Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Aš irgi gavau šitą šalikėlį, labai gražus jis man. wub.gif Spalva jo navy, toj merginos fotkėj turbūt labai smarkiai kontrastas uždidintas. Didėjos įdėtos nuotraukos atitinka realybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 22 spalio 2014 - 18:02
Merginos sakykit, sitas sijonukas 6 dydis su 96-97 cm bus didelis? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 22 spalio 2014 - 18:44
QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 15:53)

Skaiciau pas Drukteini  - 

...man tai jis pats kazkox nesusipratimas. Atleiskit uz OFT, bet jau toks tuštuma ir netikruma, kad... wacko.gif

Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 14:51)
Tikiu, kad tokie firminiai bus grazus. O AE nepirkai?

Su AE turejau nesėkminga apsipirkimą - per didelių pasipirkau. Tikriausiai iš jegingsų. Tai ir nebeperku. Nors kilo pagunda per pask. ju akciją pamėginti būtent pilkus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabili @ 2014 10 22, 17:06)
Laba diena. Gal yra gavusių new balance kedus? Ar dydžiai atitinka, imti įprastą, ar dydžiu didesnius? Ačiū atsakiusioms smile.gif

As gavau pries pora dienu, pirkau 7H ir bijojau kad nebutu dideli, o gavosi atvirksciai, su koijne neikisu, basa koja dar nieko, bet norisi laisviau g.gif Aviu tarp 37-38
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 22, 21:45)
...man tai jis pats kazkox nesusipratimas. Atleiskit uz OFT, bet jau toks tuštuma ir netikruma, kad... wacko.gif
Papildyta:
Su AE turejau nesėkminga apsipirkimą - per didelių pasipirkau. Tikriausiai iš jegingsų. Tai ir nebeperku. Nors kilo pagunda per pask. ju akciją pamėginti būtent pilkus...  smile.gif

biggrin.gif savotiskas jis toks.
Bet buvo smalsu ka jis ten prirase savo psl, tai viena karta pastudijavau, padariau testus, visokiu idomybiu radau
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2014 10 22, 20:50)
As gavau pries pora dienu, pirkau 7H ir bijojau kad nebutu dideli, o gavosi atvirksciai, su koijne neikisu, basa koja dar nieko, bet norisi laisviau g.gif Aviu tarp 37-38

Nu va, aš jau nusipirkau juos, savo įprastą dydį. Žiūrėsiu ką gausiu, bet labai tikiuosi, kad tiks unsure.gif
Atsakyti
Ateinu pasipasakot apie gauta siuntinuka 4u.gif

Jau neseniai minejau iPhone baterija - kazkodel idejo 2 vietoj vienos pirktos, na bet bus dovanom. ax.gif Keista, nes siunte uzsakyma i 3 dalis isskaide ir toj siuntoj tik baterija buvo... As turiu tokia pat is JCrew, tai dziaugiuosiu, geras daiktas.

Toliau vyrui pripirkau megztiniu - pernai nupirktas JCrew merino megztinukas jam patiko, sake nori ir navy, ir juodo tokio, tai dabar prigriebiau is Factory. Galvojau dovanoms per kaledas ir pan bus, bet po vieno pasimatavimo nusprendziau duot visus apsirengt, nes nesinori rizikuot.... Maniskis nesioja L dydi, JCrew megztuku turimu irgi L, tai ir siuos visus L paemiau.

Pirmas atejo v-neck megztukas - pasimataves vyras iskart pasake, kad jam per aptemptas (praktiskai nebent ant nuogo kuno detis, bet kokiu marskinuku ar maikutes nelabai jau eitu apsivilkt). O as iskart atkreipiau demesi, kad rankoves potrumpes jam. doh.gif Tai aisku to paties tikejausi ir is kitu megztuku....

Na bet siandien atejo likusieji, tai ispudziai geresni - kolkas vyras nesimatavo dar, bet prie to v-neck juodo pridejus pamatavau, tai visu rankoves bent per rankogalio ilgi ilgesnes bigsmile.gif Crewneck is plocio panasus i v-neck, bet idomu kaip maniskiui tiks, nes gal su normaliu rankoviu ilgiu kitaip ir plotis ziuresis. g.gif Dryzuotas v-neck lyginant su juodu ir i ploti platesnis, ir rankoves ilgesnes, tai manau sis tikrai kaip tik vyrui bus. Ir dar lambswool paemiau pabandymui - ilgis ir plotis irgi geri, sio rankoves gal net ilgiausios is visu ju, bet nesu tikra kaip vyras reaguos i vilnele, nes man ji nera maloni...

Tai vat kazkiek nustebino merinukai, nes visi 3 is esmes tokie pat turetu but, o visi 3 skirtingais plociais ir rankoviu ilgiais.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 10 22, 18:01)
Aciu, Dideja 4u.gif Matai, o sioje nuotraukoje jis atrodo toks ryskiai melynas, ne navy g.gif Siaip, grazus wub.gif

na, gal toj foto ir graziau su ryskiai melyna g.gif bet realiai navy smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 10 23, 07:08)
na, gal toj foto ir graziau su ryskiai melyna  g.gif  bet realiai navy smile.gif

Grazu ir su navy, bus labiau pritaikomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 10 23, 10:17)
Grazu ir su navy, bus labiau pritaikomas mirksiukas.gif

zinai, ir man prie veido tokia tamsi (navy) nelabai tinka ax.gif bet gerai, kad jis margas toks, tai pasukus salika galima isgauti kokia reikia spalva arciau veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 22, 23:09)
Ateinu pasipasakot apie gauta siuntinuka 4u.gif

Jau neseniai minejau iPhone baterija - kazkodel idejo 2 vietoj vienos pirktos, na bet bus dovanom.  ax.gif Keista, nes siunte uzsakyma i 3 dalis isskaide ir toj siuntoj tik baterija buvo... As turiu tokia pat is JCrew, tai dziaugiuosiu, geras daiktas.

Toliau vyrui pripirkau megztiniu - pernai nupirktas JCrew merino megztinukas jam patiko, sake nori ir navy, ir juodo tokio, tai dabar prigriebiau is Factory. Galvojau dovanoms per kaledas ir pan bus, bet po vieno pasimatavimo nusprendziau duot visus apsirengt, nes nesinori rizikuot.... Maniskis nesioja L dydi, JCrew megztuku turimu irgi L, tai ir siuos visus L paemiau.

Pirmas atejo v-neck megztukas - pasimataves vyras iskart pasake, kad jam per aptemptas (praktiskai nebent ant nuogo kuno detis, bet kokiu marskinuku ar maikutes nelabai jau eitu apsivilkt). O as iskart atkreipiau demesi, kad rankoves potrumpes jam. doh.gif Tai aisku to paties tikejausi ir is kitu megztuku....

Na bet siandien atejo likusieji, tai ispudziai geresni - kolkas vyras nesimatavo dar, bet prie to v-neck juodo pridejus pamatavau, tai visu rankoves bent per rankogalio ilgi ilgesnes bigsmile.gif Crewneck is plocio panasus i v-neck, bet idomu kaip maniskiui tiks, nes gal su normaliu rankoviu ilgiu kitaip ir plotis ziuresis.  g.gif Dryzuotas v-neck lyginant su juodu ir i ploti platesnis, ir rankoves ilgesnes, tai manau sis tikrai kaip tik vyrui bus. Ir dar lambswool paemiau pabandymui - ilgis ir plotis irgi geri, sio rankoves gal net ilgiausios is visu ju, bet nesu tikra kaip vyras reaguos i vilnele, nes man ji nera maloni...

Tai vat kazkiek nustebino merinukai, nes visi 3 is esmes tokie pat turetu but, o visi 3 skirtingais plociais ir rankoviu ilgiais.... ax.gif

Uhh, kaip gerai, kad ir apie vyrus pašnekam. Kaip tik šiandien MB pasipuošęs paskuotiniuoju Tavo minėtu. Pirkau praėjusią žiemą. Man lb patinka. Mūsų burgundy sp. Niu, gera kokybė, gerai dėvisi.
Galvoju dar kitą spalvą įsigyti. Tik dbr klausimas kokia čia jų kaina gera? g.gif Verta pirkt šiandien ar laukti offerio papildomo? Kokia kaina Tau pavyko pagaut?

Radau, pirkau už 29 pinigus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 spalio 2014 - 10:35
QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 23, 11:33)
Uhh, kaip gerai, kad ir apie vyrus pašnekam. Kaip tik šiandien MB pasipuošęs paskuotiniuoju Tavo minėtu. Pirkau praėjusią žiemą. Man lb patinka. Mūsų burgundy sp. Niu, gera kokybė, gerai dėvisi.
Galvoju dar kitą spalvą įsigyti. Tik dbr klausimas kokia čia jų kaina gera?  g.gif  Verta pirkt šiandien ar laukti offerio  papildomo? Kokia kaina Tau pavyko pagaut?

Radau, pirkau už 29 pinigus  g.gif

Vienspalviu merino pirkau po $32, dryzuota merino ir lambswool po $34.50. Manau ir pigiau ju bus, bet as norejau viska vienu kartu siustis, kad issimatiotu maniskis.

O finalas musu toks, kad pasiliko tik navy crewneck megztuka - vienintelis gerai tiko vyrui su 1,87m ugiu. Juodas v-neck kaip minejau ir per siauras, ir rankoves per trumpos. Dryzuotas burgundy merino megztukas jam trumpokas ir rankoves vos ilgesnes galetu but, nors peciai ir plotis puikiai. O ta melyna lambswool vilkosi ir ziurejo i mane didelem akim - tipo kaip galejau toki siurkstuoli nupirkt biggrin.gif Kazkaip neisimine kaip jo dydis vyrui, nes jam nemalonus ant kuno buvo ir skubejo nusivilkt... Bet tas aukstas kaklas taip gerai ziema jam butu.
Atsakyti