Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

testukas pagadintas ir.... arba man is to didelio noro vaidenas arba ten labai blankus vaiduokliukas g.gif , net bijau ka ir sakyt unsure.gif , bet ner su kuo pasikalbet (vyras komandiruotej), o taip norisi rekt ant viso pasaulio....taigi jus veninteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 10 29, 09:41)
testukas pagadintas ir.... arba man is to didelio noro vaidenas arba ten labai blankus vaiduokliukas   g.gif , net bijau ka ir sakyt  unsure.gif , bet ner su kuo pasikalbet (vyras komandiruotej), o taip norisi rekt ant viso pasaulio....taigi jus veninteles  ax.gif

Nu gi Valioooooooo thumbup.gif kelinta dienele snd jums? Ir keliu dienu ikele maziukus? :)gal jau klausiau bet pamirsau,soriukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiana1: 29 spalio 2014 - 09:57
QUOTE(Galileja @ 2014 10 29, 08:41)
testukas pagadintas ir.... arba man is to didelio noro vaidenas arba ten labai blankus vaiduokliukas  g.gif , net bijau ka ir sakyt  unsure.gif , bet ner su kuo pasikalbet (vyras komandiruotej), o taip norisi rekt ant viso pasaulio....taigi jus veninteles  ax.gif

Kai pasidariau pirma testuką 8dpi man irgi atrodė, kad vaidenasi ir iš didelio noro matau antrą juostelę, po kurio laiko parodžiau vyrui, jis sako, nu atrodo matosi, bet tai gali būti apgaulė biggrin.gif bet po to tik ryškėjo smile.gif šeip sau nesirodo niekas man atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Valioooo Galileja!!!! O man pilva maudzia,kaip pries mm verysad.gif nuotaikos visai nebera schmoll.gif. Na,kol nera mm ,dar viltis rusena,bet labai mazyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 28, 20:41)
tikrai nevisada augina iki blastuciu,man dejo 3 dienu
nemanau,nes gi buna kad gydytoja  dirba tik is ryto,o vizitas butent ta diena
Sveika atvykus,ilgai neuzsibuk  4u.gif

Aciu ;-)
Atsakyti
Na ka man pagaliau nutrauke ir crinone naudojima, taigi su maziuku keliausi is vaisingumo klinikos pas iprasta gydytoja smile.gif

Vis dar noriu "atsikratyti" Ovitrelle (220 ml); crinone 8 vnt. Estrofem 10 tableciu. Duphaston (12 tabl.); Fraxiparine 3 vnt; Bromocriptin-richter 2.5mg. (20 tabl.) ir gonal 900 F pen (liko 600ml. galioja iki metu pabaigos).
Lauksiu a/z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nickse: 29 spalio 2014 - 11:40
QUOTE(Nickse @ 2014 10 29, 12:28)
Na ka man pagaliau nutrauke ir crinone naudojima, taigi su maziuku keliausi is vaisingumo klinikos pas iprasta gydytoja smile.gif

Nickse,
Sveikinimai Tau 4u.gif Labai laikiau kumstukus uz tave ir zirniuka 4u.gif
Kur zadi lankytis toliau? Kiek jau Jums laiko? thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 10 29, 08:41)
testukas pagadintas ir.... arba man is to didelio noro vaidenas arba ten labai blankus vaiduokliukas  g.gif , net bijau ka ir sakyt  unsure.gif , bet ner su kuo pasikalbet (vyras komandiruotej), o taip norisi rekt ant viso pasaulio....taigi jus veninteles  ax.gif

na jei vaiduokliukas bent kazkiek turi ruzavumo tai tikru tikriausias vaiduoklis turetu buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 29, 12:09)
Valioooo Galileja!!!!  O man pilva maudzia,kaip pries mm verysad.gif nuotaikos visai nebera schmoll.gif. Na,kol nera mm ,dar viltis rusena,bet labai mazyte verysad.gif

Nera ko nusiminti mergyt.turbut tom duenom turi but menesines,bet pamaus ir nustos.Kalbu is patirties tongue.gif Eik veik kazka ir praeis ta diena ir pasimirs tas maudimas. 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms uz sveikinimus ir palaikyma blush2.gif .
Man dabar 7 dpi, o ikele 2 sviezius, 2 dienu.
jetus, kaip norisi, kad tas antras pagaliukas tik rysketu unsure.gif
O toms kurios pataps ir patapo Pupom, tai linkiu kantrybes ir ant galo dvieju ryskiu bruksniuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 29 spalio 2014 - 12:20
QUOTE(Nickse @ 2014 10 29, 11:28)

Vis dar noriu "atsikratyti" Ovitrelle (220 ml); crinone 8 vnt. Estrofem 10 tableciu. Duphaston (12 tabl.); Fraxiparine  3 vnt; Bromocriptin-richter 2.5mg. (20 tabl.) ir gonal 900 F pen (liko 600ml. galioja iki metu pabaigos).
Lauksiu a/z.

Fraxiparine labai ieskojo 241laukimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2014 10 29, 13:19)
aciu visiem uz sveikinimus ir palaikyma  blush2.gif .
Man dabar 7 dpi, o ikele 2 sviezius, 2 dienu.
jetus, kaip norisi, kad tas antras pagaliukas tik rysketu  unsure.gif

Rytoj vel pasidaryk.O geriausiai nusipirk elektronini ir tau parodys tikrai tiesa smile.gif
Atsakyti