Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika

Merginos, po truputi ir as pradedu rodytis:)
Ikeliu savo tamburo sienos nuotrauka. Visos sienos gelsvos spalvos, viena siena, kuri nuotraukoje matosi is kambario puses - tapetuota. Klausimas: koks sieninis sviestuvas tiktu? Nes tapetas ir taip duoda apie save daug zinoti, tai mano nuomone reikia kazko neutralaus...
Ir ar kabinti po sviestuvu veidrodi, ar geriau nekabinti (jei ka, turiu galimybe veidrodi kabinti ir kt. vietoje). Zodziu laukiu nuomoniu:)
http://www.part.lt/i...7c2b0d45468.jpg
Atsakyti
QUOTE(birzelis @ 2014 10 27, 12:12)
Merginos, po truputi ir as pradedu rodytis:)
Ikeliu savo tamburo sienos nuotrauka. Visos sienos gelsvos spalvos, viena siena, kuri nuotraukoje matosi is kambario puses - tapetuota. Klausimas: koks sieninis sviestuvas tiktu? Nes tapetas ir taip duoda apie save daug zinoti, tai mano nuomone reikia kazko neutralaus...
Ir ar kabinti po sviestuvu veidrodi, ar geriau nekabinti (jei ka, turiu galimybe veidrodi kabinti ir kt. vietoje). Zodziu laukiu nuomoniu:)
http://www.part.lt/i...7c2b0d45468.jpg

priklauso nuo to apie ka mastai kitame kambaryje, mano akiai ziurint vien i sita siena tiktu ir veidrodis, aisku priklauso koks ir sviestuvas, as apie sviesu kazkodel pirma pagalvojau 4u.gif arba sidabrinis veidrodis ir tamsus sviestuvas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupukas24: 27 spalio 2014 - 11:56
QUOTE(dives @ 2014 10 26, 18:55)
o gal galit pasakyt, kokio ilgio stalčiai patogu, vietos nėra daug šiaip ax.gif , man vėl reikia nuspręsti ir pasakyt meistrui ax.gif

Mūsų batų stalčius 105 cm, labai patogu, sutaupoma vietos, bet žinoma dvi pailgos rankenėlės kraštuose optimalu.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 27, 12:07)
ne ne, as cia apie svetaine kalbu, dabar ten isvis balagas, mano butas buvo juodo balto ir pilko spalvu, tai ten dabar sitos spalvos ir stovi, finansu naujiems baldams ir t.t. pa kol kas dar tikrai nesisviecia greitu metu, tai galvoju kazka bent jau panaudociau is bedos g.gif tai tamsiu akcentu pilna ten dabar doh.gif gal reiks prisiruost nufotografuot, tik is karto perspeju, kad ten tikrai nenudziugins jusu klasisku ar provansisku akiu biggrin.gif

Aš labai prietaringa senų baldų ir kitų daiktų statymui "iš bėdos" lotuliukas.gif Pas mus iš bėdos tuščia, kol nėra ką pastatyt ne iš bėdos biggrin.gif ir pasiteisina thumbup.gif o antro aukšto vonioj pasistačiau iš didelės bėdos vaikų kambario komodą, tai jau du metai kaip stovi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:50)
Aš labai prietaringa senų baldų ir kitų daiktų statymui "iš bėdos" lotuliukas.gif Pas mus iš bėdos tuščia, kol nėra ką pastatyt ne iš bėdos biggrin.gif ir pasiteisina thumbup.gif  o antro aukšto vonioj pasistačiau iš didelės bėdos vaikų kambario komodą, tai jau du metai kaip stovi doh.gif

na, jei pas mane nebutu is bedos, tai visa svetaine tuscia stovetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 27, 12:53)
na, jei pas mane nebutu is bedos, tai visa svetaine tuscia stovetu biggrin.gif

Mes irgi pusmeti ant valgomojo stalo kėdžių TV žiūrėjom biggrin.gif miegamam po šiai dienai tik lova, darbo zona tuštutėlė, knygos dėžėse... Užtat kaip smagu po truputį tuščius kampus apstatinėt wub.gif O stovėtų koks gargaras iš praeities - nei jis tinka prie visumos, nei visuma prie jo, o ilgainiui jis tarsi išnyksta ir nebepastebi, neberūpi unsure.gif
Atsakyti
Stalciai gavosi didoki, bet apsimesiu, kad talpu, nes pati vista verysad.gif
Bet vat dureles padare neskaites, kas rasyta ir aptarta. Tai jau baldzius kaltas, o tiek sedejom ir rasem, tai nieko neskaite unsure.gif O man toks stilius ne i tema... Koks cia stilius tos lenteles?
mastau.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:59)
Mes irgi pusmeti ant valgomojo stalo kėdžių TV žiūrėjom biggrin.gif miegamam po šiai dienai tik lova, darbo zona tuštutėlė, knygos dėžėse... Užtat kaip smagu po truputį tuščius kampus apstatinėt wub.gif O stovėtų koks gargaras iš praeities - nei jis tinka prie visumos, nei visuma prie jo, o ilgainiui jis tarsi išnyksta ir nebepastebi, neberūpi unsure.gif

as to kampo nepamirsiu biggrin.gif bet ant kedes nesiruosiu su 2 metu vaiku sedeti biggrin.gif turint omeny, kad pinigu sofoms tikrai negreitai, nes prioritetas vonia, jo kambarys, trinkeles, supynes jam, tvora, bla bla bla doh.gif lotuliukas.gif zodziu pasaka be galo biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 27, 13:02)
Koks cia stilius tos lenteles?

man landstyl'ius, kaip ir tos kur rodei is pavyzdziu, arba ikejinis smile.gif viskas su ja gerai, tik priderinti viska aplinkui reikia ir bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 27, 13:07)
man landstyl'ius, kaip ir tos kur rodei is pavyzdziu, arba ikejinis  smile.gif viskas su ja gerai, tik priderinti viska aplinkui reikia ir bus ok 4u.gif

Perdarys rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:59)
Užtat kaip smagu po truputį tuščius kampus apstatinėt wub.gif

Pas ka nuosavi namai, tai tikrai netrukdo tuscios erdves ir viska apstatyti isieskotai drinks_cheers.gif Sunkiau, kai vietos ne hektarai..

Zodziu, nuotaikos nera.. verysad.gif Sedziu ir nervas ima, kad ne 4 stalciai wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 spalio 2014 - 12:20
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 27, 13:15)
Perdarys rolleyes.gif
:

O man gražu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 27, 13:21)
O man gražu cool.gif

Dabar mastau, jei neliks tu lentuciu, tai dar griozdiskaiu atrodys prie tu gargariniu stalciu. Niekada sau neatleisiu uz tokia klaida, sazine graus ir graus...
Atsakyti
Man tai irgi grazu.

QUOTE(femme @ 2014 10 27, 12:21)
O man gražu cool.gif

Atsakyti