Merginos mums jau 9 savaites todel dristu pardavineti: gonal f900 (like 600) laikomas saldytuve specialiam saltkrepsyje. Parveztas is izraelio taip pat spec. Saltkrepsyje pati isnaudojau dvi dozes po 150. Galioja tik iki 2014.12. Todel kaina gera.
Taip pat ovitrelle parduodu liko 230 nes 20 ml teko naudoti pritruko dozes. Tai galima sakyti pilnas pirktas baltijos amerkos klinikoj. Galioja iki 2016
Del kainu prasau i az.
QUOTE(Nickse @ 2014 10 20, 14:56)
Merginos mums jau 9 savaites todel dristu pardavineti: gonal f900 (like 600) laikomas saldytuve specialiam saltkrepsyje. Parveztas is izraelio taip pat spec. Saltkrepsyje pati isnaudojau dvi dozes po 150. Galioja tik iki 2014.12. Todel kaina gera.
Taip pat ovitrelle parduodu liko 230 nes 20 ml teko naudoti pritruko dozes. Tai galima sakyti pilnas pirktas baltijos amerkos klinikoj. Galioja iki 2016
Del kainu prasau i az.
Del kainu prasau i az.
KAIP OFICIAKIAI NET SU SALIM IS KUR PIRKTA....

Justutee, kam tau gilintis koks Ivf būna natur cikle?
natur cikle ir buna: foliai auga neskatinami niekuo, dazniausia 1 arba 2. daktaras daro echoskopijas ir stebi dydi. ciklo viduryje skiria sprogdukus. bet yra tikimybe, kad folis pats ovuliuos.. jeigu speja ispunktuoti, viskas ciki, tuomet ant lekstutes, apsivaisinam ir keliaujam i gimda. viskas. kelais zodziais tariant tai visas Ivf, natur cikle.
kokia prasme daryti ivf natur cikle? kartais kiausialastes su skatinamaisiais buna nekokybiskos, arba negerai dalinasi..
sorry uz svepla klaviatura.
beje, pazistu mergina kuriai tokiu budu ivf Treisas dare, pas ja augo du foliai, bet tik viena pavyko pagaut. tai va rezultatas tokio Ivf - grazi mergyte.

kokia prasme daryti ivf natur cikle? kartais kiausialastes su skatinamaisiais buna nekokybiskos, arba negerai dalinasi..
beje, pazistu mergina kuriai tokiu budu ivf Treisas dare, pas ja augo du foliai, bet tik viena pavyko pagaut. tai va rezultatas tokio Ivf - grazi mergyte.

QUOTE(Rute @ 2014 10 20, 15:04)
Justutee, kam tau gilintis koks Ivf būna natur cikle?
natur cikle ir buna: foliai auga neskatinami niekuo, dazniausia 1 arba 2. daktaras daro echoskopijas ir stebi dydi. ciklo viduryje skiria sprogdukus. bet yra tikimybe, kad folis pats ovuliuos.. jeigu speja ispunktuoti, viskas ciki, tuomet ant lekstutes, apsivaisinam ir keliaujam i gimda. viskas. kelais zodziais tariant tai visas Ivf, natur cikle.

Cia is natur mergyte?Vakar kazkaip atsigulus vel mintis pradejo lysti galvon ir paskui toptelejo tokia minteis,jei jis taiko ilga protokola,tai man nedave to lapo kur buna viskas surasyta,todel vel pradejau panikuoti

QUOTE(Justuteee @ 2014 10 20, 14:09)
Cia is natur mergyte?Vakar kazkaip atsigulus vel mintis pradejo lysti galvon ir paskui toptelejo tokia minteis,jei jis tikoilga protokola,tai man nedave to lapo kur buna viskas surasyta,kodel vel pradejau panikuoti 
kaip nori taip vadink, ciklas buvo naturalus, be skatinamuju, apsivaisino klinikoje ant lekstutes, ir apvaisinta kiausialaste grizo atgal i gimda.. 
lapa gausi kai duos skatinamuosius (bent jau taip buvo pries tris metus). baik panikuoti, giliai pakvepuok.. juk ne viskas nuo taves priklauso. tai ka gali tu padarysi, visa kita gydytojo ir auksciausiojo valioje.
beje, neissigask jei tavo mmm nusikels kelioms dienoms viena arba i kita puse...
Aciu labai tau,tu mano tarsi oro saltinis
si kart beproto panikuoju,nes su vyru nusprendem kad tai bus paskutinis kartas,na bent jau kokiem 4-5metam atidesim,nes pirma skolas reikia grazinti,kelias vaiku link labai nugramzdino...Aciu kad perspejai del mmm,o tai vel panikuociau ji jos veluotu,nors labai ju laukiu

As irgi savu laiku del Ivf panikavau. Paskui supratau, kad panika man visai nepadeda. teko save nuraminti. nusprendziau, kad i visus net durnus klausimus as gausiu atsakymus is savo gydytojo.. taip ir buvo - kazkas neaisku klausiu, jei matau , kad kazko nesupratau, vel klausiu.. jei kazkas neramina irgi tikslinausi pas gydytoja...
Sveikos... Pasisakysiu ir as.. Siandien apziurejo derliu tai kiekvienoj kiausidej suskaicuavo bent po 20 foliu
sumazino gonal iki 100 ir Cetrodine nuo ryt leistis. Kadangi via dar laabai gausiai kraujuoju israse dezaminooksitocino. Gyd sake jeigu pavyks ka ispunktuoti tai saldys, svieziu nesodins
Man til dabar name toks klausimas iskilo, saldo blastutes at kiausialastes?

QUOTE(__777__ @ 2014 10 20, 18:13)
Sveikos... Pasisakysiu ir as.. Siandien apziurejo derliu tai kiekvienoj kiausidej suskaicuavo bent po 20 foliu
sumazino gonal iki 100 ir Cetrodine nuo ryt leistis. Kadangi via dar laabai gausiai kraujuoju israse dezaminooksitocino. Gyd sake jeigu pavyks ka ispunktuoti tai saldys, svieziu nesodins

Blastutes jei laukia 5 dienos, kai kur saldo ir 3d. Lasteles. Viskas bus gerai

QUOTE(__777__ @ 2014 10 20, 17:13)

O jus msn nepatyrusiai paaiiskinkit , o jai buna hiperstimuliacija , tai ivf nebedaro , nutraukia viska ar ksip ?

QUOTE(Edena @ 2014 10 20, 19:31)
Blastutes jei laukia 5 dienos, kai kur saldo ir 3d. Lasteles. Viskas bus gerai
su saldytais pailsejus po hormonu natur cikle ir isidesit snaigutes
man taip pat nesodino. Taip pat kaip ir Tau gavosi hiperstimuliacija
siaip nueko tokio, turesi daug kiausialasciu, tik keistas gydytojos pasakymas :jeigu pavyks ka ispunktuoti
Kur jus gydotes? Turi visas 40 ar kiek ten bus ir ispunktuot, negerai palikti juolab kai toks kiekis...

As i LV vazineju, na tiksliai nezinau ka Gyd turejo omeny, gal tai jegu jie patys neovuliuos.. Pirmas tai mano IVF tai dar ne taip profesionaliai gaudaus

Sveikos,
Ka gi pas mane vistik sirdele plake kairej pusej
esu jau po laparoskopijos....Vel lendu i pogrindi...Pavasario gal startuosim dar karta su IVF.O kol kas visoms sekmes linkiu sugaut savo pumpurelius....
Ka gi pas mane vistik sirdele plake kairej pusej