Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Noriu ir aš pasisakyt dėl garderobo:
vasarą ir žiemą skirtingi croksai- šalčio netraukia, neperšlampa.
Žiemą labiausiai pasiteisino slidinėjimo apranga -judesių nevaržo, neperšlampa.
Rudeniui ir pavasariui kai lyja - neperšlampama ir neperlyjama striukė be pašiltinimo, kelnės jei vėsiau - pasivelku flisinį bliuzoną (pirkau aprangagamtai.lt) prieš 6 metus 400 komplektas atrodė brangiai, bet kadangi ir dabar nenunešiotas, manau nėr brangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 17, 14:41)
ne,nu bliamba...paskambino vyras-šuva priekine koja šlubuoja,ir kaip reikiant... g.gif  kas jam galėjo nutikt...ryte pasivaikščiojo normaliai,viskas buvo gerai-būtų pasidūręs kažkur,iš karto matytųsi... g.gif niekaip nesugalvoju,kas...nugulėjo,perpūtė...sąnarys gal... g.gif  sunervavo konkrečiai...  g.gif

Sustok vet. vaistinėj ir nusipirk Rymadil tablečių. Kokiom 5 dienom. Pasisakysi šuns svorį, paskaičiuos. Ten tokios didokos kvadratinės tabletės, dukart dienoj paduosi, suės pats. Čia toks priešuždegiminis vaistas. Jei peršalo ar timptelėjo. Jei rimtesnė bėda, labai greit pamatysi - Rymadilis nepadės.
Jei turi galimybę, pasirodyk veterinarui. Vis tik, savaitgalis ant nosies...
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 17, 15:26)
Sustok vet. vaistinėj ir nusipirk Rymadil tablečių. Kokiom 5 dienom. Pasisakysi šuns svorį, paskaičiuos. Ten tokios didokos kvadratinės tabletės, dukart dienoj paduosi, suės pats. Čia toks priešuždegiminis vaistas. Jei peršalo ar timptelėjo. Jei rimtesnė bėda, labai greit pamatysi - Rymadilis nepadės.
Jei turi galimybę, pasirodyk veterinarui. Vis tik, savaitgalis ant nosies...

O jei ne peršalimas... g.gif šiandien gal dar spėčiau pas vetą-iki 20 val dirba-na jei labai labai labai paskubėčiau iš darbo...
ryt atrodo šalia manęs irgi vetas dirba-tai jei nespėsiu , gal ryt iš pat ryto... unsure.gif
man dar toks įtarimas,kad gali dėl vienos kojos ilgokų nagų būt-pirštukai jei pasitempė... g.gif
nemaniau,kad taip pergyvensiu dėl šuns... unsure.gif paskambinau vyrui-lauke lyg ir normaliai per pasivaikščiojimą,koją mina,tik atidžiau pažiūrėjus matosi,jog nelygiai...bet namie nekažkas...
pažiūrėsiu pati vakare-bus aiškiau...bet matomai ryt vistiek vizitas nusimato pas vetą... unsure.gif
Atsakyti
na štai mes su naujienomis-patys pirmi buvom ryte pas gyd...panašu į peties sąnario uždegimą. Gavom leidžiamų vaistų,dar keturis kartus žygiuosim leistis,įskaitant ir rytdieną.Kiek galima mažiau fizinio krūvio.
Pinkis burgztelėjo,nes vaistai skausmingi,bet didvyriškai iškentėjo,dėl ko gavo sūrio smile.gif
žodžiu man grįžus vakar vaizdas buvo nekoks-pakelta priekinė koja,o eina kaipo koks raišas senučiukas unsure.gif lauke vedžiojant geriau,bet pagulėjus namie atsikelt sunkokai... unsure.gif
nu kaip nors...glaustosi dabar prie kojų ir kaulija glostyt biggrin.gif

P.S. klausimas Aggnytei-ar savo dičkiui žiemai kokį drabužį velkat? Nes kol Pinkis prie būdos sėdėjo-tai ir kailis buvo kitoks,o dabar šiltai gyvendamas sugebėjo sąnario uždegimą susigaut g.gif tai gal reikia ką nors vilkt? Nors dar galvoju,ar leisis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 18 spalio 2014 - 08:43
QUOTE(lututė @ 2014 10 18, 09:41)
P.S. klausimas Aggnytei-ar savo dičkiui žiemai kokį drabužį velkat? Nes kol Pinkis prie būdos sėdėjo-tai ir kailis buvo kitoks,o dabar šiltai gyvendamas sugebėjo sąnario uždegimą susigaut  g.gif tai gal reikia ką nors vilkt? Nors dar galvoju,ar leisis... g.gif

Ne, nerengiu. Stengiuos judėt dažniau, o kai virš 20 laipsnių šalčio - trumpinu pasivaikščiojimus iki minimumo.
Dėl sąnario. Nemanau, kad tai įtakos turėjo, kad poplaukio sumažėjo dėl gyvenimo bute. Tiesiog, šuo ne jaunyn, tiesiog ima ir išlenda tokios ligos. Pasaugok šunį, neleisk sušlapt rasotoj žolėj rytais, stenkis kuo mažiau varyt laiptais. Šuo be priekinių kojų negyvena - čia gerb. Valdo Vaitkaus žodžiai. Todėl turi padaryt viską, kad šitas uždegimas praeitų be komplikacijų. Siūlau ir Vaitkui pasirodyt, juk Kaunas tau čia pat, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 18, 10:09)
Ne, nerengiu. Stengiuos judėt dažniau, o kai virš 20 laipsnių šalčio - trumpinu pasivaikščiojimus iki minimumo.
Dėl sąnario. Nemanau, kad tai įtakos turėjo, kad poplaukio sumažėjo dėl gyvenimo bute. Tiesiog, šuo ne jaunyn, tiesiog ima ir išlenda tokios ligos. Pasaugok šunį, neleisk sušlapt rasotoj žolėj rytais, stenkis kuo mažiau varyt laiptais. Šuo be priekinių kojų negyvena - čia gerb. Valdo Vaitkaus žodžiai. Todėl turi padaryt viską, kad šitas uždegimas praeitų be komplikacijų. Siūlau ir Vaitkui pasirodyt, juk Kaunas tau čia pat, ar ne?

aišku. Pinkiui palto nereik biggrin.gif
Amžius kaip man,taip ir šuniui daro savo kaslink sąnarių.Abu matyt padejuodami eisim tongue.gif Na,susileisim kursą vaistų,tada pažiūrėsim-gal ir reikės gyd. Vaitkų aplankyt. Beje,nežinau,kurioj jis klinikoj-kad ir Kaune,gali būt,kad ne mano pusėj smile.gif tada ponaitį vežtis reiks.
Šiton vetkėn bėgom,nes prie pat namų ir ištisą savaitę dirba-neturiu mašinos kai mb darbe,tai man atkrenta rūpestis,kaip nuvežt.
Žygiuoju dabar turgun,dar užeisiu vet.vaistinėn-gal kokių papildų esant tokiai ligai pasiūlys... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 18, 08:41)
na štai mes su naujienomis-patys pirmi buvom ryte pas gyd...panašu į peties sąnario uždegimą. Gavom leidžiamų vaistų,dar keturis kartus žygiuosim leistis,įskaitant ir rytdieną.Kiek galima mažiau fizinio krūvio.

Cia nuo perputimo kokio? g.gif

Maniskis siandien kankinasi unsure.gif iskastruotas, pirstai papildomi nuimti, cipavo dar. Vargsas susisukes ir kencia unsure.gif bet greit praeis aisku. Na ir pagaliau tapau teiseta savininke smile.gif
Atsakyti
neturiu žalio supratimo g.gif atrodo,kad nebuvo kur...aš tik galvoju,kad vieną rytą stiprokai lijo-vaikščiojom,paskiau grįžęs gal kur ant skersvėjo papuolė-balkonas tai nors ir ne visiškai praviras,bet ant mikro palikta... g.gif
na,geriau jau buvo vakar vakare.Apsiribojom pasivaikščiojimu kieme,šįryt irgi maršrutą trumpinom.Bet jau koją mina,nebe trikojis biggrin.gif
Nupirkau dar vakar papildų sąnariams (nu ale kad brangūs,zarazos),dar vaistinėj patarė šaltieną iš kiaulės kojos virt šuniui,ką vakar sėkmingai ir darėm biggrin.gif manau,kad čia geriausias vaistas,saugantis kremzles biggrin.gif o kai kam ir skaniausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 19, 09:15)
neturiu žalio supratimo g.gif atrodo,kad nebuvo kur...aš tik galvoju,kad vieną rytą stiprokai lijo-vaikščiojom,paskiau grįžęs gal kur ant skersvėjo papuolė-balkonas tai nors ir ne visiškai praviras,bet ant mikro palikta... g.gif
na,geriau jau buvo vakar vakare.Apsiribojom pasivaikščiojimu kieme,šįryt irgi maršrutą trumpinom.Bet jau koją mina,nebe trikojis  biggrin.gif
Nupirkau dar vakar papildų sąnariams (nu ale kad brangūs,zarazos),dar vaistinėj patarė šaltieną iš kiaulės kojos virt šuniui,ką vakar sėkmingai ir darėm  biggrin.gif manau,kad čia geriausias vaistas,saugantis kremzles  biggrin.gif o kai kam ir skaniausias  biggrin.gif

tik šaltiena be prieskonių?
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 10 18, 16:29)

Maniskis siandien kankinasi  unsure.gif iskastruotas, pirstai papildomi nuimti, cipavo dar. Vargsas susisukes ir kencia  unsure.gif bet greit praeis aisku. Na ir pagaliau tapau teiseta savininke smile.gif

vaje...kai jau dėjo,tai visais frontais nabagui tongue.gif Užuojauta...ir sveikinimai teisėtai šeimininkei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inga321 @ 2014 10 19, 09:17)
tik šaltiena be prieskonių?

nu kam jam prieskoniai biggrin.gif galėsiu padėt pipirų,bet turbūt nesibarstys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vakar dar napoleono tortą sutepinėjau,tai sekė kiekvieną judesį...sakau,kad jau taip įdomu,norisi-duosiu aš tau to kremo palaižyt-nu ir ką-su vanile ėsk pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 16, 20:39)

Neinu su skėčiu  schmoll.gif . Įsitaisius šunį teko ir garderobą stipriai atnaujint.Botai,kedai,kerzavai,neperšlampamos striukės su gobtuvais,slidinėjimo kombinezonas žiemai,odinės kelnės per liūtį,šilti treningai ...Vienos išlaidos,vienžo  ax.gif
Vakare visada su prožektorium ant galvos.Bais patogus daiktas  biggrin.gif

Aš ir su skėčiu neinu biggrin.gif Kerzus turiu,tai atšalus oram su jais ne tik šunį vedu,bet šeip beveik visur vaikštau biggrin.gif Nebent varom pabėgot,tada jau kedukai ir džemperis koks šiltesnis.

Paskiepijau Granta. Tuo pačiu nagus apkirpo,veterinarė juos įvrtino kaip labai kietus (na tokie ir yra,keli nagai tokio storio,ka į apvalia žirklių skylę netelpa biggrin.gif)
Atsakyti
Labas:)
Vakar pasidairyt po paroda buvau nuvykus .
Su Nolda ir su Katės sugyventine realybėje susipažinom. Abi labai fainos smile.gif
Mažas wub.gif
user posted image
Atsakyti