Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

Jo, matau, kad du pasauliai, su paspartu reminta, deciau i darbo kambary rolleyes.gif Neverta blizganciu remu dazyti, geriau tiesiog jam vieta keisti mazesnej erdvej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2014 - 09:17
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 25, 10:01)
Jau Femme pasake, kad remu spalva neatlieka savo funkcijos, turi tikti ne tik prie paveikslo, bet ji isskirti nuo sienos, ty turi gerai kontrastuoti, o ne isplaukti.
Bet... man jis mazokas sitoj sienoj. Dar klausimas, kiek cia erdves yra, kiek is toli jis matomas. Cia grafikos darbas? Niekaip neiziuriu technikos? Smulkus darbai nera nelabai skirti didelems erdvems, nes turi matyti ir is toli paveikslas, o ne tik priejus.
As kabinciau cia net ne paveiksla, o kazka is meno, bet tokio kitokio ax.gif Puiki erve padaryti legalu kitoki akcenta.

Tokio ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 25, 10:01)
Jau Femme pasake, kad remu spalva neatlieka savo funkcijos, turi tikti ne tik prie paveikslo, bet ji isskirti nuo sienos, ty turi gerai kontrastuoti, o ne isplaukti.
Bet... man jis mazokas sitoj sienoj. Dar klausimas, kiek cia erdves yra, kiek is toli jis matomas. Cia grafikos darbas? Niekaip neiziuriu technikos? Smulkus darbai nera nelabai skirti didelems erdvems, nes turi matyti ir is toli paveikslas, o ne tik priejus.
As kabinciau cia net ne paveiksla, o kazka is meno, bet tokio kitokio ax.gif Puiki erve padaryti legalu kitoki akcenta.

Juodas rėmas su pačiu paveikslu nedera, kadangi rėminau jį, tai bandžiau visokius variantus, juodas nupigina, nežinauk kodėl, bet taip yra g.gif
Dėl mažumo - gyvai žiūrint, neatrodo per mažas, man net pirma mintis buvo, kad per didelis, bet bandysiu ką nors didesnio dar užkabint ir pažiūrėt.
Čia yra pasualio žemėlapis, kaip jį matė XVII a. anglai. Parsivežtas iš Birmos, toks trupantis, senas. Kadangi mes su vyru keliauninkai, jis mus geriausiai atspindi būdama spagrindinėje namų erdvėje, tačiau gal tikrai reikia apsvarstyti jį kelti kitur. Pirma galvojau vestuvinę menišką foto ten kabinti, nu bet man kažkaip labai jau atsibodę tos meniškos nuotraukos, miegamajame tokia yra, kur asmeninė erdvė, tai kažkaip man ten labiau tokių nuotraukų vieta, ypač tokio dydžio.

Ši siena žiūri į terasinius langus, iki lango apie 6 metrai, nuo jos į kairę valgomasis stalas, į dešinę sofutė ir tv prie sienos, žodžiu matoma vieta namuose, aplink sieną erdvė neužstatyta.

Dar netoli valgomojo stalo atsiras pianinas, tai bus variantas šį žemėlapį kabinti virš pianino, nes siena šviesiai pilka ir tikrai tuomet rėmai ryškiau kontrastuoja ir išryškina žemėlapį. Tik kad ten planavom kabinti didelę drobę iš nuotraukos, darytos besibastant po pasaulį, tokią mistišką, bet gal tada ta drobė čia tiks... g.gif
Atsakyti
Apie rėmus kalbat -ir man aktualu, gal patarsit smile.gif

Turiu tokią didelę ir tuščią laiptų zonos sieną, labai noriu padaryt foto galeriją -kokios spalvos rėmus patarsite rinktis?
Galvojau gal kokius dėti juodus su baltu pasportu kaip kontrastą šviesių spalvų aplinkai?
Tuo labiau kad svetainėje paveikslai juodais rėmais, ir va laikrodis juodas matosi g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 10 25, 11:21)
Turiu tokią didelę ir tuščią laiptų zonos sieną, labai noriu padaryt foto galeriją -kokios spalvos rėmus patarsite rinktis?

Man jūsų erdvėje juodi tikrai gražiai žiūrėtųsi, tik maišyčiau rėmų formas ir dydžius - kabinčiau ir kvadratinius, ir ovalius, apvalius, su ornamentuotus, susišauktų su laikrodžio formom.
Dar galėtų būtų variantas ir balti rėmai, kuriuose juodai balta nuotrauka.
Atsakyti
Liniuxxx, dar variantas naturalaus medzio remai (kaip laiptai) su baltu paspartu bigsmile.gif
As juodu nedaryciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 spalio 2014 - 10:39
Pabandžiau kitą su juodu rėmu ir baltu pasportu - nu ir tikrai labai tinka, tada ir baltas plintusas į temą bigsmile.gif reikės žemėlapiui kitos vietos ieškot g.gif
Atsakyti
Merginos, zinau, kad ne i tema, bet gal kuri galite parekomenduoti santechnika Kaune. Tinka i az. Busiu labai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2014 10 25, 11:21)
Apie rėmus kalbat -ir man aktualu, gal patarsit smile.gif

Galvojau gal kokius dėti juodus su baltu pasportu kaip kontrastą šviesių spalvų aplinkai?
Tuo labiau kad svetainėje paveikslai juodais rėmais, ir va laikrodis juodas matosi g.gif

Darant galeriją mano manymu gražu įvesti tam tikrą bendrą motyvą - vienodi rėmai gal paprasčiausias, bet ir mažiausiai originalus sprendimas. Imant skirtingos formos, dydžio ir spalvos rėmus galėtų vienyti tarkim vien juodai baltos foto ir balti pasportai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 25 spalio 2014 - 10:47
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 25, 00:17)
Rodau su plintusu pridėtu ir iš karto atsiprašau už kokybę telefonu darytos foto.
Dėl paveikslo (ne)reikalingumo taip pat galit teisti, lengvai taisoma biggrin.gif

Plintusas OK smile.gif , paveiksliukui NE - nei forma, nei spalva, nei remelis.
Pridedu kelis variantus: drasus, drasesnis, drasiausias lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 10 25, 12:10)
Pridedu kelis variantus: drasus, drasesnis, drasiausias lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif pridėjus panašų į drąsesnį, tikrai gerai atrodo, dera viskas, tame tarpe ir plintusas, ir bra thumbup.gif man drąsiausias variantas dar nieko bigsmile.gif o be rėmelių ko gero ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 25, 12:33)
Ačiū  4u.gif pridėjus panašų į drąsesnį, tikrai gerai atrodo, dera viskas, tame tarpe ir plintusas, ir bra  thumbup.gif man drąsiausias variantas dar nieko  bigsmile.gif o be rėmelių ko gero ne  g.gif

Drąsus variantas žyyymiai geriau thumbup.gif o drąsiausiam jau reiktų šviestuvą imt lauk cool.gif
O karvė man patinka šitam stiliuje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 25 spalio 2014 - 11:42