Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

Nu jus paziurekit i ta veideli, i tas melynas akis. Argi jis nusikaltelis? wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
O Ali taip, jis nuostabus. Ech, kiek asaru per ji islieta, koks jis nuostabus draugas cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 spalio 2014 - 14:57
QUOTE(Milagra @ 2014 10 15, 15:56)
Nu jus paziurekit i ta veideli, i tas melynas akis. Argi jis nusikaltelis?  wub.gif  biggrin.gif
Papildyta:
O Ali taip, jis nuostabus. Ech, kiek asaru per ji islieta, koks jis nuostabus draugas cry.gif

Ne nusikaltelis, bet man tai jis toks slunkius,kaip koks narkomanas,veidas akmeninis,tas nosies valymas amziais biggrin.gif bet grazus slunkius,vertas grieko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 10 15, 15:06)
bet grazus slunkius,vertas grieko lotuliukas.gif

Na taip, po Behliulio prie Kuziejaus reikia priprasti biggrin.gif

Bet esme pati pasakete laugh.gif
Atsakyti
Man šiandien kliūva Džemrės elgesys. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 10 15, 15:23)
Man šiandien kliūva Džemrės elgesys.  doh.gif

Kuo? g.gif Ziurejau kitus darbus darydama, gal neuzmaciau ko.
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 10 15, 08:23)
Man šiandien kliūva Džemrės elgesys.  doh.gif

Tikrai? Kodėl? Man kažkaip normaliai ji ten, pana įskaudinta, palikta, nusivylusi...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 15, 16:12)
Tikrai? Kodėl? Man kažkaip normaliai ji ten, pana įskaudinta, palikta, nusivylusi...

Ir dar Gunejus pastoviai visur su Banu tamposi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 15, 17:15)
Ir dar Gunejus pastoviai visur su Banu tamposi  schmoll.gif

Man gal cia tik taip šviečias, jei drauga glostinetu, tai neatrodytu man taip ne kaip, o čia broliai, su vienu buvo susizadejus, dar viskas sviezia.. g.gif
kitas dalykas, bet gal nedaklausiau, nes pradzios normaliai nejo isiklausyt..bet kaip suprantu Gunejus ne tai, kad paliko, o dave jei laiko susivokt, ar gali priimt ji toki koks yra.
Tikiuos nebus visa seriala taip, kad Džemrė tarp dvieju broliuku stovės neapsisprendus su kuriuo būt.
Bet gal čia viskas, ok ir tik mano mastymas keistas, nenustebciau, dažnai pasitaiko, kad matau ar suprantu ne kaip dauguma. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 10 15, 16:33)
Man gal cia tik taip šviečias, jei drauga glostinetu, tai neatrodytu man  taip ne kaip, o čia broliai, su vienu buvo susizadejus, dar viskas sviezia.. g.gif
kitas dalykas, bet gal nedaklausiau, nes pradzios normaliai nejo isiklausyt..bet kaip suprantu Gunejus ne tai, kad paliko, o dave jei laiko susivokt, ar gali priimt ji toki koks yra.
Tikiuos nebus visa seriala taip, kad Džemrė tarp dvieju broliuku stovės neapsisprendus su kuriuo būt.
Bet gal čia viskas, ok ir tik mano mastymas keistas, nenustebciau, dažnai pasitaiko, kad matau ar suprantu ne kaip dauguma.  doh.gif

Aha, kaip ir nepaliko, tik pasiule pertrauka padaryt. Nezinau, del to glostinejimo... Gal cia naturaliai taip, gal ir anksciau taip elgdavos, nu tipo artimi draugai, kartu uzauge ir t.t.
Siandien pirma kart per sita seriala vos neapsizliumbiau. Kai Gunejus telefonu Kuzejui pasake, kad labai ji myli. Jautrus momentas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 15, 16:42)

Siandien pirma kart per sita seriala vos neapsizliumbiau. Kai Gunejus telefonu Kuzejui pasake, kad labai ji myli. Jautrus momentas buvo  smile.gif

drinks_cheers.gif As tai apsizliumbiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 15, 16:46)

As ne viena namie buvau, tai tvardziausi biggrin.gif
Nezinau, kaip jums, bet man dabartine Kuzejaus pana uz Dzemre grazesne. Man ji panasaus tipo, kaip ir Behliulio Eliv buvo, gal del plauku, abi tokio lelytisko grozio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(circus @ 2014 10 15, 09:33)
Man gal cia tik taip šviečias, jei drauga glostinetu, tai neatrodytu man  taip ne kaip, o čia broliai, su vienu buvo susizadejus, dar viskas sviezia.. g.gif
Bet gal čia viskas, ok ir tik mano mastymas keistas, nenustebciau, dažnai pasitaiko, kad matau ar suprantu ne kaip dauguma.  doh.gif

Jie gi visi draugai, Ali, Kuziejus ir Giunėjus ir Džemre, tai tik draugiškas apsikabinimas, paguodimas. O Giunėjų kaip kas supranta. Man labai pvz kliuvo jo pasakymas- kad TAVO sprendimo laukiu, nes mums ABIEMS reikia laiko pagalvoti. Nežinau, kaip kitoms, bet man toks pasakymas irgi reikštų santykių nutraukimą. Kodėl reikia abiems galvoti, bet tik vienam spręsti, kai tuo tarpu jis viešai rodosi su Banu, ir Džemre tai mato.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 15, 09:46)

Aš jau vakar raudojau😃
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 15, 09:51)
As ne viena namie buvau, tai tvardziausi  biggrin.gif
Nezinau, kaip jums, bet man dabartine Kuzejaus pana uz Dzemre grazesne. Man ji panasaus tipo, kaip ir Behliulio Eliv buvo, gal del plauku, abi tokio lelytisko grozio  rolleyes.gif

Įdomu, kaip ilgai jos grožis jus žavės. Man irgi ji pirmose serijos graži buvo, o paskui Džemre išgražėjo, ir tikrai paėmė viršų.
Atsakyti