[/quote]
yra atvejh kur tik keli gyvibingi buna ir juos atrenja,taip kad nenusimink. o ka vyrui patare naudoti?
[/quote]
tai kad nieko jam kolkas neliepe naudoti...nebent paskirs dar.as dar nelabai nusimanau
QUOTE(z.lineta @ 2014 10 16, 23:40)
tai kad nieko jam kolkas neliepe naudoti...nebent paskirs dar.as dar nelabai nusimanau
"Spermos kokybe" skyrelyje laaaabai daug patarimu ka naudoti , vertinga labai informacija ir maksimaliai iki ivf pagerinti bent kazkiek dar turite laiko, bent kokius papildus pavartokit, vis daugiau geru ir judriu ras

QUOTE(Botanique @ 2014 10 16, 14:37)
Aciu uz patarimus
is ties as pasimetus, ir nezinau ka daryt.. girdejau visokiu nuomoniu, visokiu patirciu, pakalbejau su dviem moterim is tos pacios klinikos, su ta pacia problema, t,y, po pirmo nepavykusio IVF abi dare is kart,t.y. sekanti men ant kt ir sekantis ivf, ir abiems is antro kart pavyko
viena su dvynukais, kita vienu, nestumas i pabaiga jau.

is ties as pasimetus, ir nezinau ka daryt.. girdejau visokiu nuomoniu, visokiu patirciu, pakalbejau su dviem moterim is tos pacios klinikos, su ta pacia problema, t,y, po pirmo nepavykusio IVF abi dare is kart,t.y. sekanti men ant kt ir sekantis ivf, ir abiems is antro kart pavyko

Na taip zinoma, visokiu atveju buna. Bet tu va bandei 2 IVF is eiles ir gavosi ne kas- viskas prastai uzaugo ir t.t. Ju organizmai gal sureagavo kitaip.
Kaip bebutu, zinoma kad tau spresti

QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 16, 18:13)
SULAUKIAU SKAMBUCIO.PADIDINO DOZE GONALIO NUO 150 IKI 200.KAZKAIP SUNERIMAU
SAKE CHORMONAI VISKAS GERAI...GAL PER LETAI AUGA,JEI DIDINA DOZE,NU RYT SAKE SKAMBINS IR PASKIRS SKANO DATA.VEL KAIP ANT ADATU SEDESIU TAS DIENAS 

nera ko sunerimti, juk doze keicia, kad gautu geriausia rezultata. As kasdien nuleisdavau krauja ir skambucio laukdavau popiet- juk turi subrandinti kuo daugiau ir geresnes kokybes vienetu, nesijaudink.
QUOTE(Tekle777 @ 2014 10 16, 23:52)
Ir dar. Žiauriai papiktino kainos - kaip sesutė pasakė - euro įtaka. Konsultacija 175 lt. Jau antra, kai pasako ne. Taigi jau 400 lt beveik už NE.
sutinku del kainos, ypac kai mano konsultacija visada trunka apie 10 minuciu

QUOTE(z.lineta @ 2014 10 16, 23:40)
Benl jau Wellman Conception tegu pageria...

Sveikutes!
Buvau dingus keliem menesiam net
Bet nenustojau galvot ir planuot ir viltis..
Trumpas update: Buvau kaip zadejau Lietuvoj, nuejau pas daktare Meskauskiene... pasikonsultavau, patare darytis IVF, papasakojo apie visa procedura, planavo taikyt trumpa protokola ir tt... Na grizus as atgal namo, pergalvojau viska ir nusprendziau visgi darytis cia vietoj kur gyvenu... nors kainos skiriasi ir Lietuvoj pigiau, visgi nelabai patogu butu tiek skraidyt ir galiausiai kaina turbut su visom islaidom gautusi finale panasi.
Tad jungiuos prie Jusu ir kimbu i darbus...
Vakar buvau pas savo gydytoja... kaip tik buvo 5cd, tai padare hormonu tyrimus. Siandien skambino su rezultatais - viskas puiku, tik prolaktinas 23.3, bet sake nieko tokio. Suplanavom pries IVF visgi pasidaryt Hystero, nes niekad jos nebuvau kazkodel darius, nei vienas daktaras nebuvo siules, o dabartinis daktaras primygtinai sako kad reik daryt, net ir nepaisant to, kad tai neturi tiesiogines itakos paciam IVF procesui... bet galbut tai galetu turet itakos galutiniam rezultatui ir jeigu kazkas netaip, butu gerai eliminuoti bet kokius blogius... sutinku pilnai.. tad pirmadieni einu darytis sios proceduros...
Poto planuosim ir pirmai progai pasitaikius darysim IVF...
Skaiciau skyreli ir labai labai nuosirdziai dziaugiuos uz visas ir visom linkiu nenuleist ranku
burbuliacija labai sveikinu !!!!!!!!!!

Buvau dingus keliem menesiam net

Trumpas update: Buvau kaip zadejau Lietuvoj, nuejau pas daktare Meskauskiene... pasikonsultavau, patare darytis IVF, papasakojo apie visa procedura, planavo taikyt trumpa protokola ir tt... Na grizus as atgal namo, pergalvojau viska ir nusprendziau visgi darytis cia vietoj kur gyvenu... nors kainos skiriasi ir Lietuvoj pigiau, visgi nelabai patogu butu tiek skraidyt ir galiausiai kaina turbut su visom islaidom gautusi finale panasi.
Tad jungiuos prie Jusu ir kimbu i darbus...
Vakar buvau pas savo gydytoja... kaip tik buvo 5cd, tai padare hormonu tyrimus. Siandien skambino su rezultatais - viskas puiku, tik prolaktinas 23.3, bet sake nieko tokio. Suplanavom pries IVF visgi pasidaryt Hystero, nes niekad jos nebuvau kazkodel darius, nei vienas daktaras nebuvo siules, o dabartinis daktaras primygtinai sako kad reik daryt, net ir nepaisant to, kad tai neturi tiesiogines itakos paciam IVF procesui... bet galbut tai galetu turet itakos galutiniam rezultatui ir jeigu kazkas netaip, butu gerai eliminuoti bet kokius blogius... sutinku pilnai.. tad pirmadieni einu darytis sios proceduros...
Poto planuosim ir pirmai progai pasitaikius darysim IVF...
Skaiciau skyreli ir labai labai nuosirdziai dziaugiuos uz visas ir visom linkiu nenuleist ranku

burbuliacija labai sveikinu !!!!!!!!!!

QUOTE(Pelargonija @ 2014 10 17, 12:08)
Butinai nuo sian gers,ka dar?
QUOTE(z.lineta @ 2014 10 17, 12:30)
Butinai nuo sian gers,ka dar?
Mano vyras pradejo gert Tribestana....neuzilgo didzioji diena,tai paziuresim ar pasikeite skaiciukai....

o jus savo vyrams siaip duodat, ar cia problemos pas juos?
Labutis,esu begalo pasimetusi ir labai reikia jusu nuomoniu...Nuvaziavau siandien pas daktara,mano vyras su juo bendrauja nes as rusiskai nemoku,vaziavom su ta mintim kad kai prasides mmm panasiai uz savaites,pradesim savo IVF.Ir dabar aip gavosi kad jis paklause kelinta diena pasakiau kad 25 nusivede apziurai ir sako suleisim ampole zoladex ir 3-4mmm diena atvaziuokit.O mano vyras kaip visada kuklus ir nieko nebeklause ar ca jau pradesim ar kaip...As bijau ar tik jis nebus sumastes IVF daryti naturalem cikle?nes vasara apie tai buvom kalbeja.Nors as jo nenoriu,kadangi mazai vilties pastoti...Grizau namo asaros kaip pupos rieda,su vyru susipykom kad jis toks liausis ir nieko neisklausinejo...

Merginos. Reikalinga aktyvi moteris/mergina kuri galetu mus visas atstovauti. Ta kuri nebijos kalbeti apie viska ka isgyvename. Uz sia aktyve veikla VK pazada labai rimtai atsiltginti. Kaip zinia vel pradetos kalbos istatymo tema todel reikia daugiau aktyvisciu. Rasykite man asmenine zinute paaiskinsiu smulkiau.
QUOTE(Justuteee @ 2014 10 17, 13:58)
Labutis,esu begalo pasimetusi ir labai reikia jusu nuomoniu...Nuvaziavau siandien pas daktara,mano vyras su juo bendrauja nes as rusiskai nemoku,vaziavom su ta mintim kad kai prasides mmm panasiai uz savaites,pradesim savo IVF.Ir dabar aip gavosi kad jis paklause kelinta diena pasakiau kad 25 nusivede apziurai ir sako suleisim ampole zoladex ir 3-4mmm diena atvaziuokit.O mano vyras kaip visada kuklus ir nieko nebeklause ar ca jau pradesim ar kaip...As bijau ar tik jis nebus sumastes IVF daryti naturalem cikle?nes vasara apie tai buvom kalbeja.Nors as jo nenoriu,kadangi mazai vilties pastoti...Grizau namo asaros kaip pupos rieda,su vyru susipykom kad jis toks liausis ir nieko neisklausinejo... 

O paskambinti tam gydytojui galima?