Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Armante,manyciau puikus skaiciukai.Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justuteee @ 2014 10 10, 17:43)
Armante,manyciau puikus skaiciukai.Sveikinam  4u.gif  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

aciu rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
ir dar man toks klausimas, o tas progesteronas jei cia normas atitinka, suzinosiu kaip pakomentuos kuri is mergaiciu, tai paskui ji reikia dar kartoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 10, 16:46)
aciu  rolleyes.gif  4u.gif  4u.gif
ir dar man toks klausimas, o tas progesteronas jei cia normas atitinka, suzinosiu kaip pakomentuos kuri is mergaiciu, tai paskui ji reikia dar kartoti?  g.gif

bent jau man neliepe jo kartoti,geras buvo
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 10, 18:40)
bent jau man neliepe jo kartoti,geras buvo

as pas gyd einu tik treciadieni, tai uztai dar nezinau ka cia reiskia, o kazin kokie skaiciai yra progesterono normos?
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 10, 17:35)
jei Kaune as paimciau, jei kituose mietsuose gal kam bus patogiau smile.gif

Na merginos pakomentuokit, nes as tu skaiciu nesuprantu  blush2.gif

11 dpi buvo 103, 4
siandien 15 dpi hcg 891.9
na ir tuo paciu pasidariau progesterona tai jis sake daugiua nei 190.8

aciu pakomentuosianciom  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oi kaip graziai augat wub.gif ir progesterono skaiciukai laaabai auksti wink.gif sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2014 10 10, 19:05)
oi kaip graziai augat  wub.gif ir progesterono skaiciukai laaabai auksti wink.gif sveikinu  wub.gif

o kas dar saugiam isnesiojimui yra svarbu? ar progesteronas svarbiausias?
ir kaip skaiciukai hcg, cia vienavaisis nestumas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 10 spalio 2014 - 18:58
QUOTE(Armante @ 2014 10 10, 18:57)
o kas dar saugiam isnesiojimui yra svarbu? ar progesteronas svarbiausias?
ir kaip skaiciukai hcg, cia vienavaisis nestumas  blush2.gif  4u.gif

bigsmile.gif kokie skaiciukai thumbup.gif Man tai panasiau i dvynuku, labai daug soktelejo per 4 dienas.. Bet as istiesu ne experte sioj srity, tai nepriimk mano zodziu kaip gyditojos.. ax.gif

Bet siaip viskas liuks sakyciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 10, 21:01)
bigsmile.gif  kokie skaiciukai thumbup.gif  Man tai panasiau i dvynuku, labai daug soktelejo per 4 dienas..  Bet as istiesu ne experte sioj srity, tai nepriimk mano zodziu kaip gyditojos..  ax.gif

Bet siaip viskas liuks sakyciau  thumbup.gif

aaaaciu burbuliacija wub.gif dar lauksiu edenos, ji daug tuose skaiciukuose supranta 4u.gif ( jei teisingai pamenu)

treciadieni einu pas gyd, nenoreciau dar echoskopuotis, bet gal ji ten kazkaip saugiai apziures, tik idomu ar dar koki antradieni darytis HCG ar nebereikia g.gif
Siaip man ji isviso neminejo apie antrakart, kad darytis, as cia savo iniciatyva pasidariau, kad man ramiau butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 10, 20:09)
aaaaciu burbuliacija  wub.gif dar lauksiu edenos, ji daug tuose skaiciukuose supranta  4u.gif ( jei teisingai pamenu)

treciadieni einu pas gyd, nenoreciau dar echoskopuotis, bet gal ji ten kazkaip saugiai apziures, tik idomu ar dar koki antradieni darytis HCG ar nebereikia  g.gif
Siaip man ji isviso neminejo apie antrakart, kad darytis, as cia savo iniciatyva pasidariau, kad man ramiau butu  4u.gif

Siaip man atrodo kad uztenka tu 2 hcg. Jeigu skaiciukai auga per letai ar kazkas dar negerai, tai daro dazniau tu hcg, bet pas tave akivaizdziai viskas auga kaip ant mieliu biggrin.gif tai kam tau dar tie hcg.. Pas mus siaip irgi tik 2 kartu reikalauja, tiesiog paziuret ar gerai auga.. Na o kitos mergaites tai darosi pacios sau, jei nori darykis, bet kad reiketu, tai nematau tokios butinybes tavo atvejy. Viskas atrodo labai grazu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 10, 21:36)
Siaip man atrodo kad uztenka tu 2 hcg. Jeigu skaiciukai auga per letai ar kazkas dar negerai, tai daro dazniau tu hcg, bet pas tave akivaizdziai viskas auga kaip ant mieliu biggrin.gif  tai kam tau dar tie hcg.. Pas mus siaip irgi tik 2 kartu reikalauja, tiesiog paziuret ar gerai auga.. Na o kitos mergaites tai darosi pacios sau, jei nori darykis, bet kad reiketu, tai nematau tokios butinybes tavo atvejy. Viskas atrodo labai grazu thumbup.gif  4u.gif

na joa, manau uzteks 4u.gif tik siadien nelabai kaip jauciuos, gerkle skauda, tai geriu daug daug arbateliu ir ilsiuos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 10, 20:50)
na joa, manau uzteks  4u.gif tik siadien nelabai kaip jauciuos, gerkle skauda, tai geriu daug daug arbateliu ir ilsiuos  4u.gif

Zinok as per isodinima turejau dideli persalima, ir po isodinimo dar sirgau. Nu bet nieko, visi sveiki gyvi. Aisku, saugok save, ilsekis 4u.gif As tai su skranduku kankinuos , irgi savijauta nekokia, bet viduj uztai jauciuos nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 10, 22:05)
Zinok as per isodinima turejau dideli persalima, ir po isodinimo dar sirgau. Nu bet nieko, visi sveiki gyvi. Aisku, saugok save, ilsekis 4u.gif  As tai su skranduku kankinuos , irgi savijauta nekokia, bet viduj uztai jauciuos nuostabiai  wub.gif

Na tikiuos cia toks trumpalaikis paskaudenimas. As irgi siaip zinok visai gerai jauciuos,kartais pilvo apacia pamaudzia, rytais mazas silpnumas,pradzioj nebuvo apetito , bet dabar jau normaliai, tik i saldumynus ziuret negaliu ir tuo dziaugiuos.
Oi burbuluacija kaip smagu, kad galesim ir toliau dalintis bendra patirtim wub.gif
Atsakyti