Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Labas mergaites. Na gal priimsit ir mane I savo bureli. Man rytoj punkcija. Nervvuojuos nezmoniskai. Bet turiu klausyma- pas mane uzaugo tik penki folikulai. Ar yra vilciu, kad pasiseks ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazkieno zmona: 19 spalio 2014 - 12:34
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 19, 13:28)
Labas mergaites. Na gal priimsit ir mane I savo bureli. Man rytoj punkcija. Nervvuojuos nezmoniskai. Bet turiu klausyma- pas mane uzaugo tik penki folikulai. Ar yra vilciu, kad pasiseks ?  blush2.gif

Sveika, as tai noriu padrasinti punkcijos visai nebijoti, tikrai nieko baisaus, as pati labai labai bijojau, gal dar del to, kad nebuvau turejus narkozes, dar ir del to bijojau, bet kaip viskas praejo tai isvis nera ten ko pergyventi 4u.gif

Na, penki foliai yra gerai, galbut jie bus labai geros kokybes ir bus stiprios kiausialastes mirksiukas.gif o toliau savo darba atliks laboratorija ir patars mirksiukas.gif
Linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu Armante uz padrasinima 4u.gif na labai noriu tiketi, kad laime ir musu namus aplankys. O valgyti noriu, kaip zveris smile.gif ,bet sake para nevalgius buti. O kaip geriau- pizama ar naktinius imti ?
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 19, 14:00)
Aciu Armante uz padrasinima  4u.gif na labai noriu tiketi, kad laime ir musu namus aplankys. O valgyti noriu, kaip zveris  smile.gif ,bet sake para nevalgius buti. O kaip geriau- pizama ar naktinius imti ?

Hm, na cia LT tai nieko nereikejo, po 20 min atsibundi,apsirengi ir viskas. Jei tu kitoj saly tada nezinau.
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2014 10 18, 11:07)
aisku, dar yra beda, kad kai dariausi tepineli, pasirodo rado pakitimu, dare turimus ir eme biopsija...vis dar laukiu atsakymu....neaisku ka ras...gal veziniu lasteliu, bet kai paklausiau ka daryti nes galvoju bandyti vel su snaigutem, tai gavau atsakyma, kad tai nieko bendro vienas su kitu neturi, manau po sav ar dvieju tureciau gaut jau rezultatus.....bent man pasirode gana keista.....

nzn kaip is tikro , bet kai man buvo rade pakitimu , neleido galvot apie ivf pilnai neistyrus, ir tada tik nuo lasteliu pakitimo lygio priklausytu ar galima ar ne. jei zymus pakitimai butinai operuoti . nestumo metu nezinia kaip viskas kistu ir kokiu greiciu . bet jei nezymus pakitimai tai turetu leisti , tik kitas klausymas kaip psichologine bukle nestumo metu vis galvoti ar tos lasteles nepiktybeja... zodziu as kalbeciau su savo gine kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man ryt pratekamuma tirs, tai kazkaip lb nervuojuos..

Siandien kazkaip keistokai jauciuos, lyg kakzoks kaip uzdegimas prasideda.. net nzn.. gal praeis iki ryt....sakykit nieko baisaus? netures itakos procedurai? ka manot?

Atsakyti
Laba,

Aciu merginos uz patarimus, jau sarasa darausi, ka ir ko klausti daktaro. ir dabar tikrai jau kad sulauksiu tu biopsiju atsakymo ir tada darysiu tolesnius ejimus....reik tiketi kad nebus atsakymai labai blogi...

kazkieno zmona - nebijok punkcijos, man dare su nepilna ale narkoze, viska maciau, buvau lengvai apkvaitus tik ir viskas, nuskausminamus gavau, tai nieko ir nejauciau beveik, nieko ten baisaus, po to atsigaivalioti dave, uzkasti netgi, ir kai gerai jauciausi paleido. tikrai nera nieko baisaus.sekmes,

Atisa - aciu uz palaikyma....matysim kaip bus su tuo startu....dar tik planuoju...o jei Dievas neisjuoks mano plano si karta, gal ir man pavyks...

tik va nervai mano kazko visai nelaiko...kazkokia isterike, jautri viskam,,,,,zliumbike nenormali....ir kaip kitiem paaiskinti, kad negali ko nors padaryti, vien del to, kad galbut ateje atskaymai is daktaru gali apskritai aoversti viska aukstyn kojom...kad kazka planuoji ir visi aplinkiniai dalykai gali sukelti stresa ko pasekoje gausis neigiamas rezultatas.....ziauriai sunku.....zinau kad kiti pikti ant manes, bando kreiptis i sazine mano ir pan.....bet nejau as negaliu pabuti egoiste bent situo atveju, kad noriu padaryti viska kas imanoma, kad susilaukti stebuklo......nzn....gal taip ir negalima....atleiskit....issiliejau siek tiek....nieko, issiverksiu....kaip nors....palengves vis tiek....nes noriu pasiekti savo tiksla....ar bent pasistengt pasiekti ji....
Atsakyti
issiverksiu....kaip nors....palengves vis tiek....nes noriu pasiekti savo tiksla....ar bent pasistengt pasiekti ji....
[/quote]

Laila25 alabai gerai jus suprantu ir tikrai labai uzjauciu del tokios situacijos, paciai visa tai teko isgyventi. Atlikti tyrimai rode rode vezinius pakitimus, nekarta sedejau onkologiniame ir raudojau prie gydytojos kabineto, neimanoma nuslopinti emociju, visa laika kyla klausimai uz ka ir pan. Bet reikia pasistengti atrasti savyje jegu ir tiketi, kad tau pasiseks si karta ir tikrai viskas bus gerai, turi buti gerai, nuverkti posmeli nera blogai, imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir isvisos sirdies linkiu, jog tyrimai nerodytu nieko blogo wink.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz patarimus.na jau greitai tas rytoj us.kad tik viskas gerai , pavyktu, kad nors viena leliuka butu is ko isodinti. Man latvijoj darys punkcija.
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 19, 19:14)
Aciu mergaites uz patarimus.na jau greitai tas rytoj us.kad tik viskas gerai , pavyktu, kad nors viena leliuka butu is ko isodinti. Man latvijoj darys punkcija.

Ddziausios sekmes,o kokioj klinikoj drysites?
Atsakyti
Justuteee,mes lankomes embrions pas daktara treju. Musu pirmas ivf,tai ir baimes daug ir tikejimo daug.nors kaip skaitau,kiek daug mergaites keliu praeina kol pasiseka.kiek stiprybes reikia.zaviuosi visomis.
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 19, 21:16)
Justuteee,mes lankomes embrions pas daktara treju. Musu pirmas ivf,tai ir baimes daug ir tikejimo daug.nors kaip skaitau,kiek daug mergaites keliu praeina kol pasiseka.kiek stiprybes reikia.zaviuosi visomis.

Tikiuosi bus pirmas ir paskutinis 4u.gif As ir gydausi pas si daktara jau kelis metus blush2.gif
Atsakyti