Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

Kažkaip pagailo Samio po pokalbio su to mirusio vaikinuko tėvu. verysad.gif Nors ir pasmurtaujantis, bet visgi širdyje jis išgyvena labai didelę dramą. Nė vienas toje šeimoje nėra laimingas...

Bet į gražią vietą jie ten išmovė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 10, 07:46)
Ar kam pirmosios serijos siužetu turi truputi panašumo su UM? Man taip. Nes tiek ten, tiek čia du artimi žmonės myli t pačią merginą. Ir kiek suprantu ta mergina irgi Kuziejui neabejinga...

Hmmmm, o kokie du artimi žmonės mylėjo tą pačią merginą UM pirmose serijose? Man jau tikriausiai atmintis šlubuoja?
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 10, 15:16)
Hmmmm, o kokie du artimi žmonės mylėjo tą pačią merginą UM pirmose serijose? Man jau tikriausiai atmintis šlubuoja?

Va ir as galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 10 10, 08:00)
Kažkaip pagailo Samio po pokalbio su to mirusio vaikinuko tėvu.  verysad.gif  Nors ir pasmurtaujantis, bet visgi širdyje jis išgyvena labai didelę dramą. Nė vienas toje šeimoje nėra laimingas...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patinka tėvas. Ir kuo toliau, tuo labiau. Aišku, su savais minusais, bet šaunuolis jis.
Atsakyti
Man vienoj vietoj jusu grazuolis Kuziejus pasirode tooks kuprotas biggrin.gif , ten kur krantinej stovejo,ir sono smile.gif , nelabai dar idomu,ziuriu isijungus tik kaip fona
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2014 10 10, 08:43)
Man vienoj vietoj jusu grazuolis Kuziejus pasirode tooks kuprotas biggrin.gif , ten kur krantinej stovejo,ir sono  smile.gif , nelabai dar idomu,ziuriu isijungus tik kaip fona

Deja, šiame seriale ji matysime ir gražuoliu ir baisuokliu jis bus... O dėl kuprotumo, nu tai gi Giunėjaus brolis, turi būti kuo nors panašūs! lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 08:40)
Man labai patinka tėvas. Ir kuo toliau, tuo labiau. Aišku, su savais minusais, bet šaunuolis jis.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 10 spalio 2014 - 15:51
QUOTE(radera @ 2014 10 10, 17:43)
Man vienoj vietoj jusu grazuolis Kuziejus pasirode tooks kuprotas biggrin.gif , ten kur krantinej stovejo,ir sono  smile.gif

Man Kuzejus kol kas irgi toks baisokas- palinkęs į priekį, užsisportavęs ir veidas man jo dažniausiai labai piktas atrodo (gal jis labai moka tokį pavaizduot biggrin.gif ), tiesiog tikras smurtinis nusikaltėlis, ypač toje krantinėje.
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 17:40)

O man tėvas tokius dviprasmiškus jausmus sukelia, kad aš pati nebesuprantu, patinka jis man ar ne g.gif Iš vienos pusės jis santūriai myli savo vaikus, kenčia kartu su jais, įžvelgia, ką jie jaučia, bando padėti, visa tai labai imponuoja, bet iš kitos pusės mane tiesiog išmuša tas jo atžagarumas žmonai, smurtas, dar sakyčiau, jog va susinervino, nesusitvardė ir užvožė sūnums per veidą, bet ne, jis juos tiesiog primuša, iki kraujo, ir žmona gauna savo. Lyg ir geras žmogus, teisingas, bet lyg ir ne, na nors persiplėšk.
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2014 10 10, 17:00)
Nė vienas toje šeimoje nėra laimingas...

drinks_cheers.gif labai liūdna, kiekvienas jų savaip nelaimingas, jau ir iki avarijos jie nebuvo darni šeima, o avarija išvis įstūmė į neviltį.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 10, 17:36)
Man Kuzejus kol kas irgi toks baisokas- palinkęs į priekį, užsisportavęs ir veidas man jo dažniausiai labai piktas atrodo (gal jis labai moka tokį pavaizduot  biggrin.gif ), tiesiog tikras smurtinis nusikaltėlis, ypač toje krantinėje.

O man tėvas tokius dviprasmiškus jausmus sukelia, kad aš pati nebesuprantu, patinka jis man ar ne g.gif Iš vienos pusės jis santūriai myli savo vaikus, kenčia kartu su jais, įžvelgia, ką jie jaučia, bando padėti, visa tai labai imponuoja, bet iš kitos pusės mane tiesiog išmuša tas jo atžagarumas žmonai, smurtas, dar sakyčiau, jog va susinervino, nesusitvardė ir užvožė sūnums per veidą, bet ne, jis juos tiesiog primuša, iki kraujo, ir žmona gauna savo. Lyg ir geras žmogus, teisingas, bet lyg ir ne, na nors persiplėšk.

Taigi iš kalėjimo grįžo, ne iš sanatorijos mirksiukas.gif Būtų keista, jei 4 metus atsėdėjęs kalėjime tokiomis sąlygomis būtų baltas ir pūkuotas smile.gif

Man tuom ir patinka šis serialas, kad čia beveik visi veikėjai tokius jausmus sukelia. Na, bent jau man. Vienu momentu atrodo palaikai, užjauti ir gaili, o čia jau žiūrėk norėtųsi priploti biggrin.gif Dėl žmonos bus įdomu passkaityti jūsų nuomonę vėliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 spalio 2014 - 17:46
Gal ir nėra visiškas recidyvas? ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 spalio 2014 - 18:10
QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 19:45)
Taigi iš kalėjimo grįžo, ne iš sanatorijos  mirksiukas.gif Būtų keista, jei 4 metus atsėdėjęs kalėjime tokiomis sąlygomis būtų baltas ir pūkuotas smile.gif

Man tuom ir patinka šis serialas, kad čia beveik visi veikėjai tokius jausmus sukelia. Na, bent jau man. Vienu momentu atrodo palaikai, užjauti ir gaili, o čia jau žiūrėk norėtųsi priploti biggrin.gif Dėl žmonos bus įdomu passkaityti jūsų nuomonę vėliau smile.gif

Aš suprantu, kad kalėjime buvo, už savo būvį kovojo ir todėl dabar taip atrodo smile.gif Iš tikro turbūt teisingai atkreipėt dėmesį į tą kalėjimą, dabar pagalvojau, jog kai jis prisiminimuose yra paauglys, tai tikrai visa išvaizda kur kas švelnesnė nei dabartinė. Čia turbūt aktoriaus puikus sugebėjimas atrodyti taip, kokį gyvenimo laikotarpį tuo metu vaidina smile.gif
Labai gerai pasakėt, kad vienu momentu palaikai, kitu momentu jau nori priploti, tiesiog idealiai mano akimis šis apibūdinimas tinka tėvui smile.gif O dėl žmonos na nežinau, kokia ji bebūtų, nesinori manyti, jog yra verta vyro vožtelėjimo (o tai kaip suprantu vyko ne kartą), aš apskritai neigiamai žiūriu į vyrų smurtą prieš moteris, todėl mane tiesiog išmuša iš vėžių, jog toks gana teisingas ir įžvalgus žmogus taip nesusivaldo, kai jo šeimos nariai pasielgia kitaip nei kažkokiojesituacijoje turėtų.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 10, 18:11)
Čia turbūt aktoriaus puikus sugebėjimas atrodyti taip, kokį gyvenimo laikotarpį tuo metu vaidina smile.gif 

O dėl žmonos na nežinau, kokia ji bebūtų, nesinori manyti, jog yra verta vyro vožtelėjimo (o tai kaip suprantu vyko ne kartą), aš apskritai neigiamai žiūriu į vyrų smurtą prieš moteris, todėl mane tiesiog išmuša iš vėžių, jog toks gana teisingas ir įžvalgus žmogus taip nesusivaldo, kai jo šeimos nariai pasielgia kitaip nei kažkokiojesituacijoje turėtų.

drinks_cheers.gif

Oi, aš irgi nepalaikau tokio elgesio su moterimis. Ir dėl šito tikrai smerkiu Sami, be jokios abejonės. Tiesiog norėjau pasakyti, kad Handan nėra jau tokia vargšė moterėlė kaip atrodo. Aš mielu noru įmūryčiau ją į sieną biggrin.gif
Atsakyti