QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 18, 10:09)
Ne, nerengiu. Stengiuos judėt dažniau, o kai virš 20 laipsnių šalčio - trumpinu pasivaikščiojimus iki minimumo.
Dėl sąnario. Nemanau, kad tai įtakos turėjo, kad poplaukio sumažėjo dėl gyvenimo bute. Tiesiog, šuo ne jaunyn, tiesiog ima ir išlenda tokios ligos. Pasaugok šunį, neleisk sušlapt rasotoj žolėj rytais, stenkis kuo mažiau varyt laiptais. Šuo be priekinių kojų negyvena - čia gerb. Valdo Vaitkaus žodžiai. Todėl turi padaryt viską, kad šitas uždegimas praeitų be komplikacijų. Siūlau ir Vaitkui pasirodyt, juk Kaunas tau čia pat, ar ne?
aišku. Pinkiui palto nereik
Amžius kaip man,taip ir šuniui daro savo kaslink sąnarių.Abu matyt padejuodami eisim

Na,susileisim kursą vaistų,tada pažiūrėsim-gal ir reikės gyd. Vaitkų aplankyt. Beje,nežinau,kurioj jis klinikoj-kad ir Kaune,gali būt,kad ne mano pusėj

tada ponaitį vežtis reiks.
Šiton vetkėn bėgom,nes prie pat namų ir ištisą savaitę dirba-neturiu mašinos kai mb darbe,tai man atkrenta rūpestis,kaip nuvežt.
Žygiuoju dabar turgun,dar užeisiu vet.vaistinėn-gal kokių papildų esant tokiai ligai pasiūlys...