QUOTE(circus @ 2014 10 15, 09:33)
Man gal cia tik taip šviečias, jei drauga glostinetu, tai neatrodytu man taip ne kaip, o čia broliai, su vienu buvo susizadejus, dar viskas sviezia..
kitas dalykas, bet gal nedaklausiau, nes pradzios normaliai nejo isiklausyt..bet kaip suprantu Gunejus ne tai, kad paliko, o dave jei laiko susivokt, ar gali priimt ji toki koks yra.
Tikiuos nebus visa seriala taip, kad Džemrė tarp dvieju broliuku stovės neapsisprendus su kuriuo būt.
Bet gal čia viskas, ok ir tik mano mastymas keistas, nenustebciau, dažnai pasitaiko, kad matau ar suprantu ne kaip dauguma.
Jie gi visi draugai, Ali, Kuziejus ir Giunėjus ir Džemre, tai tik draugiškas apsikabinimas, paguodimas. O Giunėjų kaip kas supranta. Man labai pvz kliuvo jo pasakymas- kad TAVO sprendimo laukiu, nes mums ABIEMS reikia laiko pagalvoti. Nežinau, kaip kitoms, bet man toks pasakymas irgi reikštų santykių nutraukimą. Kodėl reikia abiems galvoti, bet tik vienam spręsti, kai tuo tarpu jis viešai rodosi su Banu, ir Džemre tai mato.
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 15, 09:46)

As tai apsizliumbiau
Aš jau vakar raudojau😃
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 15, 09:51)
As ne viena namie buvau, tai tvardziausi
Nezinau, kaip jums, bet man dabartine Kuzejaus pana uz Dzemre grazesne. Man ji panasaus tipo, kaip ir Behliulio Eliv buvo, gal del plauku, abi tokio lelytisko grozio
Įdomu, kaip ilgai jos grožis jus žavės. Man irgi ji pirmose serijos graži buvo, o paskui Džemre išgražėjo, ir tikrai paėmė viršų.