o aš dabar mačiau Behliulį (nu tą aktorių ), vienam seriale, kažkas iš sostas pavadinime yra, ten jis toks barzdotas ir plaukai šonu ilgesni tai tiks rimtas atrodė, nes šiaip Behliulio vaidmenį kai pamačiau, tai nepatiko toks ryžas pasirodė
, bet dabar jau pripratau...
Labas rytas kepejo sunaus, tai isniekinai ir tevo kepykla
oj tas kuzejus su savo juokeliais
Vistik, zavi mane tie turkai sugebejimu nufilmuot ir sumontuot scenas
Paskutines serijos minutes - abu broliai pas "uosvius", taip paraleliai pereina kadrai nuo vieno brolio prie kito. Kaip skirtingai jie kalba, elgiasi ir kaip skirtingai jie ziuri i gyvenima.... O Kuzejus man siandien tikras saunuolis: Simai sako, as tau atstosiu ir teva ir motina. Kiek pazistame zmoniu, kurie nemyledami moters, vistiek nepalieka jos kelio vidury...
QUOTE(xiuke @ 2014 10 23, 06:47)
o aš dabar mačiau Behliulį (nu tą aktorių ), vienam seriale, kažkas iš sostas pavadinime yra, ten jis toks barzdotas ir plaukai šonu ilgesni tai tiks rimtas atrodė, nes šiaip Behliulio vaidmenį kai pamačiau, tai nepatiko toks ryžas pasirodė
, bet dabar jau pripratau...
Net įdomu apie kokį čia, nes tikrai nežinau tokio pavadinimo filmo/serialo su juo. Panašiai apidūdinot išvaizdą kaip jis Kurte Sejite ir Šuroj atrodo, čia per TV 3 dabar rodo....
QUOTE(Mockava @ 2014 10 23, 15:41)
Net įdomu apie kokį čia, nes tikrai nežinau tokio pavadinimo filmo/serialo su juo. Panašiai apidūdinot išvaizdą kaip jis Kurte Sejite ir Šuroj atrodo, čia per TV 3 dabar rodo....
As manau, kad apie Kurta cia kalba eina
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 08:37)
Paskutines serijos minutes - abu broliai pas "uosvius", taip paraleliai pereina kadrai nuo vieno brolio prie kito. Kaip skirtingai jie kalba, elgiasi ir kaip skirtingai jie ziuri i gyvenima.... O Kuzejus man siandien tikras saunuolis: Simai sako, as tau atstosiu ir teva ir motina. Kiek pazistame zmoniu, kurie nemyledami moters, vistiek nepalieka jos kelio vidury...
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 08:42)
Pagal išvaizdos apibūdinimpą taip, bet gi minėjo kažką apie "sostą", įdomu, gal kažką pražiopsojau?
O Kuziejus jau toks... Mirs, bet pažadą ištesės...
QUOTE(Mockava @ 2014 10 23, 15:45)
Papildyta:
Pagal išvaizdos apibūdinimpą taip, bet gi minėjo kažką apie "sostą", įdomu, gal kažką pražiopsojau?
Nu as nesu Kivanco mirtina fane, bet apie ji nemazai zinau
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 08:48)
Nu as nesu Kivanco mirtina fane, bet apie ji nemazai zinau
nesu girdejus jo juokiuose sostuose vaidinant ir apzeles jis tik Kurte yra
bet gal Milagra uzsuks ir pasakys kaip ten su juo yra 
Jo Milagra! Pateik savo nuomonę!
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 15:37)
Bet siaubas, nu ir ziaurios tradicijos ten pas juos... Gal ten tik kokiuose kaimukuose taip, bet baisu, labai baisu...
Kokia įdomi serijos pabaiga! Bet jau Simai šeimynėlė
Aišku nė viena motina turbūt labai neapsidžiaugtų, jei seniai matyta 20-metė dukrelė grįžta ir pilvota, ir ženota
Nors ir apsimelavo ji prieš Kuziejų, bet toje vietoje man jos labai pagailo
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 23, 17:37)
O Kuzejus man siandien tikras saunuolis: Simai sako, as tau atstosiu ir teva ir motina. Kiek pazistame zmoniu, kurie nemyledami moters, vistiek nepalieka jos kelio vidury...
ech.. koks vyras
QUOTE(Mockava @ 2014 10 23, 17:53)
Jo Milagra! Pateik savo nuomonę!
nutarta, kad čia apie Kurtą kalba,nnes nei viena nežinom jokių sostų, ar kad bent panašus būtų!
Galbūt maišo su Didingu amžiumi, tik kad ten Selimas iš Fatmagulum apaugęs ir dėl sostų kovoje ar kaip ten, nes nežiūriu
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 23, 18:06)
Bet siaubas, nu ir ziaurios tradicijos ten pas juos...
Pas mus lygiai tokios pat buvo, tik Sovietmečių, kai bandė išstumti tikėjimą, tai ir tradicijas sunaikino. Žentas būdavo dažniausiai tėvų atvedamas, vaikai tik po vestuvių,o jei anksčiau iš meilės, tai lygiai taip pat baisu pasisakyti būdavo ir iškart ženytis liepdavo, paliktų kaip dabar nebūdavo. Promočiutė pasakojo, kaip už vyresnio 7 metais, ją 17 metų ištekino, nes jo šeima ūkų turėjo, jis stalius buvo, iš bado karo metu ir ką abu iki senatvės nugyveno, sako geras buvo, tai TEKO pamilti