Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 21, 16:01)
AS JAU PO SKANIO,PAGALIAU PASKUTINIO  tongue.gif  GLEIVINE 11.1MM IS VISO TURIU 8 GRAZUOLIUKUS JAU REIKIAMO DYDZIO,KITIEM DAR PO MM TRUKSTA  ax.gif GAL DAR PAAUGS IKI KETVIRTADIENIO,NES RYTE 8.45 PUNKCIJA  thumbup.gif  LAUKIU NESULAUKIU...

super thumbup.gif

Wunder,sveikinimai!!!!
Atsakyti
Na ka buvau siandien poliklinikoj, padare kraujo tyrima-mazakraujyste. Labai smarkiai nukraujavau, hemoglobinas ties kraujo perpylimo riba, tai matyt tikrai i nauda kad si cikla nesodins. Siaip esu gyvenime optimiste, tai tikrai tikiu i visu musu sekme, tik neramina laikas kada ji ateis ax.gif
Atsakyti
kristiana1 super! net 8 grazuoliai!! thumbup.gif ir mes kartu visos su tavim lauksim biggrin.gif

As ka tik is daktariuko.. viska apkalbejom, pasitarem ka ir kaip geriau daryt.. dare echo.. kokia 20 min makalavo lotuliukas.gif viska ismatavo, viska isnagrinejo, paklode visko prisirashe.. nzn teikia jis man vilties...Zodziu kaip ir sakiau, sake seksim sita cikla, nori paziuret kaip viskas naturaliai savoj eigoj vyksta..
sake sienele 7-8mm, yra 2 dominuojantys foliai..vienas kairej, kitas desinej.. kairej 12mm, desinej 13mm (man snd 10cd)...sake mato kruva maziuku, kurie pilnai funkconuojantys ir stimuliuojant turetu graziai uzdereti...
Penktadieni vel einu echo, paziures kaip auga, kaip gyvena tie foliukai mano.. sake nori pasidaryt kazkokia palyginamaja analize, kad matyt ir veliau lygint galetu sekanciam cikle kai stimuliuos..

Dar dave kruvas vitaminu smile.gif)) 4 pakuotes preagnant care, vyrui 4 pakuotes wellman, sako nebutinai reik, bet ir nepamaisys smile.gif

kazkaip labai jau cia Wunder laiku !!!!! thumbup.gif 4u.gif Inesh optimizmo mum visom ir virusiuku nestuke.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercuria: 21 spalio 2014 - 17:18
Labas vakarelis visoms,sveikinu nestukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif sakykik merginos harmonu tyrimus reikia darytis nevalgius ar nesvarbu?is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 10 21, 17:10)
Na ka buvau siandien poliklinikoj, padare kraujo tyrima-mazakraujyste. Labai smarkiai nukraujavau,  hemoglobinas ties kraujo perpylimo riba,  tai matyt tikrai i nauda kad si cikla nesodins. Siaip esu gyvenime optimiste, tai tikrai tikiu i visu musu sekme,  tik neramina laikas kada ji ateis  ax.gif

verysad.gif negerai... na bet pailsek, atgauk jegas, sustiprink organizma ir kibk i darbus! Neprarask optimizmo, kuris yra labai labai sveikintina savybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Nicute @ 2014 10 21, 17:37)
Labas vakarelis visoms,sveikinu nestukes  4u.gif  4u.gif  4u.gif sakykik merginos harmonu tyrimus reikia darytis nevalgius ar nesvarbu?is anksto dekoju 4u.gif

Man sake jokio skirtumo.. vakare po darbo ejau i klinika ir padare
Atsakyti
Na,va mergaites- tokios zinios... tris ispunktavo ir visi trys spsivaisino biggrin.gif ryt paaiskes,kaip mano maziukam sekasi dalintid ir jei viskas gerai ketvirtadieni isodinimas .negaliu patiketi,kad cia pat jau viskas. Siandiena tokia jautri esu,galvojau kad nors vienas apsivaisintu,o cia visi trys!!!! Ech,kad ir toliau taip gerai eitusi.....
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 21, 18:45)
Na,va mergaites- tokios zinios... tris ispunktavo ir visi trys spsivaisino biggrin.gif ryt paaiskes,kaip mano maziukam sekasi dalintid ir jei viskas gerai ketvirtadieni isodinimas .negaliu patiketi,kad cia pat jau viskas. Siandiena tokia jautri esu,galvojau kad nors vienas apsivaisintu,o cia visi trys!!!! Ech,kad ir toliau taip gerai eitusi.....

super, super, super!!!!!! geros zinios thumbup.gif 4u.gif clap.gif laukiam naujienu !!!
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif sakiau neskaitysiu, bet truput5 įlindau, tai negaliu nepasveikint wunder 4u.gif šaunios žinios 4u.gif augink savo žirniuką.
smagu, kai pasiseka iš pirmo karto. tau berots 2 d, sodino ir paskiau blastutę ar maišau ką? g.gif

kazkieno_zmona, saunu, kad visi trys apsivaisino, dabar kad gerai dalintusi drinks_cheers.gif

ir visom kitom startuojančiom kantrybės ir sėkmės 4u.gif

dar klausimas, kurios gėrėt ovoboost? ar gėrėt po 4 tabletes kaip sako ant pakuotės? g.gif nes indukas mėnesiui išeina šiaip tada. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 21, 19:45)

Nuostabios zinios 4u.gif gera pradzia puse darbo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 10 21, 19:02)
Sveikos merginos  4u.gif  sakiau neskaitysiu, bet truput5 įlindau,  tai negaliu nepasveikint wunder  4u.gif  šaunios žinios 4u.gif  augink savo žirniuką.
smagu, kai pasiseka iš pirmo karto. tau berots 2 d, sodino ir paskiau blastutę ar maišau ką?  g.gif
kazkieno_zmona, saunu, kad visi trys apsivaisino, dabar kad gerai dalintusi  drinks_cheers.gif

ir visom kitom startuojančiom kantrybės ir sėkmės  4u.gif

dar klausimas, kurios gėrėt ovoboost? ar gėrėt po 4 tabletes kaip sako ant pakuotės?  g.gif  nes indukas mėnesiui išeina šiaip tada.  g.gif

Botanique, as geriau irgi. Aha po 4, taip kaip parasyta. Bet mane jos labai migde. tai paskui vakare visas 4 gerdavau ir miegodavau kaip uzmusta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 21, 20:42)
Botanique, as geriau irgi. Aha po 4, taip kaip parasyta. Bet mane jos labai migde. tai paskui vakare visas 4 gerdavau ir miegodavau kaip uzmusta  biggrin.gif  4u.gif

oje gerai kad pasakei, aš dar nepradėjau, bet gavau, kai pažiūrėjau kad 4 reik gert tai sakau reik pataupyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Botanique @ 2014 10 21, 20:55)
oje gerai kad pasakei, aš dar nepradėjau, bet gavau, kai pažiūrėjau kad 4 reik gert tai sakau reik pataupyt  biggrin.gif

Na manau reik gert po tiek kiek parasyta kad efektas butu mirksiukas.gif Ir maziausiai 3 menesius sako. As va geriau pries si IVF irgi 3 menesius, ir ziurek uzkibo. Nors ispunktavo ne tiek daug, o apsivaisino tik 5. Idejo 2 antra diena, ir is ju uzkibo kaskuris, o gal ir abu, dar nezinau, o likusiu triju uzaugo 2 blastutes, tai is esmes kokybe embrionu si karta buvo daug geresne. Nezinau tiksliai ar del Ovaboost ar del kitokio protokolo, bet kaip bebutu manau nepakenks sie papildai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti