Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

Aš irgi suknelių ir palaidinių imu 2 dydį, kelnių ir sijonų 0. smile.gif Tai spėju mūsų dydis vienodas turėtų būti... Na, bus matyti, kaip čia kas...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 10 28, 17:03)
Aš irgi suknelių ir palaidinių imu 2 dydį, kelnių ir sijonų 0. smile.gif Tai spėju mūsų dydis vienodas turėtų būti... Na, bus matyti, kaip čia kas...

Aha, virsutinis manau dydis vienodas bigsmile.gif per krutine pas mane 89, o va kelnes ir sijonus 00 imu visad 4u.gif

drinks_cheers.gif pasirodysiu kai gausiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 17:53)
Galejai pasifotografuot matuojantis  bigsmile.gif  biggrin.gif  4u.gif

Negalejau - toj pardej ziauriai karsta ir dusna visada buna, tai norisi kuo greiciau lekt lauk doh.gif Del tos priezasties ir mazesnio dydzio nebesimatavau, nes pora rubu apsirengi ir slapia iseini.... Nesuprantu kaip ten taip, nes visada ten truksta oro, tai dar kai maziau apsirengus ok, bet va pvz dabar tai jau lauke vesu, buvau su merino megztuku ir odinuke, tai odinuke nusiemus po parde vaiksciojau ir tai per karsta buvo. O jei ilgesne eile buna, tai jie vandens buteliukus dalina (na ir siaip duoda, jei nori) biggrin.gif

Bet gal siandien pasifotkinsiu - noriu pilko (jo pardej nera), tai bent mazesni dydi dar pasimatuociau ir tada spresciau petite M ar regular S reikia. Tik ta mintis, kad vel i dusnuma eit reikes atgraso....
Atsakyti
O gal kas turite bent viena is siu megztuku pirmasis ir antrasis? Ar nekanda? Apie antraji radau atsiliepimu, kad pats labai didintas, bet rankoves siauros. ax.gif Ms.Blonde, gal teko realiai paciupineti? 4u.gif

Nuo to laiko, kai kazkada buvo imete i seil'a, esu akis ant ju pakabinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 10 28, 20:31)
O gal kas turite bent viena is siu megztuku pirmasis ir antrasis? Ar nekanda? Apie antraji radau atsiliepimu, kad pats labai didintas, bet rankoves siauros.  ax.gif  Ms.Blonde, gal teko realiai paciupineti?  4u.gif

Man abi nuorodos vienoda atidaro (su daug uztrauktuku). Esu ji macius, bet neciupinejus. O siaip lambswool man kanda ir labai nemalonus liest, vyrui kai vyriska nupirkau irgi nepatiko lambswool....

Ai, isvis mazai ka ciupineju pastaruoju metu - nebetraukia manes JCrew kazkaip... Nors savaitgali busiu toleliau isvaziavus, tai gal gyvai i Factory pavyks uzeit, tai ten jau idomiau man, o ir turiu si ta nusiziurejus.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 28, 21:14)
Man abi nuorodos vienoda atidaro (su daug uztrauktuku). Esu ji macius, bet neciupinejus. O siaip lambswool man kanda ir labai nemalonus liest, vyrui kai vyriska nupirkau irgi nepatiko lambswool....

Ai, isvis mazai ka ciupineju pastaruoju metu - nebetraukia manes JCrew kazkaip... Nors savaitgali busiu toleliau isvaziavus, tai gal gyvai i Factory pavyks uzeit, tai ten jau idomiau man, o ir turiu si ta nusiziurejus.

Jei sie kastu, tai nieko gero, jautri as tiems siurkstumams. Antrasis sitas ax.gif
Atsakyti
Turiu tokį ėriuko vilnos megztinį tai super, vienas iš geriausių praeito sezono pirkinių wub.gif Negraužia, prie visko tinka, labai gerai atrodo ir nesiburbuliuoja.

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row8
Atsakyti
QUOTE(mimsy @ 2014 10 28, 13:46)
Gaila, kad sunkokas, na ziuresiu kaip man patiks, neissirinkau vieno, tai pasiemiau katik juoda ir pilka xs dydzio, abieju aisku nepasiliksiu, bet issirinksiu, kuris labiausiai prilips, niekaip del spalvos neapsisprendziau ir nors abu cotton kazkaip jie man kiek skirtingai atrodo, turesiu galimybe abu apciupinet  smile.gif

jei pilkas netiks, aš eilėj prie norinčių biggrin.gif

QUOTE(Ilka* @ 2014 10 28, 22:25)
Turiu tokį ėriuko vilnos megztinį tai super, vienas iš geriausių praeito sezono pirkinių  wub.gif  Negraužia, prie visko tinka, labai gerai atrodo ir nesiburbuliuoja.

https://www.jcrew.co...t...e&hash=row8

labai fainas, kaip dydis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 10 28, 23:43)
jei pilkas netiks, aš eilėj prie norinčių biggrin.gif
labai fainas, kaip dydis? bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tik negreit speju as ji gausiu, siandien tik uzsake.. gal per ta laika paciai dar pavyks pagaut mirksiukas.gif 4u.gif manau papildys dar..
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 10 28, 22:37)
Jei sie kastu, tai nieko gero, jautri as tiems siurkstumams. Antrasis sitas  ax.gif

sitas labai fainas smile.gif noreciau sau pilko ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 10 29, 14:46)
sitas labai fainas smile.gif  noreciau sau pilko  ax.gif  smile.gif

Fainas fainas drinks_cheers.gif Tik jau vel galetu i sale imesti smile.gif Ir dar reikia truputi del dydzio issiaiskinti, nesu is cia nieko turejusi su lambswool ax.gif
Atsakyti
Aš turiu Lambswoool megztinį pernai metų kolekcijos megztinį su lamom, dydis čiut didesnis, bet man patinka, galima marškinius apačioj laisvai apsivilkti.
Atsakyti