Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

na as jau po vizito. gleivine 9mm,ovuliacija vyksta,sodins snaigutes pirmadieni (jei atsils). priminsiu jog preita men nepavyko su snaigutem,si karta naturaliam cikle bandys. nezinau kodel,bet kazko nerimas kankina..
Papildyta:
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 24, 18:20)
Va,va ir man tas pats!!! Jauciu, kad pilva turiu. Ir guleti norisi man. Nu po perkunais,kad tik I gera tie pojuciai butu!!!!! Gal kurios mergaites kurios buvo Pupo, pakomentuotu musu pojucius blush2.gif tau du kartus?? O man tik viena karta g.gif model man tada mazai tiek?

pilva maude tiek tada kai pasiseke tiek kai ne,tai nelabai sieciau su kazkuo. tik gal kai pavyko pilva maude iki kokiu 10sav,o va dabar likus porai dienu iki hcg tyrimo maudimas isnyko. dar del crinono,tai per pavykusi karta jauciausi pastoviai kaip prisisisiojusi blush2.gif slapia buvo, o per nepavykusi nieko panasaus. bet cia velgi tai tik is mano patirties,kitoms nebutinai taip buvo
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 24, 18:29)
na as jau po vizito. gleivine 9mm,ovuliacija vyksta,sodins snaigutes pirmadieni (jei atsils). priminsiu jog preita men nepavyko su snaigutem,si karta naturaliam cikle bandys. nezinau kodel,bet kazko nerimas kankina..
Papildyta:
pilva maude tiek tada kai pasiseke tiek kai ne,tai nelabai sieciau su kazkuo. tik gal kai pavyko pilva maude iki kokiu 10sav,o va dabar likus porai dienu iki hcg tyrimo maudimas isnyko. dar del crinono,tai per pavykusi karta jauciausi pastoviai kaip prisisisiojusi  blush2.gif  slapia buvo, o per nepavykusi nieko panasaus. bet cia velgi tai tik is mano patirties,kitoms nebutinai taip buvo

Na,Jo kiekvienai skirtingi pojuciai ir viska stengiames nurasyti teigiamam atsakymui blush2.gif na tai Marselle ne uz kalnu ir pimadienis.o kad nerimas kankina,tai normalu.jug visos tikimes,laukiam,svajojam.Nu sakes turiu temperAturos truputi!!!! Kas CIA per bajeris doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kazkieno zmona: 24 spalio 2014 - 18:46
[quote=Marselle,2014 10 24, 19:29]
Papildyta:
pilva maude tiek tada kai pasiseke tiek kai ne,tai nelabai sieciau su kazkuo. tik gal kai pavyko pilva maude iki kokiu 10sav,o va dabar likus porai dienu iki hcg tyrimo maudimas isnyko. dar del crinono,tai per pavykusi karta jauciausi pastoviai kaip prisisisiojusi blush2.gif slapia buvo, o per nepavykusi nieko panasaus. bet cia velgi tai tik is mano patirties,kitoms nebutinai taip buvo
[/quot
pirmom dienom, kai pradejau naudot Crenona ir po isodinimo, pusantros dienos, buvo slapia, o dabar jau antra diena eina, kai nei slapia nei gabalais kreta, jis lyg isnyksta kazkur. Gal kas zino ka nors apie tai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 24 spalio 2014 - 20:02
neisnyksta jis niekur,paskui dideliais gabalais kris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 24, 19:20)
Va,va ir man tas pats!!! Jauciu, kad pilva turiu. Ir guleti norisi man. Nu po perkunais,kad tik I gera tie pojuciai butu!!!!! Gal kurios mergaites kurios buvo Pupo, pakomentuotu musu pojucius blush2.gif tau du kartus?? O man tik viena karta g.gif model man tada mazai tiek?

Man ir viena karta,pries miega..Musu turbot aukstesnis ir mums uztenka po viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 24, 23:33)
Man ir viena karta,pries miega..Musu turbot aukstesnis ir mums uztenka po viena  smile.gif

Tesingai ax.gif po tokiu laukimu CIA visos tapsim daktares smile.gif galesim pacios ivf atlikineti lotuliukas.gif mano si naktis kosmariska doh.gif karstis pile,oro truko.nakti atsikeliau langa atsidariau.mano MB sako- tau gal visai stogas nuvaziavo lotuliukas.gif o nuo sesiu ryto jau bandeles kepiau biggrin.gif na va ca MB labai laimingas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 25, 00:33)
Man ir viena karta,pries miega..Musu turbot aukstesnis ir mums uztenka po viena  smile.gif

as paklausiu to daktaro, kuris isodinima dare (pas mane buvo taip, kad kiekviena mano apsilankyma vis kitas daktaras), kaip galeciau pasitikrinti prog. kieki, o jis man mes tokiu nedarom, todel ir skiriam du kartus, kad per mazai nebutu blink.gif . Man biski toks atsakymas tai nepatiko. Ir apskritai, kiek cia skaitau visokiu visokiausiu tyrimu merginos darosi, o man nieko... Pries pirma, balandy, kai pasidariau (bet ir tai ten kelis tyrimukus) ir viskas. Per antra net krauja priduosiu pirma karta po 10 dienu po isodinimo g.gif . Toks akmens amzius man cia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 25 spalio 2014 - 09:28
AS UZMIGAU TIK PIRMA NAKTIES IR SEPTINTA ATSIKELIAU NUO SKAUSMO KIAUSIDESE...JAU TAIP RAIZE KAIP SU PEILIU..TOKS SLEIKSTULYS JAU ANTRA DIENA MAN JAUCIASI,BIJAU KAD SU KIAUSIDEM NEBUTU KAS NE TAIP..ATSIGERIAU VANDENS,TAI GERIAU PASIDARE.MAN PO 2L VANDENS ISGERT KAS DIEN YRA KOSMARAS,JAU NEMEGSTU JO TAI NEGALIU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 25, 10:27)
AS UZMIGAU TIK PIRMA NAKTIES IR SEPTINTA ATSIKELIAU NUO SKAUSMO KIAUSIDESE...JAU TAIP RAIZE KAIP SU PEILIU..TOKS SLEIKSTULYS JAU ANTRA DIENA MAN JAUCIASI,BIJAU KAD SU KIAUSIDEM NEBUTU KAS NE TAIP..ATSIGERIAU VANDENS,TAI GERIAU PASIDARE.MAN PO 2L VANDENS ISGERT KAS DIEN YRA KOSMARAS,JAU NEMEGSTU JO TAI NEGALIU lotuliukas.gif

naktim ir as prabundineju nuo skausmo
Papildyta:
tai kaip suprantu mes tik trys puponautes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 10 25, 10:25)
as paklausiu to daktaro, kuris isodinima dare (pas mane buvo taip, kad kiekviena mano apsilankyma vis kitas daktaras), kaip galeciau pasitikrinti prog. kieki, o jis man mes tokiu nedarom, todel ir skiriam du kartus, kad per mazai nebutu  blink.gif . Man biski toks atsakymas tai nepatiko. Ir apskritai, kiek cia skaitau visokiu visokiausiu tyrimu merginos darosi, o man nieko... Pries pirma, balandy, kai pasidariau (bet ir tai ten kelis tyrimukus) ir viskas. Per antra net krauja priduosiu pirma karta po 10 dienu po isodinimo  g.gif . Toks akmens amzius man cia  blink.gif

O PRIMINK KUR TU DAREISI IVF?ZINOK KAD IR AIRIJOJ NEPERDAUGIAUSIA TYRIMU DARO.PIRMA KART TAI LAPARASKOPIJA BUVO,PASKUI VISOKIE KRAUJO TYRIMAI SEKE..PAGRINDINIAI,O VA ANTRA KARTA,TIK PAEME KRAUJA DEL TU ZIV HEPATITU IR T.T. BET TIK VIENA KARTA IR VISKAS.SAKO GAVOM ATSAKYMUS VISKAS GERAI,GALIM DARYT IVF.KAZKAIP PASIRODE LABAI GREITAI...BET MAN KAIP STIMULIAVAUS KAS KART EME KRAUJA IR ZIUREJO HORMONUS,O TAI BUS KETURIS KARTUS KAZKUR...VAIKSTAU KAIP NARKOMANE DABAR SU MELYNOM RANKOM doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 25, 10:32)
O PRIMINK KUR TU DAREISI IVF?ZINOK KAD IR AIRIJOJ NEPERDAUGIAUSIA TYRIMU DARO.PIRMA KART TAI LAPARASKOPIJA BUVO,PASKUI VISOKIE KRAUJO TYRIMAI SEKE..PAGRINDINIAI,O VA ANTRA KARTA,TIK PAEME KRAUJA DEL TU ZIV HEPATITU IR T.T. BET TIK VIENA KARTA IR VISKAS.SAKO GAVOM ATSAKYMUS VISKAS GERAI,GALIM DARYT IVF.KAZKAIP PASIRODE LABAI GREITAI...BET MAN KAIP STIMULIAVAUS KAS KART EME KRAUJA IR ZIUREJO HORMONUS,O TAI BUS KETURIS KARTUS KAZKUR...VAIKSTAU KAIP NARKOMANE DABAR SU MELYNOM RANKOM  doh.gif

as darausi Norvegijoj. per pirmaji IVF as taip pat ejau krauja priduot pries kiekviena vizita pas daktara, o per antraji, paklausiau, kodel nebereikia priduot, tai jie atsake, kad jie mato is pirmojo IVF, kad kunas reagavo gerai, ir jiems to pakanka, nes jie schemos nekaitalioja, tik dozes padidino. (kartais toks jausmas, kad jie dirba konvejeriu, kad perdaug nesigilina) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 10 25, 10:46)
as darausi Norvegijoj. per pirmaji IVF as taip pat ejau krauja priduot pries kiekviena vizita pas daktara, o per antraji, paklausiau, kodel nebereikia priduot, tai jie atsake, kad jie mato is pirmojo IVF, kad kunas reagavo gerai, ir jiems to pakanka, nes jie schemos nekaitalioja, tik dozes padidino. (kartais toks jausmas, kad jie dirba konvejeriu, kad perdaug nesigilina) doh.gif

KAZKAIP KEISTA,GI HORMONUS TURI STEBET.PASAKYMAS KAD MATO IS PIRMO IVF BISKI SKAMBA NEISMANANCIAI.HORMONAI GI GALI BLUDYTI,METAI BEGA VISKAS GI KEICIASI rolleyes.gif KEISTA. NU TIKEKIMES,KAD VISKAS BUS GERAI biggrin.gif
Atsakyti