Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 25, 10:54)
KAZKAIP KEISTA,GI HORMONUS TURI STEBET.PASAKYMAS KAD MATO IS PIRMO IVF BISKI SKAMBA NEISMANANCIAI.HORMONAI GI GALI BLUDYTI,METAI BEGA VISKAS GI KEICIASI  rolleyes.gif  KEISTA. NU TIKEKIMES,KAD VISKAS BUS GERAI  biggrin.gif

taigi, mums, paprastiems, kaip ir aisku butu, bet jie nesivargina perdaug. Cia gal del to, kad kompensuojamos proceduros, tai jie todel ir yra atsipute. mad.gif
Atsakyti
Sulaukiau ziniu,kad mano ketvertukas jau turi po keturias lasteles,dalijasi graziai kaip ir priklauso pagal dienas biggrin.gif sake rytoj vel informuos...kaip musu burbuliukai ten laikosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 25, 16:05)
Sulaukiau ziniu,kad mano ketvertukas jau turi po keturias lasteles,dalijasi graziai kaip ir priklauso pagal dienas  biggrin.gif sake rytoj vel informuos...kaip musu burbuliukai ten laikosi  wub.gif

Sveikinu 4u.gif , geras derlius biggrin.gif
Atsakyti
va koki straipsniuka radau apie progesterona. Jeigu kam idomu ax.gif

http://www.vlmedicin...lima-nuspeti/2/
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 10 25, 22:46)
va koki straipsniuka radau apie progesterona. Jeigu kam idomu  ax.gif

http://www.vlmedicin...lima-nuspeti/2/

Man kazkaip idomu pasidare.Airijoj ji naudoja tik dvi savaites ir viskas.Moterys isnesioja,sekmingai pagimdo.Kodel kutur liepia naudot iki 12 sav? As pirma karta ir issireikalavau iki 12sav,nes pabijojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 26 spalio 2014 - 00:01
na va, per sestadieni dingo visi skausmai g.gif ....? vel neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 25, 15:05)
Sulaukiau ziniu,kad mano ketvertukas jau turi po keturias lasteles,dalijasi graziai kaip ir priklauso pagal dienas  biggrin.gif sake rytoj vel informuos...kaip musu burbuliukai ten laikosi  wub.gif

thumbup.gif tikiuos viskas ir toliau taip puikiai klostysis !!!

aciu Edena, tikiuos ne mano atvejis... nors ginius logiskia masto, jeigu viskas tvarkoj, auga foliai, graziai viskas vyksta ir kaip ir bedu nera kitu, bet nepastoju, tai gal tikrai viskas iki momento kol turi implantuotis viskas ok, o tada tiesiog nesigauna prisitvirtint... Nu bet bus matys, ziuresim..

As va penktadieni buvau pasiziuret pas daktariuka, sakiau kad 1 dominuojantis folis buvo, apie 12-13 mm, siemele apie 9mm. Dariaus OT nuo 10 cd ir penktadieni buvo 13cd jau.. tai OT teigiamas.

Galileja kad neber skausmu nebutinai gi blogai 4u.gif

PUPO pas mus Galileja, Kazkieno zmona ir tuoj Kristina1 4u.gif 4u.gif 4u.gif ? Seku biggrin.gif labai tikiuos uz jus! Tai gal ka praleidau sakau ax.gif

Atsakyti
Mano visi keturi maziukai jau po 8-9 lasteles,visi grazus ir atitinka dydziu pagal dienu skaiciu thumbup.gif rytoj suzinosiu kelinta valanda antradieni isodinimas...oj laukiu mergytes,ne tas zodis smile.gif tik tas mano pilvas dar kaip suspardytas po punkcijos,ar cia taip turi buti,dar jautrios kiausides ir paskauda.. g.gif kaip mergaitem kuriom sodina dvieju dienu,tie skausmai dar visai sviezus,ar cia normal?nors ir antras IVF,bet klausiu,nes per pirma jauciausi visai kitaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 26, 14:01)
Mano visi keturi maziukai jau po 8-9 lasteles,visi grazus ir atitinka dydziu pagal dienu skaiciu  thumbup.gif  rytoj suzinosiu kelinta valanda antradieni isodinimas...oj laukiu mergytes,ne tas zodis  smile.gif  tik tas mano pilvas dar kaip suspardytas po punkcijos,ar cia taip turi buti,dar jautrios kiausides ir paskauda..  g.gif  kaip mergaitem kuriom sodina dvieju dienu,tie skausmai dar visai sviezus,ar cia normal?nors ir antras IVF,bet klausiu,nes per pirma jauciausi visai kitaip  blush2.gif

Graziai auga tavo zirniukai, puiku thumbup.gif Nezinau, man pirma karta po punkcijos skkaudejo viena diena, o antra karta - puse dienos. Kai sodino, nieko nebeskaudejo
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 26, 15:01)
Mano visi keturi maziukai jau po 8-9 lasteles,visi grazus ir atitinka dydziu pagal dienu skaiciu  thumbup.gif  rytoj suzinosiu kelinta valanda antradieni isodinimas...oj laukiu mergytes,ne tas zodis  smile.gif  tik tas mano pilvas dar kaip suspardytas po punkcijos,ar cia taip turi buti,dar jautrios kiausides ir paskauda..  g.gif  kaip mergaitem kuriom sodina dvieju dienu,tie skausmai dar visai sviezus,ar cia normal?nors ir antras IVF,bet klausiu,nes per pirma jauciausi visai kitaip  blush2.gif

nu saunu, klausyk 4u.gif sveikinu labai labai bigsmile.gif .
Man po punkcijos nelabai skaudejo. Ikele dvieju dienu ir tada praskaudejo pora dieneliu, bet va vakar ir siandien lyg ir nieko nebeskauda. Kartais pagalvoju, kad gal del to, kad darbe sedziu, vis tiek sioks toks strsiukas ten g.gif . Ziuresim kaip rytoj jausiuosi.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 26, 15:04)
Graziai auga tavo zirniukai, puiku  thumbup.gif  Nezinau, man  pirma karta po punkcijos skkaudejo viena diena, o antra karta - puse dienos. Kai sodino, nieko nebeskaudejo
4u.gif

Nu man po punkcijos ta diena ir sekancia nieko nebuvo,siek tiek tik jauciau,bet kuo toliau tuo man jautreja tas pilvas.nu taip turi buti turbut....dar dasideda turbut kad viduriai uzkieteja,nes kazko sunkiai issitustinu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 10 26, 11:30)

PUPO pas mus Galileja, Kazkieno zmona ir tuoj Kristina1  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ? Seku  biggrin.gif labai tikiuos uz jus! Tai gal ka praleidau sakau  ax.gif

o mane pamirsot? blush2.gif

as ryt vaziuoju isodinimui 4u.gif
Atsakyti