Nu negaliu, man Giunėjus grynas Mukas: batai dideli, skvernai plaikstos, pats susitraukęs
Kaip manot, į ką tėvas šovė? Aš galvoju, į Simai, ir jos rolė baigta filme. Galės Kuziejus su raudonplauke susikukuot
Čia tai baisios tradicijos, siaubas
Nu negaliu, man Giunėjus grynas Mukas: batai dideli, skvernai plaikstos, pats susitraukęs
čia kai vienom Kerimas buvo Mauglis, tai man čia tas pats.
QUOTE(eliss @ 2014 10 23, 19:21)
Kaip manot, į ką tėvas šovė? Aš galvoju, į Simai, ir jos rolė baigta filme. Galės Kuziejus su raudonplauke susikukuot
O aš manau, kad nenušaus, tik sužeis, bet Simai bus pretekstas pasakyti, kad prarado vaiką...
QUOTE(širlė @ 2014 10 23, 16:01)
Labas rytas kepejo sunaus, tai isniekinai ir tevo kepykla
oj tas kuzejus su savo juokeliais 
O Banu motinele atrodo idomi veikeja.. Tokia per aplinkui nevaiksciojanti
QUOTE(eliss @ 2014 10 23, 19:21)
čia kai vienom Kerimas buvo Mauglis, tai man čia tas pats.
Va va, aš tą patį saka, kas juos ten rengia??? Džemrė baisi man vakar serijoje buvo, net du kartus atkreipaiu dėmesį ir Giunėjus tikrai kaip Mukas
O ta Zainep vaidino kažkuriame seriale, kurį LNK rodė? Matyta ji.
QUOTE(oziarage @ 2014 10 23, 21:22)
Kiek zinau, ji Didingam Amziui vaidina.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 22:56)
Kiek zinau, ji Didingam Amziui vaidina.
Ačiū. Gal ten ir mačiau kada. Nežiūriu jo aš. O kaži Meilė ir bausmė kažko nevaidino?
QUOTE(oziarage @ 2014 10 23, 21:59)
O kaži Meilė ir bausmė kažko nevaidino?
Ne, tikrai nevaidino.
Papildyta:
Ir Behliulis jokiam soste nevaidino
Mane Kuzėjus taip užvaldė
kad verk plyšk man reikia dabar pasižiūrėti UM
kur man jį lt kalba gauti? google išnaršytas ir nieko nerasta
QUOTE(ievoole @ 2014 10 23, 17:32)
Mane Kuzėjus taip užvaldė
kad verk plyšk man reikia dabar pasižiūrėti UM
kur man jį lt kalba gauti? google išnaršytas ir nieko nerasta 
Aš iš baltracker' io parsisiunčiau anytai pažiūrėt... Ten gal 3 serijos buvo tik rusų kalba, nežinau ar sutvarkė ar ne...
Tiesa, atrodo ir raskim.lt buvo? Nežiūrėjau per ten, nežinau tikrai...
QUOTE(Mockava @ 2014 10 24, 00:52)
Aš iš baltracker' io parsisiunčiau anytai pažiūrėt... Ten gal 3 serijos buvo tik rusų kalba, nežinau ar sutvarkė ar ne...
Raskim.lt nebeveikia puslapis. Kazkada norejau paziuret. gal sutvarke netycia, nezinau.
Papildyta:
QUOTE(Ademma @ 2014 10 24, 01:13)
kazkuri norejo kuzey guney paziureti anglu kalba, jau buvau rasiusi kitoje temoje, bet pasikartosiu, galima serijas su angliskais titrais ziureti per amara.org (gaila, bet ne visas) , o UM lietuviskai pilnai isverstas pack'as yra baltracker.net

As ta amara nemoku naudotis, niekas man ten nesigavo
QUOTE(Mockava @ 2014 10 21, 15:07)
Kuri čia norėjo išsitiesusio Kuziejaus? Taigi šiandien galima pasigrožėti juo klube, nors ir trumpam...
Grozejausi
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 23, 13:40)
Banu mama fortepijonu grojo ta melodija, kur per UM skambejo, kai Behliulis apsiverkes ant laiptu sedejo su Nihal roze. Iskart pries akis tas vaizdas iskilo 
Ale sugebat tokia melodija isiminti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 15:37)
Vistik, zavi mane tie turkai sugebejimu nufilmuot ir sumontuot scenas
Paskutines serijos minutes - abu broliai pas "uosvius", taip paraleliai pereina kadrai nuo vieno brolio prie kito. Kaip skirtingai jie kalba, elgiasi ir kaip skirtingai jie ziuri i gyvenima.... O Kuzejus man siandien tikras saunuolis: Simai sako, as tau atstosiu ir teva ir motina. Kiek pazistame zmoniu, kurie nemyledami moters, vistiek nepalieka jos kelio vidury...
Lygiai ta pati galvojau ziuredama. Nors Kuzejus toks vaikigalvis, bet taip atsakingai nusprende pasielgti, grazu.
Man Dzemres motina kaip kokia Mukades pussesere, kartais taip norisi, kad ji uzsiciauptu. Kai dziaugiasi, tai super, bet jau kai bamba, tai
Patiko, kaip Huseinas fotografavo zmogu: tu palauk, as tuoj,,,, ir nuvare i kirpykla
Banu su Giunei man visai gerai ziurisi, nei jis mylejo ta Dzemre, nei ka, tiesiog ilgai draugavo ir is ipratimo zadejo tuoktis. Noreciau, kad Banu ir liktu su Giunejimu, bet speju, kad taip nebus.
Va, Zeineb visai nepatinka, kol kas tokia nezinau net
Vis tik sis filmas kabina gerai nuo pat pradziu, gal del to, kad pagrindiniai veikejai neerzina. Dar pagalvojau, butu pvz koks mauglis su didelem letenom pagrindinis, jau ziuret negaleciau
O kas rase, kad mate Behliuli ale soste kazkokiam, tai maiso su Selimu is DA. As taip manau.