Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Meredita @ 2014 10 15, 16:42)

Kolkas neapsisprendziu, nes man visi patinka. Laukiu nuomoniu ir patarimu  4u.gif Aciu  4u.gif

galiu tik pasakyt, kad ką beišsirinksit, vaizdas bus beveik toks pats, labai jau artimi tapetai tiek spalva, tiek raštais biggrin.gif
Atsakyti
Meredita as rinkciaus pirma varianta. Man toks romantiskesnis jis atrodo, kiti tep lep biggrin.gif Bet Femme tiesa sako - skirtumas matysis tik isiziurejus.

As noriu nuomoniu vienu klausimu. Irenginejam dukros kambari, ten yra nisa - vienoj pusej siena su langu, kitoj pusej kamino siena. Noriu toj nisoj padaryti spinta ir rasoma stala. Klausimas iskilo ar spinta arciau kamino daryti o stala arciau lango, ar atvirksciai g.gif Turiu pasakyt kur rozetes daryti ir niekaip neapsisprendziu. Vaizdas butu daugmaz toks, tik vietoj lentynu sone butu dvieju duru spinta:
http://www.houzz.com...office-dc-metro

Ar be plano neina suprast? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 10 15, 19:05)

Manau, kad kaip ir pavyzdyje, geriau stalą arčiau lango daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 10 15, 18:05)
Meredita as rinkciaus pirma varianta. Man toks romantiskesnis jis atrodo, kiti tep lep  biggrin.gif  Bet Femme tiesa sako - skirtumas matysis tik isiziurejus.

As noriu nuomoniu vienu klausimu. Irenginejam dukros kambari, ten yra nisa - vienoj pusej siena su langu, kitoj pusej kamino siena. Noriu toj nisoj padaryti spinta ir rasoma stala. Klausimas iskilo ar spinta arciau kamino daryti o stala arciau lango, ar atvirksciai  g.gif Turiu pasakyt kur rozetes daryti ir niekaip neapsisprendziu. Vaizdas butu daugmaz toks, tik vietoj lentynu sone butu dvieju duru spinta:
http://www.houzz.com...office-dc-metro

Ar be plano neina suprast?  unsure.gif

Vienareikšmiškai stalas arčiau lango ax.gif
Atsakyti
[quote=Meredita,2014 10 15, 16:42]
Noriu paprasyti prabalsuoti uz tapeta miegamajam kambaryje.
Kolkas neapsisprendziu, nes man visi patinka. Laukiu nuomoniu ir patarimu 4u.gif Aciu 4u.gif

Sakykit kurios kolekcijos pirmas antras tapetas. Mes ieskom labai panasiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 10 15, 12:49)
Aš dar noriu pasiteirauti dėl valgomojo stalų, lenktomis, plonomis kojomis, pardavėjas informavo, kad stalas nėra labai tvirtas būtent dėl kojų, supratau, kad kažkiek kliba, čia jų visų tokia bėda ar tiesiog nenusisekusi konstrukcija ir ar labai tas nestabilumas erzina, važiuosiu gyvai apžiūrėti, na bet noriu žinoti ko tikėtis, gal kas susidūrėte su tuo  ax.gif c

išsiaiškinau jau blush2.gif
Atsakyti
[quote=AleksandraGabijaGustas,2014 10 15, 21:23]
[quote=Meredita,2014 10 15, 16:42]
Noriu paprasyti prabalsuoti uz tapeta miegamajam kambaryje.
Kolkas neapsisprendziu, nes man visi patinka. Laukiu nuomoniu ir patarimu 4u.gif Aciu 4u.gif

Sakykit kurios kolekcijos pirmas antras tapetas. Mes ieskom labai panasiu bigsmile.gif
[/quote]
Kokia kolekcija nezinau, cia is senuku, kaina 219lt buvo kai varvinau seile, si menesi nupigino iki 130-150lt. PPaskutiniai is tapetu parduotuves prie hyper maximos.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 10 15, 21:56)
Kokia kolekcija nezinau, cia is senuku, kaina 219lt buvo kai varvinau seile, si menesi nupigino iki 130-150lt. PPaskutiniai is tapetu parduotuves prie hyper maximos.

Niu man labai grazus pirmi dveji. Mes issirinkom siuos sienelei [URL=http:// http://ditalic.com/w.../penelope/9684/]tapetas[/URL] ir dar liks ties zidiniu. smile.gif
Atsakyti
Rosso nobile ir dabar namo namai.kvepia-nerealus kvapas thumbup.gif noriu ir aš pigiau jo-kur čia mestis prie chebros perkant? wink.gif

o pas ta garažinį prieš dvi sav berniukams i kambarį lovą užsakiau su debeselio formos galvūgaliais,turi pagamint lapkričio pirma sav smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 15 spalio 2014 - 21:32
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 10 15, 22:31)

o pas ta garažinį prieš dvi sav berniukams i kambarį lovą užsakiau su debeselio formos galvūgaliais,turi pagamint lapkričio pirma sav smile.gif

Kaip atrodo? bigsmile.gif
Papildyta:
Gal kas vilniuj nori per puse imti papildyma? Reikia tik tara rast biggrin.gif
Ale reikejo uzrodyti mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 15, 22:47)
Kaip atrodo? bigsmile.gif
Papildyta:
Gal kas vilniuj nori per puse imti papildyma? Reikia tik tara rast biggrin.gif
Ale reikejo uzrodyti mad.gif

taros ir mums reikia, jei rasit-pasidalinkit ideja....mes Panevezi imam per puse, bet ten siaudu truks, reikia dasipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 15, 22:48)
taros ir mums reikia, jei rasit-pasidalinkit ideja....mes Panevezi imam per puse, bet ten siaudu truks, reikia dasipirkt g.gif

Kai krausciaus, veltui mama toki maziuka grafinuka atidaviau, reikes atsiimti lotuliukas.gif
O vietoj siaudu sueis ilgi maistiniai mediniai smeigtukai, jei irgi neismeciau biggrin.gif Arba issidrosim lotuliukas.gif
Atsakyti