Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 15, 22:57)
Kai krausciaus, veltui mama toki maziuka grafinuka atidaviau, reikes atsiimti lotuliukas.gif
O vietoj siaudu sueis ilgi maistiniai mediniai smeigtukai, jei irgi neismeciau biggrin.gif Arba issidrosim lotuliukas.gif

sakot tie maistiniai tiks, tada liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 15, 23:09)
sakot tie maistiniai tiks, tada liuks thumbup.gif

bi tik grazus slojikiukas, dar koki bantika uzrisiu hihihi.gif
Atsakyti
gal kas Kaune norėtumet tą kvapo papildymą dalintis? Tada aš irgi jungčiaus prie pirkimo smile.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, užkrėtėt tuo kvapu... blush2.gif Bet aš norėčia kokį mėginuką pradžiai pasibandyt... ax.gif Gal kas žinote kur KLP gauti? Ar bent pauostyti bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 15, 22:57)

O vietoj siaudu sueis ilgi maistiniai mediniai smeigtukai, jei irgi neismeciau biggrin.gif Arba issidrosim lotuliukas.gif

yra specialus pagaliukai pirkti, kam naudot maistinius, pvz. kad ir cia http://lt.loccitane....148.htm#s=13297
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 16, 00:10)
Oi mergaitės, užkrėtėt tuo kvapu... blush2.gif Bet aš norėčia kokį mėginuką pradžiai pasibandyt... ax.gif Gal kas žinote kur KLP gauti? Ar bent pauostyti  bigsmile.gif .

Brocantes antiques Daukanto g. Bet ne visada turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 16 spalio 2014 - 06:25
QUOTE(dives @ 2014 10 15, 22:48)
taros ir mums reikia, jei rasit-pasidalinkit ideja...

Panevėžy auto turguje sendaikčiuose tikrai manau kokių grafiniukų krištolo ar porceliano galima būtų rast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 15, 23:10)
Oi mergaitės, užkrėtėt tuo kvapu... blush2.gif Bet aš norėčia kokį mėginuką pradžiai pasibandyt... ax.gif Gal kas žinote kur KLP gauti? Ar bent pauostyti  bigsmile.gif .

QUOTE(Azu @ 2014 10 16, 06:23)
Brocantes antiques Daukanto g. Bet ne visada turi.

dar domanija liepu gartvej, ir geliu parduotuve akropoli 4u.gif

tai kokia ta nuolaida butu, gal kas pasakys?
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2014 10 15, 22:29)
gal kas Kaune norėtumet tą kvapo papildymą dalintis? Tada aš irgi jungčiaus prie pirkimo smile.gif

As dalinciausi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 16, 07:28)
Panevėžy auto turguje sendaikčiuose tikrai manau kokių grafiniukų krištolo ar porceliano galima būtų rast rolleyes.gif

na reiks nukulniuot, tik beda ta, kad as neturiu tokio talento rast ten ka nors, na reiks drauges prasyt, ji niekad tusciom is ten neisieina...

neinzy, 15proc. zadejo, bet kur ta geroji feja dingo?

man stala siom dienom zadejo pagamint, pradejau nervuotis, kad per maza uzsisakiau, gal kuria sudomintu 60*90cm, tada kita persisakyciau, kainos dar nezinau, bet bus pigiau nei pardej zinoma, meistras tai superinis, jei del kokybes

tokio stiliaus, ant vienos baltos kojos, stalvirsis azuolas
http://www.houzz.com...utdoor-products
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 16 spalio 2014 - 07:32
QUOTE(dives @ 2014 10 16, 08:27)

man stala siom dienom zadejo pagamint, pradejau nervuotis, kad per maza uzsisakiau, gal kuria sudomintu 60*90cm, tada kita persisakyciau, kainos dar nezinau, bet bus pigiau nei pardej zinoma, meistras tai superinis, jei del kokybes

Čia kavos staliukas? Valgomam labai jau smulkus biggrin.gif jei kavos, tai idomu būtų užmest akį.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 16, 08:34)
Čia kavos staliukas? Valgomam labai jau smulkus biggrin.gif jei kavos, tai idomu būtų užmest akį.

parodysiu, uztai, kad cia visos namus isirenginejat, o pas mane butas orientuotas i viengungio labiau ax.gif
Atsakyti