Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 21, 08:21)
Man čia toks kvailas klausimas iškylo: o kam tirti kiaušintakių praeinamumą prieš IVF?

Labas rytas 4u.gif 4u.gif Ziuri kiausintakiuose ar nera skyscio, uzdegimu ir panasiai 4u.gif nes jeigu yra , gali itakoti neigiama IVF rezultata..
Atsakyti
[quote=Nuojauta,2014 10 21, 08:21]
Man čia toks kvailas klausimas iškylo: o kam tirti kiaušintakių praeinamumą prieš IVF?

Labas rytas visoms 4u.gif

Edena atsake kuo puikiausiai 4u.gif

is esmes gydytojas sake, kad nori isitikint ir jeigu yra pasalint bet kokius veiksnius galesiancius itakot IVF rezultata.
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 10 21, 09:08)
is esmes gydytojas sake, kad nori isitikint ir jeigu yra pasalint bet kokius veiksnius galesiancius itakot IVF rezultata.

thumbup.gif saunus gydytojas,kad neeksperimentaves nori isitikinti ar nera kokiu problemu..ir dar pries tai stebi naturalu cikla , labai idomu ir manau gerai, tiksliau stimuliacija paskirs 4u.gif 4u.gif
Bet Mercuria vis delto nemazai musu is IUI skyrelio jau susitinkam iVF doh.gif Nedaug is musu visgi padejo IUI, statistika IUI nekokia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 21 spalio 2014 - 09:20
QUOTE(Edena @ 2014 10 21, 09:18)
thumbup.gif saunus  gydytojas,kad neeksperimentaves nori isitikinti ar nera kokiu problemu..ir dar pries tai stebi naturalu cikla , labai idomu ir manau gerai, tiksliau stimuliacija paskirs  4u.gif  4u.gif
Bet Mercuria vis delto nemazai musu is IUI skyrelio jau susitinkam iVF  doh.gif  Nedaug is musu visgi padejo IUI, statistika IUI nekokia  schmoll.gif

As ir kolkas dziaugiuos daktariuku, tikiuos viskas bus gerai bigsmile.gif

Jooo, kazkaip daug pazistamu vardu cia IVF.. gaila vienok unsure.gif bet ka daryt, reik viska bandyt ir siekt to rezulatto... as manau, kad IVF kazkaip labiau uztikrinta, na turiu omeny, kad procesas labiau kontroliuojamas, reguliuojamas, daktarai daugiau itakot gali nei IUI..
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 21, 08:18)
statistika IUI nekokia  schmoll.gif

kiek esu skaicius, tai IUI sekmes rodiklis yra vos 10% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 21, 09:52)
kiek esu skaicius, tai IUI sekmes rodiklis yra vos 10%  ax.gif

galvoju kad realiai tiek ir yra.. nors klinika pateikia kaip 20 % bet jei kas penkta ar bent jau kas 6 is IUI skyrelio butu pastojusi tai gal ir patikeciau, o dabar doh.gif
Atsakyti
Kolkas lb nekokia statistika... bet tiek to, svarbu, kad IVF statistika siektu lubas bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 10 21, 10:04)
Kolkas lb nekokia statistika... bet tiek to, svarbu, kad IVF statistika siektu lubas  bigsmile.gif  nestuke.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na jau nera ka lygint efektyvumo 4u.gif 4u.gif Linkiu kad su tokiu rupestingu daktaru pasiektumet tiksla kuo greiciau nestuke.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 21, 10:07)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  na jau nera ka lygint efektyvumo  4u.gif  4u.gif Linkiu kad su tokiu rupestingu daktaru pasiektumet tiksla kuo greiciau  nestuke.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Aciu Edena, labai labai tikiuos, nekantrauu ir viliuos, kad viskas pavyktu.. thumbup.gif

Pas mus durniausia, kad ner aisku kas negerai... tas kazkaip lb glumina... Vyro turtas labai geras, man irgi niekur nieko neranda.. va vakar dar ir pratekamuma paziurejo irgi viskas gerai.. tai nzn net kas cia kur....

O kaip Tu? kaip tavo savijauta?
Atsakyti
Šaldys embrioniukus trijų dienų ar blastocistas - dėl to jau reikės kalbėti su embriologu ir gydytoja. Bet kadangi pas tave hiperstimuliacija - iš pradžių reikės, kad tavo organizmas po jos atsigautų, gal net kokį gydymą tau paskirs, o po to, kai atsistatys tavo organizmas - tada jau sodins emrioniukus ax.gif Nepergyvenk labai 4u.gif
[/quote]

Siaip labai nepergyvenciau, tik tiek kad su saldytom tikriausiai mazesne tikimybe teigiamam rezultarui verysad.gif o ir kai foliu labai daug ju kokybe nukencia. Tai vat uztai ir liudna labai, nes bedos tai su manim, su MB tai viskas gerai. O dar ir vaziuojant namo vyras pradejo sneketi, kad ivaikinimas gal nera taip blogai, jis negali ziuret kai as jau kelinta diena perbalus ir be sveikatos guliu... Zodziu kazkaip netekau vilties verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aš vis paskaitau ką prirašiusios, kaip sekasi kiekvienai, o pati neturiu laiko rašyti blush2.gif Šiandien pridaviau kraują, už valandos išauš tiesios akimirka biggrin.gif šeip jokių ypatingų požymių, tik man nepatirti iki šiol keli: dvi naktis negalėjau ramiai miegoti, vis tą pačią valandą atsibusdavau nuo stipraus skausmo pilvo apačioje, šianakt taip suėmė, kad laksčiau po namus nežinojau ko imtis, toks stiprus su pykinimu ir karščio bangom verysad.gif bet truko kelias minutes tik ar buvo kuriai taip? g.gif ir dar, kaip ir ankščiau minėta buvo - šlapumo jausmas ištisas, bet čia turbūt tokia forma šalinasi crinonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 21, 13:27)
Sveikos merginos  4u.gif

Wunder, man tokia skausmo banga beprotiska buvo kazkur 2-3 dpi, irgi nakti, is pradziu kankinausi lovoj, labai skaudejo pilva (bet ne kaip mmm, o grynai pati pilva), po to paleido vidurius blush2.gif ta nakti labai krete saltis, veliau karstis muse, kaip ir sakai, pykino, pati nesupratau, kas ten buvo. Tada galvojau, kad persalau ir gripas kimba, dabar manau, kad implantavosi musu maziukas/ai wub.gif Tau aisku implantacija jau praejo, bet gal irgi kokia organzimo reakcija i nauja gyvybe ax.gif O tau gimda pacia ar pilva tik skaudejo??
Labai linkiu, kad visa tai butu tik geriausio pradzia ax.gif 4u.gif
slapumas tikrai labai geras pozymis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 21 spalio 2014 - 11:49