Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

QUOTE(dea @ 2014 10 16, 08:48)
nzn...tu siaudeliu turiu daug, Italijoj nepagailejo ir pridejo man ju baltu 4pakelius ir juodu 4 pakelius wink.gif ir keiciau ir daugiau ju ir maziau bandziau - vistiek to kvapo nesijaucia....
pats buteliukas matyt kaltas biggrin.gif

kaip keistai g.gif as pradzioj kol viena turejau, tai i mazaji wc i paprasciausia tuscia buteliuka nunesdavau pamirkytas lazdeles blush2.gif i- viskas kvepejo.. tik, kad baisiai sunkus darbas pagaliukus nesioti lotuliukas.gif teko dar viena pirkti.. ir dar viena.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 16, 10:28)
cia prioritetai ir pomegiai. vieni perkasi skudurus, terbas, kiti geriau - parfuma. man kvapai lygiai toks pats menas ir penas, kaip kazkam paveikslas. kam malonumas akims, kam uoslei, kam - skrandziui.

na pas mane prioritetas bus pvz koki laida uzpildyti sviestuvu, o ne iljiciaus lempute ar baldelis koks, o ne kvapas biggrin.gif bet kaip sakai kiekvienam savo prioritetai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 16, 10:28)
cia prioritetai ir pomegiai. vieni perkasi skudurus, terbas, kiti geriau - parfuma. man kvapai lygiai toks pats menas ir penas, kaip kazkam paveikslas. kam malonumas akims, kam uoslei, kam - skrandziui.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kas susidūrė su Akai baldais? visai radau smagių variantų.. g.gif

ir šian pagaliau man vonias pradeda klijuot clap.gif mano kita vives kolekcijos dalis guls į vietas.. baisiai smalsu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 16 spalio 2014 - 09:37
As I tualetus buvau pridejusi pigiuose buteliukuose, su baltom lazdelem, viskas ok, bet labai greitai dingo jie, o kur dovanu dovanojau, mergina irgi tualete laike, tai gal metus ten stovi ir dar yra:)) tikrai reikia tubut tinkamo buteliuko. O kvapas jo visai neastrus, grynai vynuogiu suspaustu, vyno, toks su saldesiu, jis nepretenzingas visai. O as durne ismetus savo butelius. Jeigu kaina tikrai pigesne, tai yra ne 20 lt skirtumas gaunasi, tai as ir prisideciau prie originalios pakuotes, gal ir daugiau.
P.s. pas mane truksta 16 sviestuvu ( geras, suskaiciavau), bet kol as juos susipirksiu, tai geriau tai darysiu kvepianciuose namuose.
Atsakyti
Hm, man gal pernelyg svarbu kvapas namie tongue.gif
Ir man patinka natūralus mano namų kvapas - vėstantį rudenį obuolinių pyragų, šaltą žiemą cinamoninių bandelių ir tirpstančių žvakių vaško, ypatinga proga - smilkalų, pavasarį - bundančios gamtos.
Atbukinti uoslę nuolat tvyrančiu vienodu kvapu tikrai nevilioja schmoll.gif o dar uostyti kvapų mišinius eterinių aliejų ir natūralių kvapų wacko.gif

Beje, mama iš Indijos prieš keletą metų yra parvežusi natūralių aromatinių aliejų - afrodezijos, magnolijos... Buvo idėja sumirkyti jais medinius rutuliukus ir juos laikyti kaip namų kvapą spintose, vonioje - labai trumpai palaikiau ir mečiau lauk, pradėjo nevaldomai erzint.

O visose butikuose, kur prikvėpinta, negaliu būt ilgiau nei 10 min. ir išėjus dar galva sukasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2014 10 16, 09:12)
Is kur jus cia tuos kvapus planuojate uzsakineti? blush2.gif  kiek kainuotu ne papildymas o su viskuo nobile kvapas, na kiek pigiau nei cia pirkti?

as pirmaji pirkau su stikliniu buteliuku ir pagaliukais vonia lt (domus galerijoj buvo parduotuve, netoli privee dabar issikele jie lyg) tai kainavo 250 uz 250 ml, o paskui maciau papildymas 500 ml kainuoja irgi 250.
Atsakyti
mane erzina kvapai, i masimo duty uztenka tik uzeiti ir norisi raut is parduotuves, kadangi ziauriai per stiprus tas kvapas, kaip ten zmones dirba neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 16, 10:42)
P.s. pas mane truksta 16 sviestuvu ( geras, suskaiciavau), bet kol as juos susipirksiu, tai geriau tai darysiu kvepianciuose namuose.

na pas mane siekis kad bra nekainuotu daugiau nei 250 lituku, tai va vienas jau ir iseitu man biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2014 10 16, 11:12)
Hm, man gal pernelyg svarbu kvapas namie tongue.gif
Ir man patinka natūralus mano namų kvapas - vėstantį rudenį obuolinių pyragų, šaltą žiemą cinamoninių bandelių ir tirpstančių žvakių vaško, ypatinga proga - smilkalų, pavasarį - bundančios gamtos.
Atbukinti uoslę nuolat tvyrančiu vienodu kvapu tikrai nevilioja schmoll.gif o dar uostyti kvapų mišinius eterinių aliejų ir natūralių kvapų wacko.gif

Beje, mama iš Indijos prieš keletą metų yra parvežusi natūralių aromatinių aliejų - afrodezijos, magnolijos... Buvo idėja sumirkyti jais medinius rutuliukus ir juos laikyti kaip namų kvapą spintose, vonioje - labai trumpai palaikiau ir mečiau lauk, pradėjo nevaldomai erzint.

O visose butikuose, kur prikvėpinta, negaliu būt ilgiau nei 10 min. ir išėjus dar galva sukasi doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ant sito kanto 100% mano mintys ir jausmai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 16, 10:42)
As I tualetus buvau pridejusi pigiuose buteliukuose, su baltom lazdelem, viskas ok, bet labai greitai dingo jie, o kur dovanu dovanojau, mergina irgi tualete laike, tai gal metus ten stovi ir dar yra:)) tikrai reikia tubut tinkamo buteliuko. O kvapas jo visai neastrus, grynai vynuogiu suspaustu, vyno, toks su saldesiu, jis nepretenzingas visai. O as durne ismetus savo butelius. Jeigu kaina tikrai pigesne, tai yra ne 20 lt skirtumas gaunasi, tai as ir prisideciau prie originalios pakuotes, gal ir daugiau.

As turiu Spray nusipirkus, tai retkarciais papurskiu, kvapas ilgai laikosi ir tik tada kai to norisi. Vonioj karta per savaite papurskiu. Tai mazo buteliuko uztenka labia ilgam.
Atsakyti

mane taip pat erzina net iki pykinimo stiprus kvapas... bet namuose naturalus cinamoninis, apelsininis, levandinis, dabar turiu kvapa angliska roze tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 16 spalio 2014 - 12:47
QUOTE(AJIRA @ 2014 10 16, 13:46)
mane taip pat erzina net iki pykinimo stiprus kvapas... bet namuose naturalus cinamoninis, apelsininis, levandinis, dabar turiu kvapa angliska roze tai  thumbup.gif

o šitie iš kur?
Atsakyti