Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew mylėtojoms!

QUOTE(enura @ 2014 10 30, 21:19)
man vienspalvis butu graziau  ax.gif

drinks_cheers.gif
Ir man tos "strėlės" nepatinka g.gif Bet, aišku, čia skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 10 30, 20:50)
Jei turit Laisvalaikio korta, su ja papildoma nuolaida.

Neturiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 10 30, 21:49)
Lopez, grazus sijonas, ka ir pasakyti mirksiukas.gif Spalvos jo, kaip suprantu, nebus tokios ryskios kaip nuotraukoje is blog'o. Man grazu prie jo ir tokios minimalistines detales. Bet reikes jau derinti ka apsirengti prie jo ax.gif

QUOTE(enura @ 2014 10 30, 22:19)

QUOTE(lauryna50 @ 2014 10 30, 23:08)
drinks_cheers.gif
Ir man tos "strėlės" nepatinka  g.gif  Bet, aišku, čia skonio reikalas  mirksiukas.gif
i

Aciu, merginos, uz nuomone smile.gif man tas rastas kaip tik patraukė dėmesį, idomus pasirodė, bet ilgai nebuvo mano dydzio.. O va dabar suabejojau ar tikrai mokėsiu derint ji .. Ir ar nestorins g.gif ir ar nebus "bobiskas" .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2014 10 30, 21:52)
i

Aciu, merginos, uz nuomone smile.gif man tas rastas kaip tik patraukė dėmesį, idomus pasirodė, bet ilgai nebuvo mano dydzio.. O va dabar suabejojau ar tikrai mokėsiu derint ji .. Ir ar nestorins  g.gif ir ar nebus "bobiskas" ..  biggrin.gif

bobiškas tai tikrai ne, bet kokį kilogramą tikrai pridės ax.gif . Na bet ne kiekvienai reikia bijoti tų kg mirksiukas.gif Man jis gražus, bet pati jo pirkti nesusigundyčiau irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 30 spalio 2014 - 22:18
QUOTE(enura @ 2014 10 30, 21:19)

drinks_cheers.gif

Bet Airedos ikeltas derinukas su juo toks paprastas, bet laaabai dailus bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Mane tai šis gražuolis domina ax.gif Bet atrodo, kad aš būsiu per žema jam - 1,64 m g.gif

user posted image

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kBAvwxI

O gal šį kuri jau pirkote?

user posted image

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kBAvU7L
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 31 spalio 2014 - 07:28
Sveikos merginos,gal kuri turit kaip sis merinukas? galvoju koki dydi imti su 84 krutine,kad nebutu trumpos rankoves g.gif
https://factory.jcre...p;bmUID=kBAhoLk
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 10 31, 10:06)
Sveikos merginos,gal kuri turit kaip sis merinukas? galvoju koki dydi imti su 84 krutine,kad nebutu trumpos rankoves g.gif
https://factory.jcre...p;bmUID=kBAhoLk

Kaip tycia vakar gyvai teko i Factory papult bigsmile.gif Nu ir aisku sita megztuka matavaus - pasiemiau M matuotis su 98cm krutine, tai pats megztukas graziai krito, laisvas, bet nesudribes. Bet man rankoves platokos ir ilgokos buvo, vien del ju nesiziurejo (1,67m mano ugis).

O griztant prie pacio Factory, tai cia biski netiketai papuoliau, tai pirmas kelias minutes nezinojau kur eit ir ka ziuret, nes laikas spaude ir tas netiketumas/neplanuotumas suveike. biggrin.gif Bet paskui susirinkau dominancius rubelius ir issimatavau - tik nieko nepirkau, nes nebuvo dydzio, nepatiko ar netiko sad.gif Kelis vilnonius sijonukus buvau nuziurejus, bet kokybe man ju nelabai pasirode, JCrew daug smagesni... Tik idomiai taip - paemiau 3 pencil sijonus, tai su mano ugiu vienas virs keliu, kiti du vienodo modelio skirtingu ilgiu buvo. Viena 6, kita 8 dydi emiau, nes nebuvo dydziu, o norejau spalva prisimatuot - uzsidejau 6, tai toks geroookai zemiau keliu, tada uzsidedu 8, o jis tik vos po keliais baigiasi. Zodziu, kazkaip keistai dydziai ir ilgiai. g.gif Nors ir vyrui 3 vieno modelio to paties dydzio Factory megztiniai skirtingai tiko.

Uztai labai mielus marskinukus su peledom radau (tingiu ieskt per tel nuorodos) - man rankoves ilgokos, bet labai gerai eina pasitvarkyt jas, uztai labai mieli ir svelnus (nors ir poliesteris), visur graziai krenta, isskyrus per krutine skecia sagute sad.gif Reikes veliau nuoroda surast, nes tikrai rekomenduoju juos.
Atsakyti
Pasiėmiau šiandien savo Navy Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool. 6 dydis tiko puikiai, kaip ir rekomendavot. 4u.gif Bet jau sijonas kaip patiko! Nenusimoviau gal valandą, vaikščiojau po namus ir maiviausi visuose veidrodžiuose. lotuliukas.gif NUOSTABUS. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 31, 12:52)
Uztai labai mielus marskinukus su peledom radau (tingiu ieskt per tel nuorodos) - man rankoves ilgokos, bet labai gerai eina pasitvarkyt jas, uztai labai mieli ir svelnus (nors ir poliesteris), visur graziai krenta, isskyrus per krutine skecia sagute sad.gif Reikes veliau nuoroda surast, nes tikrai rekomenduoju juos.

šie gal https://factory.jcre...s...e&hash=row3
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2014 10 31, 15:03)
Pasiėmiau šiandien savo Navy Tall No. 2 pencil skirt in double-serge wool. 6 dydis tiko puikiai, kaip ir rekomendavot. 4u.gif Bet jau sijonas kaip patiko! Nenusimoviau gal valandą, vaikščiojau po namus ir maiviausi visuose veidrodžiuose. lotuliukas.gif NUOSTABUS. wub.gif

Nugis tai pasirodykit čia gyvai! biggrin.gif 4u.gif
Aš nebuvau ta rekomendavusioji, bet labai smagu skaityt, kad taip nudžiugino rūbelis. Man Crew pencil'ai (ir turbūt pencil'ai apskritai biggrin.gif ) be galo patinka drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 10 31, 17:23)
Nugis tai pasirodykit čia gyvai! biggrin.gif  4u.gif
Aš nebuvau ta rekomendavusioji, bet labai smagu skaityt, kad taip nudžiugino rūbelis. Man Crew pencil'ai (ir turbūt pencil'ai apskritai  biggrin.gif ) be galo patinka  drinks_cheers.gif .

Dabar jau tamsu fotkintis, bet pasistengsiu pirmadienį, nes planuoju jį rengtis į darbą, o grįšiu dar su dienos šviesa. ax.gif
Atsakyti