Merginos, po truputi ir as pradedu rodytis:)
Ikeliu savo tamburo sienos nuotrauka. Visos sienos gelsvos spalvos, viena siena, kuri nuotraukoje matosi is kambario puses - tapetuota. Klausimas: koks sieninis sviestuvas tiktu? Nes tapetas ir taip duoda apie save daug zinoti, tai mano nuomone reikia kazko neutralaus...
Ir ar kabinti po sviestuvu veidrodi, ar geriau nekabinti (jei ka, turiu galimybe veidrodi kabinti ir kt. vietoje). Zodziu laukiu nuomoniu:)
http://www.part.lt/i...7c2b0d45468.jpg
QUOTE(birzelis @ 2014 10 27, 12:12)
Merginos, po truputi ir as pradedu rodytis:)
Ikeliu savo tamburo sienos nuotrauka. Visos sienos gelsvos spalvos, viena siena, kuri nuotraukoje matosi is kambario puses - tapetuota. Klausimas: koks sieninis sviestuvas tiktu? Nes tapetas ir taip duoda apie save daug zinoti, tai mano nuomone reikia kazko neutralaus...
Ir ar kabinti po sviestuvu veidrodi, ar geriau nekabinti (jei ka, turiu galimybe veidrodi kabinti ir kt. vietoje). Zodziu laukiu nuomoniu:)
priklauso nuo to apie ka mastai kitame kambaryje, mano akiai ziurint vien i sita siena tiktu ir veidrodis, aisku priklauso koks ir sviestuvas, as apie sviesu kazkodel pirma pagalvojau

QUOTE(dives @ 2014 10 26, 18:55)
o gal galit pasakyt, kokio ilgio stalčiai patogu, vietos nėra daug šiaip
, man vėl reikia nuspręsti ir pasakyt meistrui 

Mūsų batų stalčius 105 cm, labai patogu, sutaupoma vietos, bet žinoma dvi pailgos rankenėlės kraštuose optimalu.
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 27, 12:07)
ne ne, as cia apie svetaine kalbu, dabar ten isvis balagas, mano butas buvo juodo balto ir pilko spalvu, tai ten dabar sitos spalvos ir stovi, finansu naujiems baldams ir t.t. pa kol kas dar tikrai nesisviecia greitu metu, tai galvoju kazka bent jau panaudociau is bedos
tai tamsiu akcentu pilna ten dabar
gal reiks prisiruost nufotografuot, tik is karto perspeju, kad ten tikrai nenudziugins jusu klasisku ar provansisku akiu 

Aš labai prietaringa senų baldų ir kitų daiktų statymui "iš bėdos"

QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:50)
Aš labai prietaringa senų baldų ir kitų daiktų statymui "iš bėdos"
Pas mus iš bėdos tuščia, kol nėra ką pastatyt ne iš bėdos
ir pasiteisina
o antro aukšto vonioj pasistačiau iš didelės bėdos vaikų kambario komodą, tai jau du metai kaip stovi 

na, jei pas mane nebutu is bedos, tai visa svetaine tuscia stovetu

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 27, 12:53)
Mes irgi pusmeti ant valgomojo stalo kėdžių TV žiūrėjom

QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:59)
Mes irgi pusmeti ant valgomojo stalo kėdžių TV žiūrėjom
miegamam po šiai dienai tik lova, darbo zona tuštutėlė, knygos dėžėse... Užtat kaip smagu po truputį tuščius kampus apstatinėt
O stovėtų koks gargaras iš praeities - nei jis tinka prie visumos, nei visuma prie jo, o ilgainiui jis tarsi išnyksta ir nebepastebi, neberūpi 

as to kampo nepamirsiu

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 27, 13:02)
Koks cia stilius tos lenteles?
man landstyl'ius, kaip ir tos kur rodei is pavyzdziu, arba ikejinis

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 27, 13:07)
man landstyl'ius, kaip ir tos kur rodei is pavyzdziu, arba ikejinis
viskas su ja gerai, tik priderinti viska aplinkui reikia ir bus ok 

Perdarys

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:59)
Pas ka nuosavi namai, tai tikrai netrukdo tuscios erdves ir viska apstatyti isieskotai

Zodziu, nuotaikos nera..

QUOTE(femme @ 2014 10 27, 13:21)
Dabar mastau, jei neliks tu lentuciu, tai dar griozdiskaiu atrodys prie tu gargariniu stalciu. Niekada sau neatleisiu uz tokia klaida, sazine graus ir graus...