Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(numo @ 2014 10 29, 20:26)
SVEIKOS, Ar yra merginu 10 sav. po IVF ? Labai noreciau suzinoti kaip jautetes, ar buvo tepliiojimu, kokius jautet nestumo pozymius, kaip dazai daret echoskopijas?

10 sav nescios ta prasme blush2.gif ? as 9 sav po ivf. tepliojimu nei laso, tik viena diena po avarijos buvo pasirode kraujuko, bet viskas gerai baigesi, galbut nuo streso buvo. o planiniai echoskopai buvo 6 saw, 8 sav ir dabar 12 sav 4u.gif
pozymiu tai viena diena nera, o kita- visi is karto-pykina, nuovargis,krutine jautri. ir visada lydintis slapumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(numo @ 2014 10 29, 20:26)
SVEIKOS, Ar yra merginu 10 sav. po IVF ? Labai noreciau suzinoti kaip jautetes, ar buvo tepliiojimu, kokius jautet nestumo pozymius, kaip dazai daret echoskopijas?

as asmeniskai visa nestumo karts nuo karto tepliojau. vizitai budavo panasiai kas menesi,o i gala nestumo kas 2 sav
Atsakyti
Mercuria, laikausi dar... Šiandien susiskambinau su gyd tai sake 5 šaldys. Dabar apsilankymas po mm, bet kada sodinimas nežinau, matyt kol kraujas nesusitvarkys tol tikrai nesodins.

Edena į avariją papuolei? Tikiuosi nenukentėjai labai.

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 10 29, 21:39)
Mercuria,  laikausi dar...  Šiandien susiskambinau su gyd tai sake 5 šaldys. Dabar apsilankymas po mm, bet kada sodinimas nežinau, matyt kol kraujas nesusitvarkys tol tikrai nesodins.

Nu laikykis!! o tau paskyre kazka kraujukui stiprint?
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 10 29, 21:39)
Mercuria,  laikausi dar...  Šiandien susiskambinau su gyd tai sake 5 šaldys. Dabar apsilankymas po mm, bet kada sodinimas nežinau, matyt kol kraujas nesusitvarkys tol tikrai nesodins.

laikykis 4u.gif o as, pries 2 sav., nemaza isgasti apturejau del kraujo po jos verysad.gif nestipri bet labai issigandau. na bet viskas gerai, sirdute manyje tuksi wub.gif 4u.gif tai 1 cikla turbut praleisit? 5 tai nemazai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 29 spalio 2014 - 22:02
Na manau viena cikla tai tikrai reikės praleisti. Geriu gelezi, nuo kurios kartais pykina doh.gif daugiau jokiu specialių vaistų neskyrė, kad esant mazakraujystei daugiau nelabai ką duoda. Sveikas baltyminis maistas, geležis ir poilsis.
Edena labai džiaugiuosi kad jums viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 29 spalio 2014 - 22:28
QUOTE(numo @ 2014 10 29, 21:26)

Man 10 sav. Nestumas kraujo jau apie 2 sav. Nera bet buvo del hematomos. Gal pervarksti?
Atsakyti
sveikos meginos 4u.gif uz visas laikau kumstukus wub.gif

O man snd buvo pirma injekcija gonalio , vaje kaip rankos drebejo ir buvo baisu , bet visai neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 30, 00:04)
sveikos meginos  4u.gif  uz visas laikau kumstukus  wub.gif

O man snd buvo pirma injekcija gonalio , vaje kaip rankos drebejo ir buvo baisu , bet visai neskaudejo biggrin.gif

Gera pradzia puse darbo. Sveikinam. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 10 29, 22:27)
Na manau viena cikla tai tikrai reikės praleisti. Geriu gelezi,  nuo kurios kartais pykina  doh.gif  daugiau jokiu specialių vaistų neskyrė, kad esant mazakraujystei daugiau nelabai ką duoda. Sveikas baltyminis maistas, geležis ir poilsis.
Edena labai džiaugiuosi kad jums viskas gerai  4u.gif

Labai granatai sveika gerinti kraujui, auksas jie thumbup.gif o kad paprasciau butu valgyt visos seklytes "issidauzo", youtube yra video kaip granatus ispurtyt tas seklytes, bet jame ir gelezies ir visko super kraujui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 30, 00:04)
sveikos meginos  4u.gif  uz visas laikau kumstukus  wub.gif

Man irgi pradzioj buvo be galo baisu, bet is tikro tai bakst ir viskas smile.gif tik kartais idurt skaudziau pataikydavau doh.gif

Eden, jo granatus kaip obuolius lukstenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2014 10 30, 10:20)
Man irgi pradzioj buvo be galo baisu, bet is tikro tai bakst ir viskas  smile.gif tik kartais idurt skaudziau pataikydavau  doh.gif

__777__ laikom kumscius uz jusu zirniukus 4u.gif
Sustipresite kaip tik per ta laika, ir visu pajegumu auginsite pilvely nestuke.gif mirksiukas.gif

O sakykite merginos kai leidziate gonali neskauda visai? man tai labai skaudejo, o buvo minimali doze kai ruosiausi IUi... verysad.gif Nezinau kaip reikes tiek istverti vel tu adatu.... kodel tik man skauda g.gif
Atsakyti