Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(Mockava @ 2014 10 10, 16:16)
Hmmmm, o kokie du artimi žmonės mylėjo tą pačią merginą UM pirmose serijose? Man jau tikriausiai atmintis šlubuoja?

Ne taip supratote (baigiu priprasti biggrin.gif ) Šio serialo pirmosios serijos panašios (ko gero bus ir visas serialas) į UM. UM dėdė ir sūnėnas.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 18:45)
Taigi iš kalėjimo grįžo, ne iš sanatorijos  mirksiukas.gif Būtų keista, jei 4 metus atsėdėjęs kalėjime tokiomis sąlygomis būtų baltas ir pūkuotas smile.gif

thumbup.gif iš kalėjimo juk grįžo, jo visa povyza pastoviai pasiruošus gintis.

Mane iškart įtraukė filmas, Fatmagiul man per daug ramus buvo, dar nė vienas nepatiko, o cia Kivanc vaidina, gražus ir puikus aktorius wub.gif persikūnyja gerai ir man taip gaila jo, kad pastoviai su ašarom akyse. Nėra jis blogas, tik vėjavaikis, padūkt mėgėjas. Beje, kai aš žiūrėjau tą filmą su juo, kur džiovininką vaidino, jo neatpažinau, toks kūdas ir taip gerai vaidino. Tik paskui pažiūrėjau, kad čia jis.
O tėvas man patinka, gal ir pasidaužo, bet myli vaikus vienodai, tik kažkodėl jis neparodo savo švelnumo, kitaip jį rodo. Kad ir tuos simitus kai Kuziejus iškepė.
Motina iškart nepatiko, kaip galima kaltint ir viską suverst vienam, juk tokią traumą patyrė, dabar lenda ir rūpinas, ir dar pyksta kai ją atstumia.
Žodžiu, drama yra, tikiuos, kad nebus labai ištemptų vietų, 80 serijų ne taip ir mažai.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 10, 11:43)
Ne taip supratote (baigiu priprasti biggrin.gif ) Šio serialo pirmosios serijos panašios (ko gero bus ir visas serialas) į UM. UM dėdė ir sūnėnas.

Na, man šis serialas visiškai nebuvo panašus į UM, ir pasikartosiu, abu juos esu mačiusi ne kartą ir ne du... Nei siužetas, juo labiau aktoriai visiškai nepriminė man UM. Jeigu Jūs kalbate apie meilės trikampį, tai jis vos ne kiekviename seriale kažkurioj tai stadijoj išsivysto, tokiu atveju visi serialai vienodi- Fatmagül, nes ją du vyrai buvo įsimylëję;Šeherezada, nes ir Onuras ir Keremas ją mylėjo; Ezelis su tuo savo draugeliu gi abu Aišen, ar kaip ten ji, jie abu mylėjo, ar ne? Bet mano nuomone tai tikrai nedaro siužeto panašiu.
Papildyta:
QUOTE(eliss @ 2014 10 10, 11:59)
Žodžiu, drama yra, tikiuos, kad nebus labai ištemptų vietų, 80 serijų ne taip ir mažai.

Smagu, kad įtraukia! O dėl ištampymo, irgi, kaip kas ir kam lotuliukas.gif man, pvz buvo gaila kad baigėsi, nors momentais ir norėjosi kad kai kurių siužeto linijų taip netemptų, bet man atrodo viskas labai čia su saiku... Na gal to Ferhato per daug buvo, bet čia jau jums bus spręsti kai viską pamatysit...
Atsakyti
Siandien negalejau pacios pabaigos paziuret. Nors gal tai, ka maciau, ir buvo pabaiga g.gif Ar dar rode ka, po tos vietos, kai Dzemre islekia pas Guneju, o jis su ta blondinuke dar dirba ir Dzemre pro langa stebi, kaip blondinuke Gunejui skruosta glostineja? Po to dar ka nors rode? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 10, 20:05)
Na, man šis serialas visiškai nebuvo panašus į UM, ir pasikartosiu, abu juos esu mačiusi ne kartą ir ne du...  Nei siužetas, juo labiau aktoriai visiškai nepriminė man UM. Jeigu Jūs kalbate apie meilės trikampį, tai jis vos ne kiekviename seriale kažkurioj tai stadijoj išsivysto, tokiu atveju visi serialai vienodi- Fatmagül, nes ją du vyrai buvo įsimylëję;Šeherezada, nes ir Onuras ir Keremas ją mylėjo; Ezelis su tuo savo draugeliu gi abu Aišen, ar kaip ten ji, jie abu mylėjo, ar ne?  Bet mano nuomone tai tikrai nedaro siužeto panašiu.
Papildyta:

Aš ne apie meilės trrikampius, o apie artimų žmonių meilę ar aistrą tam pačiam žmogui. Kad viskas suksis apie tai. Na gal klystu...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 10, 12:15)
Aš ne apie meilės trrikampius, o apie artimų žmonių meilę ar aistrą tam pačiam žmogui. Kad viskas suksis apie tai. Na gal klystu...

Na mano supratimu, tai ir yra meilės trikampis jei jame yra trys žmonės, nesvarbu ar tai artimi, ar svetimi, tačiau daugiausia ir būna arba giminaičiai, arba geri draugai na arba priešai, nes tada siužetą legviau vystyti... Ne, ne aš nebandau kažko įrodyti, čia man tik taip atrodo, ir aš "garsiai" galvoju....
O jei jau ieškom panašumų, tai girdėjau kad jis yra pastatytas remiantis 1976 metų mini TV serialu "Rich man, poor man", nors tik girdėjau, pati neesu dar jo mačiusi, tai negaliu lyginti.
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 10, 19:08)
Siandien negalejau pacios pabaigos paziuret. Nors gal tai, ka maciau, ir buvo pabaiga  g.gif  Ar dar rode ka, po tos vietos, kai Dzemre islekia pas Guneju, o jis su ta blondinuke dar dirba ir Dzemre pro langa stebi, kaip blondinuke Gunejui skruosta glostineja? Po to dar ka nors rode?  4u.gif

Ar galit kas atsakyyt, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 10, 12:08)
Siandien negalejau pacios pabaigos paziuret. Nors gal tai, ka maciau, ir buvo pabaiga  g.gif  Ar dar rode ka, po tos vietos, kai Dzemre islekia pas Guneju, o jis su ta blondinuke dar dirba ir Dzemre pro langa stebi, kaip blondinuke Gunejui skruosta glostineja? Po to dar ka nors rode?  4u.gif

Taip rodė, praleidot svarbų momentą, Džemre pabučiavo Kuziejų,...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 10, 19:35)
Taip rodė, praleidot svarbų momentą, Džemre pabučiavo Kuziejų,...

thumbup.gif tooki momenta praleidau... Bet jauciu pabuciavo, nes jautesi iskaudinta, norejo Gunejui atkersyt? Bent ji taip paaiskins turbut...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 10 10, 18:59)
thumbup.gif iš kalėjimo juk grįžo, jo visa povyza pastoviai pasiruošus gintis.

Mane iškart įtraukė filmas, Fatmagiul man per daug ramus buvo, dar nė vienas nepatiko, o cia Kivanc vaidina, gražus ir puikus aktorius wub.gif persikūnyja gerai ir man taip gaila jo, kad pastoviai su ašarom akyse. Nėra jis blogas, tik vėjavaikis, padūkt mėgėjas.  Beje, kai aš žiūrėjau tą filmą su juo, kur džiovininką vaidino, jo neatpažinau, toks kūdas ir taip gerai vaidino. Tik paskui pažiūrėjau, kad čia jis.
O tėvas man patinka, gal ir pasidaužo, bet myli vaikus vienodai, tik kažkodėl jis neparodo savo švelnumo, kitaip jį rodo. Kad ir tuos simitus kai Kuziejus iškepė.
Motina iškart nepatiko, kaip galima kaltint ir viską suverst vienam, juk tokią traumą patyrė, dabar lenda ir rūpinas, ir dar pyksta kai ją atstumia.

Taip, būtent. Jis ir pats sakė, kad miega tik su peiliu po pagalve. Jei tik prie miegančio prieina, iš karto pašoka verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Jei jau iš karto įtraukė, tai ir visas bus įdomus thumbup.gif Man viena linija buvo ištempta, labai laukiau kol ji pasibaigs blush2.gif Bet, kaip jau buvau minėjus, šiame seriale daug siužeto linijų, kurios visos svarbios ir viena kitą kompensuoja.

QUOTE(Mockava @ 2014 10 10, 19:05)
Na, man šis serialas visiškai nebuvo panašus į UM, ir pasikartosiu, abu juos esu mačiusi ne kartą ir ne du...  Nei siužetas, juo labiau aktoriai visiškai nepriminė man UM.

drinks_cheers.gif Nė menkiausio panašumo nerandu schmoll.gif

QUOTE(oziarage @ 2014 10 10, 19:15)
o apie artimų žmonių meilę ar aistrą tam pačiam žmogui. Kad viskas suksis apie tai. Na gal klystu...

O tai ar ne visi serialai, filmai ir apskritai visas gyvenimas apie tai sukasi? g.gif

Šis serialas netipinis tuo, kad tai dviejų brolių istorija. Visa kita yra tik aplinka, kuri įtakoja jų santykius, tai kaip keičiasi jų požiūriai, vertybės, kaip jie stojasi ant kojų ir vėl klumpa; kad žiūrovas galėtų matyti, suprasti ir atsakyti sau į visus "Kodėl?". Mano galva, nėra čia jokių meilės trikampių, nes visi labai aiškiai žino kas ką myli. Nėra ir banalios meilės seilės. Nežinau kaip kitiems, bet man šis serialas kitoks, todėl ir užkabino taip stipriai, kad jau beveik mintinai jį moku lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 10, 12:38)
thumbup.gif  tooki momenta praleidau... Bet jauciu pabuciavo, nes jautesi iskaudinta, norejo Gunejui atkersyt? Bent ji taip paaiskins turbut...

Prieß babučiuojant ji prisiminė momentą, kai jai Ali pasakė jog jis ja labai myli... O ir Kuziejus, ją ramindamas paistaliojo, kad ji gražiausia, nuostabiausia, ir nėr ko jai lygintis prie Banu...
. Taigi gal norėjo įsitikinti, kad Ali tiesą sakė, gal iš nuoskaudos, nes galvoja kad Giunėjus ją išduoda... Turėsit pirmadienį toliau žiūrėt mirksiukas.gif Bet Ali tai fainuolis, jis gi tą bučinį matė, ir pasimetęs visas nežinojo kur dėtis... lotuliukas.gif wub.gif Ugh myliu jį!
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 10, 20:19)
drinks_cheers.gif

Tiesiog norėjau pasakyti, kad Handan nėra jau tokia vargšė moterėlė kaip atrodo. Aš mielu noru įmūryčiau ją į sieną biggrin.gif

Tikiu tikiu, kad dar neislukstenau sito personazo biggrin.gif Tik jau dabar man kliuna tas jos dvigubu standartu vaikams taikymas, mano nuomone ji savo rypavimais ir priekaistais ir paskatino Kuzeju kalte prisiimt, o Guneju tylet, ir ji noriai palaike Kuzejaus sprendima.
Atsakyti