  thumbup.gif Tik su lauryna dėl 'akcento'sutinku  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
O tas antrasis rudas - tai dar fainesnis už pilką biggrin.gif . Gražiai prie tų pilkučių  drinks_cheers.gif

P.S. Ruda, tai mano galva, visoms tinka. smile.gif O jei dar rimčiau, tai skirstau į atspalvius - šilti ir šalti. Man, pvz., šalti tinka. O šilti tokioms ryškioms tamsiaplaukėms  smile.gif

Dar man dar labai patinka pilka su violetine wub.gif

As gal net manyciau, kad visos spalvos visoms tinka, reikia tik tinkama atspalvi atrasti mirksiukas.gif Pvz. as vargstu su melyna spalva, man labai grazi jcrew ryski melyna, bet man ji netinka, man tinka silti atspalviai.

Dideja, as irgi galvoju, kad patrumpinti visada spesi, geriau atraitok.

Skaiciau pas Drukteini jo psl., kad vyrams atraitoti dzinsai yra stiliaus klaida (jeigu aisku to nenumato modelis), nes kazkada dzinsai buvo vienodo ilgio, kai tik atsirado, kai buvo dar darbininku drabuzis ir kiekvienas atraitodavo kiek jam reikejo. Veliau, kai atsirado skirtingo ilgio dzinsai, pirkti netinkamo ilgio dzinsus ir juos atraitoti buvo ne fasonas, t.y. tai parodydavo, kad ju savininkas tikras proletaras biggrin.gif Abejoju, ar dabar tas galioja ax.gif Cia tik apie vyrus siaip buvo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 14:53)
Dar man dar labai patinka pilka su violetine:wub:

As gal net manyciau, kad visos spalvos visoms tinka, reikia tik tinkama atspalvi atrasti mirksiukas.gif Pvz. as vargstu su melyna spalva, man labai grazi jcrew ryski melyna, bet man ji netinka, man tinka silti atspalviai.
[...]

drinks_cheers.gif
Su mėlyna man tas pats - gražu, bet man netinka verysad.gif (deja deja, net ir šalta mėlyna; kažkaip net fiziškai šalta nuo jos pasidaro biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 14:12)
Dar cia idomus svarkas, daugiau spalvu, bet man nepatinka pilkos su ruda derinys g.gif

šito švarkelio graži spalva wub.gif wub.gif bet kaina kokia blink.gif blink.gif
švarkelis
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 22, 16:06)
šito švarkelio graži spalva wub.gif  wub.gif  bet kaina kokia blink.gif  blink.gif
švarkelis

Taip, grazi ir kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 22, 15:06)
šito švarkelio graži spalva wub.gif  wub.gif  bet kaina kokia blink.gif  blink.gif
švarkelis

QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 15:10)
Taip, grazi ir kaina mirksiukas.gif

Tai jau vien apykaklė ko verta biggrin.gif mirksiukas.gif
Fainas jis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 22, 16:45)
Tai jau vien apykaklė ko verta  biggrin.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 22 spalio 2014 - 16:01
Aireda, prasom smile.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 10 22, 17:24)
Aireda, prasom  smile.gif  4u.gif

user posted image
user posted image

Aciu, Dideja 4u.gif Matai, o sioje nuotraukoje jis atrodo toks ryskiai melynas, ne navy g.gif Siaip, grazus wub.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena. Gal yra gavusių new balance kedus? Ar dydžiai atitinka, imti įprastą, ar dydžiu didesnius? Ačiū atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2014 10 22, 18:06)
Laba diena. Gal yra gavusių new balance kedus? Ar dydžiai atitinka, imti įprastą, ar dydžiu didesnius? Ačiū atsakiusioms smile.gif

Didesniu tikrai nereikia. Puse dydzio mazesnius, jeigu norite kaip tik arba savo dydzio, jeigu norite laisvesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 17:08)
Didesniu tikrai nereikia. Puse dydzio mazesnius, jeigu norite kaip tik arba savo dydzio, jeigu norite laisvesniu ax.gif

Ačiū, imsiu tada savo dydį. Šiandien kaip tik nemokamas siuntimas, reikia naudotis proga smile.gif Ačiū dar kartą smile.gif
Atsakyti