QUOTE(wetriuke @ 2014 10 31, 10:06)
Sveikos merginos,gal kuri turit kaip sis merinukas? galvoju koki dydi imti su 84 krutine,kad nebutu trumpos rankoves
https://factory.jcre...p;bmUID=kBAhoLk
Kaip tycia vakar gyvai teko i Factory papult

Nu ir aisku sita megztuka matavaus - pasiemiau M matuotis su 98cm krutine, tai pats megztukas graziai krito, laisvas, bet nesudribes. Bet man rankoves platokos ir ilgokos buvo, vien del ju nesiziurejo (1,67m mano ugis).
O griztant prie pacio Factory, tai cia biski netiketai papuoliau, tai pirmas kelias minutes nezinojau kur eit ir ka ziuret, nes laikas spaude ir tas netiketumas/neplanuotumas suveike.

Bet paskui susirinkau dominancius rubelius ir issimatavau - tik nieko nepirkau, nes nebuvo dydzio, nepatiko ar netiko

Kelis vilnonius sijonukus buvau nuziurejus, bet kokybe man ju nelabai pasirode, JCrew daug smagesni... Tik idomiai taip - paemiau 3 pencil sijonus, tai su mano ugiu vienas virs keliu, kiti du vienodo modelio skirtingu ilgiu buvo. Viena 6, kita 8 dydi emiau, nes nebuvo dydziu, o norejau spalva prisimatuot - uzsidejau 6, tai toks geroookai zemiau keliu, tada uzsidedu 8, o jis tik vos po keliais baigiasi. Zodziu, kazkaip keistai dydziai ir ilgiai.

Nors ir vyrui 3 vieno modelio to paties dydzio Factory megztiniai skirtingai tiko.
Uztai labai mielus marskinukus su peledom radau (tingiu ieskt per tel nuorodos) - man rankoves ilgokos, bet labai gerai eina pasitvarkyt jas, uztai labai mieli ir svelnus (nors ir poliesteris), visur graziai krenta, isskyrus per krutine skecia sagute

Reikes veliau nuoroda surast, nes tikrai rekomenduoju juos.