kristiana1 kai grisi pasisakyk kaip sekesi. as pirmadieni uzsirasius vizitui

QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 16, 02:42)
As ir pirma karta girdziu apie toki vaista
Purskiami I nosi ir Gonalis...visi mano vaistai
nu dar paskutine diena kitus susileist pries punkcija....va gryztu is darbo vidurnakciias ir negaliu nueit miegot,kol nepaskaitau,bet ziuriu,kad visos nestukes pleputes pabego is musu skyrelio,tai nebera ka ir skaityti
reikia eiti gult,ryt vaziuoju skanui,ziuresim ka priauginau.tikiuosi viskas gerai ten pas mane 

Nepabegom!!! Kas diena skaitau ir mintyse virusa skleidziu jums visoms.
QUOTE(Nickse @ 2014 10 16, 07:28)
Nepabegom!!! Kas diena skaitau ir mintyse virusa skleidziu jums visoms.
Nickse kaip tu ?? Viskas gerai ?
sveikos,
nusprendem ir mes su vyru darytis didziaja procedura...kolkas pas gyd buvo jis,nes problema jame,as eisiu 11-13 cd,(kazkur po 3 sav gausis)kaip suprantu ziures echo kaip pas mane ten kiausides veikia? na o kas toliau,jei veikia gerai? ar tada irgi skatina?man vat idomu kada jau mums butu ta didzioji diena?
negaliu dasilaukti vizito kada jau konkreciai tarsimes kas kaip...
ir dar jei pas vyra 1ml tik,tai ar tikrai isaugins kazka ar didele tikimybe kad ne?
nusprendem ir mes su vyru darytis didziaja procedura...kolkas pas gyd buvo jis,nes problema jame,as eisiu 11-13 cd,(kazkur po 3 sav gausis)kaip suprantu ziures echo kaip pas mane ten kiausides veikia? na o kas toliau,jei veikia gerai? ar tada irgi skatina?man vat idomu kada jau mums butu ta didzioji diena?
negaliu dasilaukti vizito kada jau konkreciai tarsimes kas kaip...
ir dar jei pas vyra 1ml tik,tai ar tikrai isaugins kazka ar didele tikimybe kad ne?
QUOTE(Edena @ 2014 10 16, 09:01)
Nickse kaip tu ?? Viskas gerai ?
As dar nedarbingume o poto menesiui atostogu. Gulesiu kol trys menesiai sukaks kad maziukui butu viskas gerai. Pagulejau ligoninei rado neaisku choriono darini ir hematoma sake laikui begant susitvarkys. Tai va laukiu.
QUOTE(Nickse @ 2014 10 16, 14:24)
As dar nedarbingume o poto menesiui atostogu. Gulesiu kol trys menesiai sukaks kad maziukui butu viskas gerai. Pagulejau ligoninei rado neaisku choriono darini ir hematoma sake laikui begant susitvarkys. Tai va laukiu.
Dziaugiuosi kad bent jau maziukui , kad ir gulint, viskas gerai

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 14, 19:44)
Na keistoka kad jie taip siulo iskarto bandyt. Bet tu tiesiog pabandyk kazkiek pati pasireguliuot visa reikala. Procedura kuria, jie siulo (IVF) naudokis zinoma, bet pasiruosima, organizmo ispuoselejima iki jos pasidaryk pati. JIe juk nevercia taves pradet tuoj pat. Sakyk, sugrysiu po keleto menesio, noriu pailseti ir viskas. 

Aciu uz patarimus

is ties as pasimetus, ir nezinau ka daryt.. girdejau visokiu nuomoniu, visokiu patirciu, pakalbejau su dviem moterim is tos pacios klinikos, su ta pacia problema, t,y, po pirmo nepavykusio IVF abi dare is kart,t.y. sekanti men ant kt ir sekantis ivf, ir abiems is antro kart pavyko

dar ir viena pazystama lygiai taip pat menesi praleido sekanciu ivf pavyko.
zinau, kiekvienas atvejis individualus, nezinosi kaip bus, del to dar sunkiau nusprest

vakar dar gavom saskaita. butu ji didesne,tai gal dar tas atbaidytu

zodziu matysiu, bet nuo forumo, manau, kad truputi pailsesiu. nera upo skaityt

mintyse tikiuos visom pavyks greitu metu, o as sugrysiu, arba su gerom, arba dar blogesnem ziniom

QUOTE(Nickse @ 2014 10 16, 14:24)
laikykis ir saugok zirniuka

Sveikos mergytes.stai ir as su savo naujienom.istikruju taip ir galvojau kad si karta derlius mano bus mazesnis, nes kazkaip visai kitaip jauciuos negul pirma karta.ogi turiu kairj kiausidej tris 15,10.10mm, desinej ir tris 10,10,11mm..dar yra mazesniu po kelis 8mm...gleivine 8.5mm. Laukiu skambucio kada sekantis skanas, sake sestadieni arba sekmadieni.taip viliuosi, kad mazas derliukas, bet gal bus geros kokybes.ka jus manot mergytes?
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 16, 15:47)
Sveikos mergytes.stai ir as su savo naujienom.istikruju taip ir galvojau kad si karta derlius mano bus mazesnis, nes kazkaip visai kitaip jauciuos negul pirma karta.ogi turiu kairj kiausidej tris 15,10.10mm, desinej ir tris 10,10,11mm..dar yra mazesniu po kelis 8mm...gleivine 8.5mm. Laukiu skambucio kada sekantis skanas, sake sestadieni arba sekmadieni.taip viliuosi, kad mazas derliukas, bet gal bus geros kokybes.ka jus manot mergytes?
Kad visi gyd. kartoja, kad kai mažiau, tai būna geresniės kokybės. Gal užteks tau tų šešių geram rezultatui

Sėkmytės

QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 16, 14:47)
.taip viliuosi, kad mazas derliukas, bet gal bus geros kokybes.ka jus manot mergytes?
Pas mane irgi buvo nedaug, 7 išpunktavo ir 5 pavyko apvaisinti, iš kurių 1 sodino mažiuką, likusios 4 išaugo į blastocistas. Emrbionologas prasitarė, jog brandžios kiaušialąstės būna iš mažesnio derliaus

SULAUKIAU SKAMBUCIO.PADIDINO DOZE GONALIO NUO 150 IKI 200.KAZKAIP SUNERIMAU
SAKE CHORMONAI VISKAS GERAI...GAL PER LETAI AUGA,JEI DIDINA DOZE,NU RYT SAKE SKAMBINS IR PASKIRS SKANO DATA.VEL KAIP ANT ADATU SEDESIU TAS DIENAS 
Papildyta:
[quote=Wunder,2014 10 16, 16:53]
Pas mane irgi buvo nedaug, 7 išpunktavo ir 5 pavyko apvaisinti, iš kurių 1 sodino mažiuką, likusios 4 išaugo į blastocistas. Emrbionologas prasitarė, jog brandžios kiaušialąstės būna iš mažesnio derliaus
[/quote NU REIKIA TIKETI,KAD VISKAS BUS GERAI,KAS BUS JEI NEBUS TIKEJIMO..NOREJAU DAR IR UZSALDYTI ATEICIAI VDRUG NEPAVYKTU,BET NEMANAU KAD KAS BUS. NU BET BUS KAIP BUS...AUKSTYN GALVAS IR I PRIEKI

Papildyta:
[quote=Wunder,2014 10 16, 16:53]

[/quote NU REIKIA TIKETI,KAD VISKAS BUS GERAI,KAS BUS JEI NEBUS TIKEJIMO..NOREJAU DAR IR UZSALDYTI ATEICIAI VDRUG NEPAVYKTU,BET NEMANAU KAD KAS BUS. NU BET BUS KAIP BUS...AUKSTYN GALVAS IR I PRIEKI