Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Foksiuke @ 2014 10 30, 12:57)
__777__ laikom kumscius uz jusu zirniukus  4u.gif
Sustipresite kaip tik per ta laika, ir visu pajegumu auginsite pilvely  nestuke.gif  mirksiukas.gif

O sakykite merginos kai leidziate gonali neskauda visai? man tai labai skaudejo, o buvo minimali doze kai ruosiausi IUi...  verysad.gif Nezinau kaip reikes tiek istverti vel tu adatu.... kodel tik man skauda  g.gif

Gal kazka ne taip darote g.gif pabandykit youtube paziureti "gonal injections" kaip leisti ten nuodugniai parodyta, gal adata pakreipiat, oda itempiat ar dar kazka padarot 4u.gif O jei viska gerai tai gal tiesiog jautresne oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Foksiuke @ 2014 10 30, 13:57)
__777__ laikom kumscius uz jusu zirniukus  4u.gif
Sustipresite kaip tik per ta laika, ir visu pajegumu auginsite pilvely  nestuke.gif  mirksiukas.gif

O sakykite merginos kai leidziate gonali neskauda visai? man tai labai skaudejo, o buvo minimali doze kai ruosiausi IUi...  verysad.gif Nezinau kaip reikes tiek istverti vel tu adatu.... kodel tik man skauda  g.gif

Neturetu skaudeti as siaip labai jautri skausmams bet neskaudejo.
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 10 30, 13:00)
Neturetu skaudeti as siaip labai jautri skausmams bet neskaudejo.

As tiek bijojau vakar , o visiskai adatos nejauciau. Ji tokia plonyte . Dar pagalvojau gal neisiduriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 30, 19:18)
As tiek bijojau vakar , o visiskai adatos nejauciau.  Ji tokia plonyte . Dar pagalvojau gal neisiduriau biggrin.gif

Gal is tos baimes ir nejautem nieko lotuliukas.gif siaip man tik skaudziau buvo kai reikejo gonalio likucius sukrapstyt is 3 svirkstu ir dar cetrodine per 2 svirkstus susidurt doh.gif dar pamenu kai cetrodine leidaus tai pradzioj pamirsau oro burbuliuka isvaryt doh.gif kai ibedziau tik pamaciau kad viduj burbulas. Kaip sako jei galvoj tuscia tai nieko nepadarysi lotuliukas.gif
Foksiuke gal labai greitai susvirksti, na suspaudi, svirksta? Siaip tai tikrai neskausmingas vaistas.
Atsakyti
dar vienas klausimukas ... Mane ziauriai varo i toleta, nuo 6 ryto iki 4 vakaro buvau 15 kartu doh.gif cia kazki susije su vaistais ar ne g.gif turiu omeny sisiuka , ir ne tai kad laseliais , o kaip reikiant . biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites!!!!!! Testukas parode vaiduokliuka!!!!!!!!!! Siandiena 7 dpi thumbup.gif. Siandiena gimtadienis mano,tai gal dovanele is auksciau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 30, 21:57)
Mergaites!!!!!! Testukas parode vaiduokliuka!!!!!!!!!!  Siandiena 7 dpi thumbup.gif. Siandiena gimtadienis mano,tai gal dovanele is auksciau bus biggrin.gif

clap.gif sveikinu, as irgi siandien ryte antraji pagadinau, tai buvo ryskesnis, nei vakar blush2.gif , ziuresim kas rytoj bus.
Ar tu darysies kiekviena diena? Ir kada tau kruajo nuleidimas? Man pirmadieni ir jeigu skaiciuojasi isodinimo diena tai man jau 9 dpi
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 30, 19:57)
Mergaites!!!!!! Testukas parode vaiduokliuka!!!!!!!!!!  Siandiena 7 dpi thumbup.gif. Siandiena gimtadienis mano,tai gal dovanele is auksciau bus biggrin.gif

super !!merginos kelkit savo vaiduoklius cia , pasigrozeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 30, 20:57)

ovitrelio nesileidai? negali but jo pedsakai?

bet kokiu atveju sveikinu su gimtadieniu ir linkiu,kad si dovanele pasibelstu liepos menesi smile.gif

QUOTE(Galileja @ 2014 10 30, 21:06)
clap.gif sveikinu, as irgi siandien ryte antraji pagadinau, tai buvo ryskesnis, nei vakar  blush2.gif , ziuresim kas rytoj bus.
Ar tu darysies kiekviena diena? Ir kada tau kruajo nuleidimas? Man pirmadieni ir jeigu skaiciuojasi isodinimo diena tai man jau 9 dpi

valio!!! jei ryskeja tai laaabai geras zenklas!!!
Atsakyti
Oj mergytes tai naujienos geros thumbup.gif as tai jauciu pilvo maudima syryt pabudau nuo maudimo,pilvas jautrus,kiausides pabado....nezinau kaip cia bus...
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 30, 21:11)
ovitrelio nesileidai? negali but jo pedsakai?

bet kokiu atveju sveikinu su gimtadieniu ir linkiu,kad si dovanele pasibelstu liepos menesi smile.gif
valio!!! jei ryskeja tai laaabai geras zenklas!!!

Dariausi uzvakar,vakar- nieko nebuvo,tustuma schmoll.gif o siandiena ryte pasidariau,ziuriu ir rankos drebet pradejo- YRA!!! Darysiu kas diena,ar ryskeja.kraujas man pimadieni. Linkiu Galileja,kad rysketu tau ir rysketu!!!!!! Ir visoms Pupoms ,sekmingo laukimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 30, 21:16)
Oj mergytes tai naujienos geros  thumbup.gif  as tai jauciu pilvo maudima syryt pabudau nuo maudimo,pilvas jautrus,kiausides pabado....nezinau kaip cia bus...

As irgi jauciau visokius pabadymus,diegliukus kazkokius staigiau stojant. Maudima pilvo,kaip pries mmm. Na jug vyksta pokyciai musu organizme,tai ir maudzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 10 30, 22:20)
Dariausi uzvakar,vakar- nieko nebuvo,tustuma schmoll.gif o siandiena ryte pasidariau,ziuriu ir rankos drebet pradejo- YRA!!!  Darysiu kas diena,ar ryskeja.kraujas man pimadieni. Linkiu Galileja,kad rysketu tau ir rysketu!!!!!!  Ir visoms Pupoms ,sekmingo laukimo 4u.gif

tu neisivaizduoji, kad kai as iziurejau vos vos iziurima bruksniuka tai net netikejau savo akimis, dar vakar, po darbo vel ziurejau pora kartu. Ir tau to paties kazkieno zmona. tai kartu nuleidinesim pimadieni wink.gif
Atsakyti