Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Atisa @ 2014 10 11, 07:24)
Gyvens gyvens, juk visada bus ka tik iskeptu  nestuke.gif  kurios nezino, i kuria temute listi  smile.gif  o man atrodo kaip tik siuo metu klausimu daugiausia  blush2.gif  o del pavadinimo, tai jokio skirtumo  4u.gif gali buti koks nors "IVF pasisektukes. Ankstyvasis nestumas", o parase "tarpine stotele",
drinks_cheers.gif  tikrai taip  4u.gif

QUOTE(Edena @ 2014 10 11, 08:30)

as irgi LABAI uz tokia temute  thumbup.gif super  thumbup.gif  as ta pati vis pagalvoju, o iki 12 sav dar taip baisu  doh.gif

Nu jo, gal tu savaiciu nereiktu apibrezti drinks_cheers.gif , vienos juk anksciau pas nestukes iseina, kitos gal tik po 12
sav. as tai pagalvojau gal taip pat nesukonkretinam kad tai tik IVF pasisektukes, tegul ir IUI jungias, bus daugiau dalyviu, nes juk isties buna menesiu kad IVF pasiseka vos tik vienai ar dviem ( aisku, tikesimes kad ateity ju bus daugiau rolleyes.gif )
Atsakyti
Sukuriau 4u.gif

Armante, Atisa, Edena ir visos kurios pogrindy, kraustomes cia 4u.gif

http://www.supermama...howtopic=985813
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 10, 20:17)
O man zinok taip apetitas ziauriai padidejes  doh.gif  gal del to ir skrandis sustreikavo  biggrin.gif

mano apetitas tik dabar sumazejo, o valgiau kaip zveris iki 10 savaites doh.gif viena vakara vyrui teko net i KFC begti vistos pirkt, nes ziauriai mesos uzsimaniau biggrin.gif o dabar lyg grizta i normalias vezias viskas jei ne maziau valgyt noriu ax.gif

QUOTE(Tekle777 @ 2014 10 10, 22:56)
Sveikos. Klausimas: kiek laiko t.y. kiek dienų jums reikėjo leistis stimuliuojančius vaistus iki punkcijos? Dėkoju už atsakymą.😇

jei teisingai pamaenu, tai as leidausi 7 dienas 4u.gif

QUOTE(Edena @ 2014 10 11, 07:30)
dziaukites mergaites apetitais , po 6 sav neaisku kaip ten bus  lotuliukas.gif  daktares klausiau ka valgyt nes sakau nuo kai ko net taso, tai sake dziaukis kad isvis valgyti bent kazka nori, tai ka nori ta ir valgyk o nuo 12 sav mityba pradesim kontroliuot biggrin.gif  tai va sedziu su baronka ir kava lovoj

cia kaip kam - kas nieko negali valgyti, kas nori visko, ka akys mato ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 11 spalio 2014 - 11:45
Registruojuosi pas jus, nuo šiandien aš Pupo wub.gif įsodino 2d embrioniuką ir antradienį turbūt sodins blastutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 11, 11:44)
mano apetitas tik dabar sumazejo, o valgiau kaip zveris iki 10 savaites

Miss Candy, kaip greit laikas eina- tau jau 11 savaite bigsmile.gif
QUOTE(Wunder @ 2014 10 11, 13:23)
Registruojuosi  pas jus, nuo šiandien aš Pupo wub.gif  įsodino 2d embrioniuką ir antradienį turbūt sodins blastutę 4u.gif

Sekmes kuo didziausios ir kantrasu laukimo 4u.gif
Atsakyti

Sekmes kuo didziausios ir kantrasu laukimo 4u.gif
[/quote]

Dėkoju už linkėjimus blush2.gif pragulėjau nuo ryto iki dabar, už lango toks oras, o ir gulėdama jaučiuos kaip ligonis, įdomu ar nieko baisaus jei išeisiu pasivaikščioti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 10 11, 12:23)
Registruojuosi  pas jus, nuo šiandien aš Pupo wub.gif  įsodino 2d embrioniuką ir antradienį turbūt sodins blastutę 4u.gif

Sveikinimai patapus Pupo! 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 11, 12:28)
Miss Candy, kaip greit laikas eina- tau jau 11 savaite  bigsmile.gif

Man tai laikas ziauriai greitai bega - ruosiames kraustymuisi, reikia viska suplanuoti, lakriti laukiam sveciu, paskui Kaledos - zodziu, praktiskai net neturiu laiko, kada apie nestuma pagalvot rolleyes.gif
Atsakyti
O MAN LIUDNA ZIAURIAI verysad.gif DEVINTA CIKLO DIENA,O AS DAR TEPLIOJU IR GAN NEGRAZIAI TAIP RUDAI...NIEKAS SIANDIEN NEDIRBA,TAI TURBUT KAD PIRMADIENI REIKS PASISKAMBINTI IR PAKLAUSTI AR TESTI GONALI TOLIAU,NES MANO SKANAS TIK KETVIRTADIENI.....NU SI KARTA TOKIA NEVILTIS APEMUS KAD NEGALIU.GYL IR JAUTRUMAS TOJ VIETELEJ JAUCIASI ISORISKAI,TOKS LYG NIEZEJIMAS....NEBENORIU JAU NIEKO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 11, 15:41)
O MAN LIUDNA ZIAURIAI  verysad.gif  DEVINTA CIKLO DIENA,O AS DAR TEPLIOJU IR GAN NEGRAZIAI TAIP RUDAI...NIEKAS SIANDIEN NEDIRBA,TAI TURBUT KAD PIRMADIENI REIKS PASISKAMBINTI IR PAKLAUSTI AR TESTI GONALI TOLIAU,NES MANO SKANAS TIK KETVIRTADIENI.....NU SI KARTA TOKIA NEVILTIS APEMUS KAD NEGALIU.GYL IR JAUTRUMAS TOJ VIETELEJ JAUCIASI ISORISKAI,TOKS LYG NIEZEJIMAS....NEBENORIU JAU NIEKO  doh.gif

O tepineli nuo bakteriju ir zarazu dare pries stimuliacija?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 10 11, 14:41)
O MAN LIUDNA ZIAURIAI  verysad.gif  DEVINTA CIKLO DIENA,O AS DAR TEPLIOJU IR GAN NEGRAZIAI TAIP RUDAI...NIEKAS SIANDIEN NEDIRBA,TAI TURBUT KAD PIRMADIENI REIKS PASISKAMBINTI IR PAKLAUSTI AR TESTI GONALI TOLIAU,NES MANO SKANAS TIK KETVIRTADIENI.....NU SI KARTA TOKIA NEVILTIS APEMUS KAD NEGALIU.GYL IR JAUTRUMAS TOJ VIETELEJ JAUCIASI ISORISKAI,TOKS LYG NIEZEJIMAS....NEBENORIU JAU NIEKO  doh.gif

isivaizduoju kaip tau neramu. man irgi tepliojo kazko. ir pries isodinima diena siek tiek tepliojo. sakau gal cia i vaistus taip reaguoja?

bukim stiprios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 10 11, 17:00)
O tepineli nuo bakteriju ir zarazu dare pries stimuliacija?

NEDARE NIEKO.NEI PIRMA KARTA NEI ANTRA.KRAUJA PAEME MAN IR VYRUI.GAVOM ATSAKYMUS KAD VISKAS GERAI JOKIU LIGU NERA,TEPINELIO AIRIJOJ NEDARO KAZKODEL TAI.AS KAZKAIP GALVOJU KAD CIA REAKCIJA I VAISTUS,TIK PRADEJUS NAUDOT SLOPINANCIUS UZ SAVAITES PAJUTAU JAUTRUMO TOJ VIETELEJ.SIRGIMAS BE JOKIU SKAUSMU IR TAIP GRAZIAI PRAEJO,BET VA,KAD TEPLIOJA,TAS NERAMU.DAR GALVOJU SAKO TEPLIOJA RUDAI,KAI EMDO YRA,TAI GAL REAGUOJA I VAISTUS IR GAUNASI TOKIA NESAMONE. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Marselle @ 2014 10 11, 17:30)
isivaizduoju kaip tau neramu. man irgi tepliojo kazko. ir pries isodinima diena siek tiek tepliojo. sakau gal cia i vaistus taip reaguoja?

bukim stiprios  4u.gif

AR TAU TEPLIOJO VISA LAIKA KAI STIMULIAVAISI?KAIP BIJAU KAD LIEPS VISKA NUTRAUKTI verysad.gif
Atsakyti
as nesistimuliavau. su snaigutem
Atsakyti