Bet į gražią vietą jie ten išmovė
Kažkaip pagailo Samio po pokalbio su to mirusio vaikinuko tėvu.
Nors ir pasmurtaujantis, bet visgi širdyje jis išgyvena labai didelę dramą. Nė vienas toje šeimoje nėra laimingas...
QUOTE(oziarage @ 2014 10 10, 07:46)
Ar kam pirmosios serijos siužetu turi truputi panašumo su UM? Man taip. Nes tiek ten, tiek čia du artimi žmonės myli t pačią merginą. Ir kiek suprantu ta mergina irgi Kuziejui neabejinga...
Hmmmm, o kokie du artimi žmonės mylėjo tą pačią merginą UM pirmose serijose? Man jau tikriausiai atmintis šlubuoja?
QUOTE(Mockava @ 2014 10 10, 15:16)
Hmmmm, o kokie du artimi žmonės mylėjo tą pačią merginą UM pirmose serijose? Man jau tikriausiai atmintis šlubuoja?
Va ir as galvoju
Man labai patinka tėvas. Ir kuo toliau, tuo labiau. Aišku, su savais minusais, bet šaunuolis jis.
QUOTE(radera @ 2014 10 10, 08:43)
Man vienoj vietoj jusu grazuolis Kuziejus pasirode tooks kuprotas
, ten kur krantinej stovejo,ir sono
, nelabai dar idomu,ziuriu isijungus tik kaip fona
Deja, šiame seriale ji matysime ir gražuoliu ir baisuokliu jis bus... O dėl kuprotumo, nu tai gi Giunėjaus brolis, turi būti kuo nors panašūs!
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 08:40)
Man labai patinka tėvas. Ir kuo toliau, tuo labiau. Aišku, su savais minusais, bet šaunuolis jis.
QUOTE(radera @ 2014 10 10, 17:43)
Man vienoj vietoj jusu grazuolis Kuziejus pasirode tooks kuprotas
, ten kur krantinej stovejo,ir sono
Man Kuzejus kol kas irgi toks baisokas- palinkęs į priekį, užsisportavęs ir veidas man jo dažniausiai labai piktas atrodo (gal jis labai moka tokį pavaizduot
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 17:40)
O man tėvas tokius dviprasmiškus jausmus sukelia, kad aš pati nebesuprantu, patinka jis man ar ne
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2014 10 10, 17:00)
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 10, 17:36)
Man Kuzejus kol kas irgi toks baisokas- palinkęs į priekį, užsisportavęs ir veidas man jo dažniausiai labai piktas atrodo (gal jis labai moka tokį pavaizduot
), tiesiog tikras smurtinis nusikaltėlis, ypač toje krantinėje.
O man tėvas tokius dviprasmiškus jausmus sukelia, kad aš pati nebesuprantu, patinka jis man ar ne
Iš vienos pusės jis santūriai myli savo vaikus, kenčia kartu su jais, įžvelgia, ką jie jaučia, bando padėti, visa tai labai imponuoja, bet iš kitos pusės mane tiesiog išmuša tas jo atžagarumas žmonai, smurtas, dar sakyčiau, jog va susinervino, nesusitvardė ir užvožė sūnums per veidą, bet ne, jis juos tiesiog primuša, iki kraujo, ir žmona gauna savo. Lyg ir geras žmogus, teisingas, bet lyg ir ne, na nors persiplėšk.
Taigi iš kalėjimo grįžo, ne iš sanatorijos
Man tuom ir patinka šis serialas, kad čia beveik visi veikėjai tokius jausmus sukelia. Na, bent jau man. Vienu momentu atrodo palaikai, užjauti ir gaili, o čia jau žiūrėk norėtųsi priploti
Gal ir nėra visiškas recidyvas?

QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 19:45)
Taigi iš kalėjimo grįžo, ne iš sanatorijos
Būtų keista, jei 4 metus atsėdėjęs kalėjime tokiomis sąlygomis būtų baltas ir pūkuotas 
Man tuom ir patinka šis serialas, kad čia beveik visi veikėjai tokius jausmus sukelia. Na, bent jau man. Vienu momentu atrodo palaikai, užjauti ir gaili, o čia jau žiūrėk norėtųsi priploti
Dėl žmonos bus įdomu passkaityti jūsų nuomonę vėliau 
Aš suprantu, kad kalėjime buvo, už savo būvį kovojo ir todėl dabar taip atrodo
Labai gerai pasakėt, kad vienu momentu palaikai, kitu momentu jau nori priploti, tiesiog idealiai mano akimis šis apibūdinimas tinka tėvui
QUOTE(skuba3 @ 2014 10 10, 18:11)
Čia turbūt aktoriaus puikus sugebėjimas atrodyti taip, kokį gyvenimo laikotarpį tuo metu vaidina
O dėl žmonos na nežinau, kokia ji bebūtų, nesinori manyti, jog yra verta vyro vožtelėjimo (o tai kaip suprantu vyko ne kartą), aš apskritai neigiamai žiūriu į vyrų smurtą prieš moteris, todėl mane tiesiog išmuša iš vėžių, jog toks gana teisingas ir įžvalgus žmogus taip nesusivaldo, kai jo šeimos nariai pasielgia kitaip nei kažkokiojesituacijoje turėtų.
O dėl žmonos na nežinau, kokia ji bebūtų, nesinori manyti, jog yra verta vyro vožtelėjimo (o tai kaip suprantu vyko ne kartą), aš apskritai neigiamai žiūriu į vyrų smurtą prieš moteris, todėl mane tiesiog išmuša iš vėžių, jog toks gana teisingas ir įžvalgus žmogus taip nesusivaldo, kai jo šeimos nariai pasielgia kitaip nei kažkokiojesituacijoje turėtų.
Oi, aš irgi nepalaikau tokio elgesio su moterimis. Ir dėl šito tikrai smerkiu Sami, be jokios abejonės. Tiesiog norėjau pasakyti, kad Handan nėra jau tokia vargšė moterėlė kaip atrodo. Aš mielu noru įmūryčiau ją į sieną