Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

nu fainai... biggrin.gif parodai vakar puikus oras buvo,tai ne šios dienos žvarbumai.

O mum fokusai nesibaigia-Pinkis daug laka,šiandien dar ir bėda atsitiko.Bet aš pati kalta-prašėsi šuo laukan,bet pažiūrėjau į laikrodį-geros pusantros valandos per anksti,apibariau,kad neišsidirbinėtų.Tai pavarė prie mano akių...aš baru,o tas žiūri priekaištingom akim ir toliau sysioja doh.gif nu gal kokį pusę litro nuo grindų turėjau suvalyt doh.gif doh.gif doh.gif matyt jau taip prispaudė...
klausiau gyd.-sakė kad gali būti nuo vaistų...tai dabar vos biškį trintis pradės-ir teks bėgt laukan doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 19, 15:47)
O mum fokusai nesibaigia-Pinkis daug laka,šiandien dar ir bėda atsitiko.Bet aš pati kalta-prašėsi šuo laukan,bet pažiūrėjau į laikrodį-geros pusantros valandos per anksti,apibariau,kad neišsidirbinėtų.Tai pavarė prie mano akių...aš baru,o tas žiūri priekaištingom akim ir toliau sysioja  doh.gif nu gal kokį pusę litro nuo grindų turėjau suvalyt  doh.gif  doh.gif  doh.gif matyt jau taip prispaudė...
klausiau gyd.-sakė kad gali būti nuo vaistų...tai dabar vos biškį trintis pradės-ir teks bėgt laukan  doh.gif

Neiskente vargsas smile.gif tai gerai kad ne ant kokiu kilimu dar ax.gif

Cia maniskis vakar toks buvo, nemokejo net sedet
user posted image

Apziurejau visa, tai ir kojos siutos ir klynas... siandien kojas nurisau, tai nezinojo kur detis, ir subine suka ir koja kelia, aisku skauda dar unsure.gif prisiplojes prie manes visur. Nakciai ar kai iseinam uzdedam "satelita", bet vargas su juo kai visur dauzosi biggrin.gif o lauke tai laksto atsigaves kaip niekur nieko g.gif
Atsakyti
Kažką praskaičiau, kastravot ir penktus pirštus šalinot?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2014 10 19, 17:44)
Kažką praskaičiau, kastravot ir penktus pirštus šalinot?

Taip, kastravo, +pirstai prie to pacio ir cipa dar idejo smile.gif tik uzklausiau ar salintu, tai iskart pritare kad reikia.
Atsakyti
Man keistas tas penktų pjovimas. Juolab jei beveisliukas smile.gif

Jollee, buvo nuostabu susipažint - tik gaila kad aš tokia pasimetus labai buvau, nu ir šuo toks, bet mes visada tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 10 19, 11:37)
Mažas  wub.gif

Kas per mada kales patiniskais vardais vadint - mano margoji irgi dazniau Trikonu saukiama lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(lututė @ 2014 10 19, 16:47)
vakar puikus oras buvo,tai ne šios dienos žvarbumai.

Na, vakar puikus oras buvo iki saulei leidziantis, o sian priesingai - rytas zvarbus, bet popiete iki pat sutemu fantastiska thumbup.gif Mergas darban vaziuodama i masina isimeciau, tai va po 5 i azuolyna uzsukom, superiniai pasivaiksciojom...net saulyte pro debesis islindo wub.gif

QUOTE(*Carma @ 2014 10 19, 18:32)
Apziurejau visa, tai ir kojos siutos ir klynas... siandien kojas nurisau, tai nezinojo kur detis, ir subine suka ir koja kelia, aisku skauda dar  unsure.gif

Nu joa, isniekino suneli kaip begalima doh.gif

QUOTE(*Carma @ 2014 10 19, 18:48)
+pirstai prie to pacio

Kas prisimenat - kuo tie dvarniuku pridetiniai pirstai blogesni uz tam tikru veilsiu, kurioms jie leidziami g.gif ar ne boseronas juos kaip tik turi, dar kazkas is skandinavisku vietiniui terjeru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 19 spalio 2014 - 19:06
Jo jo, pas maniškę irgi yra - atrodo kraupiai, baisiai, ir jie ne šiaip yra, jie tabaluojasi ir atrodo, kad nukris, ir juos galima čiupint, ir nagai ten auga visokie ilgi, nu žodž - siaubas biggrin.gif bet iš tikro jų nesijaučia niekaip ir jie netrukdo, po to ir gražu tampa smile.gif o pas mažiukus išvis tie rūžavi 6 pirščiukai yra mielumo įsikūnyjimas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 10 19, 18:32)
Neiskente vargsas smile.gif tai gerai kad ne ant kokiu kilimu dar  ax.gif

Apziurejau visa, tai ir kojos siutos ir klynas... siandien kojas nurisau, tai nezinojo kur detis, ir subine suka ir koja kelia, aisku skauda dar  unsure.gif prisiplojes prie manes visur.

šitų neturiu pritiesta tongue.gif man jie nepatinka biggrin.gif tai gali sysiot...bet geriau nereikia,labai jau gausiai tongue.gif

ajajai,koks nabagėlis unsure.gif man irgi keistas tas pirštukų pjovimas,nelabai suprantu,dėl ko... rolleyes.gif nes vieną priežastį nurodo,kad nesusižeistų ir nagai neįaugtų-bet pas mane tik vienas dvarnius buvo,katram įaugo...nu tai dar vaikas būdama nukirpau paprasčiausiom žirklėm,ir vėl varė kai tankas biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau, as nenoreciau tu penktu pirstu tikrai. Teko savom akim matyti trauma agility vieno suns... Naudos is ju suniui 0 uz tai daugiau pavojaus susizeist. Mes su maniskiu vaikstom po bruzgynus, pelkynus ir t.t. Siandien nuo kalno biski nusirideno paslydes dar doh.gif Gerai, kad krito tiesiai i didziuli baseina vandens ant samanotos zemes. Galvojau, kad viskas - teks laidoti.
Paspalvinsiu tema musu rudeninem spalvom. Siandien labai pyle lietus ir vejas buvo gana saltas, bet sugalvojom vis tik link ezeru ir kalnu pavaziuoti. Del oro salygu teko atideti kopima i kalna, bet vis tiek smagiai pasivaiksciojom. Matem pora stirnaiciu tai Axeliui labai patiko jas stebeti.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
tie penkti pirstai ne siaip ataugeles - jie prisijunge prie kaulo, tad ju nupjovimas yra tiesiog amputacija. nezinau kaip kiti, bet pas mane jie naudojami, agilitiniai boseronai ju nesusizeidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2014 10 19, 22:39)
Paspalvinsiu tema musu rudeninem spalvom. Siandien labai pyle lietus ir vejas buvo gana saltas, bet sugalvojom vis tik link ezeru ir kalnu pavaziuoti. Del oro salygu teko atideti kopima i kalna, bet vis tiek smagiai pasivaiksciojom. Matem pora stirnaiciu tai Axeliui labai patiko jas stebeti.

Gražu,kad ir lyja thumbup.gif Man tavo Axelis visada toks linksmai išprotėjęs gerietis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 19, 20:06)
Gražu,kad ir lyja  thumbup.gif Man tavo Axelis visada toks linksmai išprotėjęs gerietis atrodo  biggrin.gif

Nu jis toks ir yra optimistas pas mane biggrin.gif jam viskas smagu ir faina. Vienintelis dalykas gyvenime ji liudina tai dusas, bet ir tai maudynems pasibaigus jis vel svyti, nes zino, kad jo megstamiausias zaidimas prasides. Jam ranksluosciu sluostytis yra didziausios linksmybes lotuliukas.gif Kazkada cia pasakojau kaip jam karta veterinare i uzpakali kiso termometra, o jis laimingas jai veida laize, nes gi demesio gauti yra jega! bigsmile.gif
Atsakyti