Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(Milagra @ 2014 10 12, 13:37)
Man Savaš labai gražus vardas buvo  wub.gif Gal kad aš rusiškai žiūrėjau ir ten nebuvo tų galūnių. Net keista kad tokio malonaus ausiai žodžio reikšmė - karas.

Bet pakankamai stipri ir aktoriaus pavardė - Yildirim lietuviška reikšmė - žaibas biggrin.gif
Atsakyti
Grazi man Kuzejaus pana rolleyes.gif
o pats Kuzia wub.gif wub.gif wub.gif del Behliulio nesvaigau, del Kuzios svaigstu wub.gif

kaip jus reaguotumet isgirdusios dailaus bernioko prasyma "papusk man uz marskineliu"??? cool.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 13, 20:19)

o pats Kuzia  wub.gif  wub.gif  wub.gif  del Behliulio nesvaigau, del Kuzios svaigstu  wub.gif

kaip jus reaguotumet isgirdusios dailaus bernioko prasyma "papusk man uz marskineliu"???  cool.gif  g.gif

as tai kvailai pasijusciau, nesuprasciau blush2.gif biggrin.gif

jo Berliulis gerai gerai Kuzia wub.gif wub.gif wub.gif , matos iskart savo vaidmeni ax.gif , po uzdraustos meiles pirmas filmas kuris vel taip uzkabino ir itrauke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manęs tai kolkas nekabina filmas, bet kaip kurios čia ir sakė, kad pirmos serijos nėra kažkas tokio, tai lauksiu biggrin.gif

O kalbant apie vardus, tai turkiški vardai man labai gražūs wub.gif Aišku yra ir nelabai kokių, bet tai manau kaip ir bet kurioj kitoj tautoj yra gražių ir visiškai lempiškų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 10 13, 22:41)
Manęs tai kolkas nekabina filmas, bet kaip kurios čia ir sakė, kad pirmos serijos nėra kažkas tokio, tai lauksiu  biggrin.gif

O kalbant apie vardus, tai turkiški vardai man labai gražūs  wub.gif Aišku yra ir nelabai kokių, bet tai manau kaip ir bet kurioj kitoj tautoj yra gražių ir visiškai lempiškų  biggrin.gif

Nekabina ir manes...Gaila... unsure.gif
Atsakyti
Galėtų veiksmas ir greičiau vystytis, nes kai vakar gynčyjosi su Džemrė ir neleido jai išvažiuot,per ilgai tąsėsi. Kol kas man vietom įdomu, vietom ne rolleyes.gif
Atsakyti
Toks jausmas, kad Kuzey ne tos motinos sunus. Arba jis ar Guney ne to tevo g.gif. Nors cia jau butu per daug muilo operiska biggrin.gif
o Dzemres mama, tai ir kaip per UM Madmuazele buvo - visokius zvilgsniukus pastebi rolleyes.gif
Atsakyti
labas, kodel Kuzejus isejo is namo?pradzios nemacioau sad.gif
Atsakyti
Vaje koks momentas sad.gif Vienas is tu, privertusiu nosines issitraukti sad.gif
Atsakyti
Giunejum pasišlykštėjau.. Brolis per jį kalėjo šitiek laiko, o jis jam šitokius žodžius į veidą sviesti galėjo gun_bandana.gif Kuzejaus šiandien gaila iki ašarų verysad.gif Negi visas filmas bus toks liūdnas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2014 10 14, 14:12)
Giunejum pasišlykštėjau.. Brolis per jį kalėjo šitiek laiko, o jis jam šitokius žodžius į veidą sviesti galėjo  gun_bandana.gif  Kuzejaus šiandien gaila iki ašarų  verysad.gif  Negi visas filmas bus toks liūdnas?  verysad.gif

Na, ne veltui juk nosinių patarėm užsipirkti cool.gif
Atsakyti
Prašau pasakykit kas ten buvo verysad.gif
Atsakyti