Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(klopedija @ 2014 10 30, 19:01)
Apie kulinarinius "šedevrus": iš kur tas noras pataikauti šunims?  g.gif

Bet niekas neįtikins, kad reikia šuniui N valandų virint kaulą.  schmoll.gif 

Čia gal ne tiek noras pataikaut,kiek šiaip pašaukimas virtuvėj suktis g.gif Man niekaip nedaeina,pvz,kad košėmis šunį pigiau maitint,nei žaliais mėsgaliais.Taigi,tos košės vienos nepaduosi,reik ir mėsos,plius dujos ar elektra virimui,priedo puodo plovimas.O kadangi košė toks dalykas,kad palikta gali labai greit prisvilt,tai plius laikas tam puodui maišyt arba laikas jį paskui atgremžt prisvilinus g.gif
Nea,man pigiau mėsgaliais ax.gif

O dėl kaulų,tai vienų niekas neįtikins,kad jų reikia,kitų ,kad nereikia...A kur tiesa,kiekvienas pasirenkam.

P.S.Ne į temą,ale pasiskaičiau apie tuos sultinių ir buljonų virimus.3-4 val virt sriubą blink.gif Čia ,jei iš vištos,o kanopinių net ir 8val. rekomenduoja doh.gif Nus man tada labiau patinka aust ax.gif Aš ,aišku to nemoku,ale įsivaizduoju,kad labiau patiktų,nei pusę dienos virtuvėj terbliotis ax.gif
Atsakyti
Pas mane svečiai -

https://www.facebook...a...4144&type=1
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 30, 18:55)
Nus man tada labiau patinka aust  ax.gif
Ir man. Ypač voratinklius. lotuliukas.gif Parezgi valandžiukę ir snaudi, kol žiopla musė įskris. Žiūrėk, kiti dar ima ir pasižavi "kaip gražiai atrodo..."
O čia verdi pusę gyvenimo, viską sulapnojo, ačiū nepasakė ir dar akim blizgina "duok dar!.." lotuliukas.gif
Papildyta:
P.s.
O jei rimčiau, tai tiek ilgai termiškai apdorojami produktai praranda visas geriausias maistines savybes. Nebent iš kilogramo kaulo norėtum "išdistiliuoti" gramą želatinos.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 30, 19:55)
Man niekaip nedaeina,pvz,kad košėmis šunį pigiau maitint,nei žaliais mėsgaliais.Taigi,tos košės vienos nepaduosi,reik ir mėsos,plius dujos ar elektra virimui,priedo puodo plovimas.O kadangi košė toks dalykas,kad palikta gali labai greit prisvilt,tai plius laikas tam puodui maišyt arba laikas jį paskui atgremžt prisvilinus  g.gif
Nea,man pigiau mėsgaliais  ax.gif

Galiu paaiskint, nes tetis verda... biggrin.gif nereik tos koses virt pilnai - tarkim ryziai paverdami 5 min, tada uzdengiamas puodas, na ir dar po kurio permaisoma - ryziai buna pilnai isvire...tada kose i stiklainius ir i saldytuva...puodas tikrai nebuna prisviles, terminio apdorojimo max 10 min ant mazos liepsnos. Ta kose sildoma ir maisoma su zaliais mesgaliais, proporcijos priklausomai kaip pasiseka nusipirkt...kartais ir 100%RAW.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 30, 23:07)
Galiu paaiskint, nes tetis verda...  biggrin.gif nereik tos koses virt pilnai - tarkim ryziai paverdami 5 min, tada uzdengiamas puodas, na ir dar po kurio permaisoma - ryziai buna pilnai isvire...tada kose i stiklainius ir i saldytuva...puodas tikrai nebuna prisviles, terminio apdorojimo max 10 min ant mazos liepsnos. Ta kose sildoma ir maisoma su zaliais mesgaliais, proporcijos priklausomai kaip pasiseka nusipirkt...kartais ir 100%RAW.

bet kam tas žaidimas? aš pvz tingėčiau... man paprasčiau kartą per mėn susiporcijuoti miasą ir tiek ax.gif su sausiaku išvis paprasta
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2014 10 30, 23:12)
bet kam tas žaidimas? aš pvz tingėčiau... man paprasčiau kartą per mėn susiporcijuoti miasą ir tiek  ax.gif  su sausiaku išvis paprasta

Del taupumo...ne visada pasiseka geru mesgaliu nupirkt, tada gelbsti kose...vasara ir sauso (Brit) kartais gauna...
O savo mergas seriu situo rolleyes.gif http://www.zoofanai....r...e.tpl&pop=0
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 10 30, 22:07)
nereik tos koses virt pilnai - tarkim ryziai paverdami 5 min, tada uzdengiamas puodas, na ir dar po kurio permaisoma - ryziai buna pilnai isvire...t

Nu,jei tik 5 minutės,tai tada jo. Nors aš vis tiek tingėčiau blush2.gif Tai ko čia ta lututė tada durnavoja po kelias valandas virdama g.gif
QUOTE(cile @ 2014 10 30, 22:19)

O per kiek laiko jos šitą maišiuką sulesa?Maniškiui mėnesiui būtų per mažai.Net jei ir visą mėsą pirkčiau parduotuvėse,o šito nereik,bo turiu ir giminių ūkininkų,ir draugelių medžiotojų,vis tiek man rods RAW pigiau gautųsi g.gif
Mažam šuniui galima ir kokybiško sausiako,ir net tų koncervukų mažiukų pripirkt.Jaučiu,taip ir šerčiau maliuką g.gif Tiesa sakant,jei būčiau įsitikinusi,kad jam tas sausas maistas sveikiau,ir daba pirkčiau.Bet nesu įsitikinus.Nors tikrai krūvas šunelių pažįstu,kuriuos sausiaku visą gyvenimą šeria,ir anie sveiki sveikutukai.Tik su košėm nei vieno nepažįstu schmoll.gif Bet čia tik todėl,kad visi tinginiai aplinkui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 31 spalio 2014 - 02:36
QUOTE(cile @ 2014 10 30, 23:19)
Del taupumo...ne visada pasiseka geru mesgaliu nupirkt, tada gelbsti kose...vasara ir sauso (Brit) kartais gauna...
O savo mergas seriu situo  rolleyes.gif http://www.zoofanai....r...e.tpl&pop=0

Dėl taupumo geriausia šuns neaugint visai smile.gif Susitaupo visko - ir pinigų, ir sveikatos, ir nervų. Tiesa, ir džiaugsmo.
Man būt brangus malonumas... Dideli kiekiai gautųsi, tai bankrutuočiau. Aš perpus mažesnę sumą mėnesiui išleidžiu...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 10 31, 03:01)
Nu,jei tik 5 minutės,tai tada jo. Nors aš vis tiek tingėčiau  blush2.gif Tai ko čia ta lututė tada durnavoja po kelias valandas virdama  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labs ryts, pralinksminot.
Košę šuniui aš verdu taip: suberiu kruopas,užvirinu,uždengiu puodą rankšluosčiu.Vysks.Dar greičiau,nei 5 min lotuliukas.gif
Va SAU vištienos sultinį viriau ilgai mirksiukas.gif ir kiaulės koją šuniui ilgai viriau,vysks. biggrin.gif
O tokių brangių pašarų-nu neįperku,ir baigta.Užtat šuva natūralią mėsą ėda,kas kad su kruopom-jų nedaug.Kol kas sveikas,laimingas-nu neskaitant š...krūvos salione po peršėrimo tongue.gif lotuliukas.gif

cile,galiu pasakyt kur ir kada gaut Šilainių turguj jautienos tėčio šuniui mirksiukas.gif

uuups...varau darban,autikan vėluoju.Ryšys po valandos biggrin.gif
Atsakyti
na pas mane Bartukas ėda sausiaką, nes kažkada nusprendė, kad vištos jis nemėgsta, o dabar neturiu kur dozuoti atskirai jam smile.gif
o Kira ėda miasą smile.gif Barto kaina mėn man 30lt gaunas, valgom Acana Light (vienintelis sausiakas, kurį jis ėda net drebėdamas iš nekantrumo). Kira kol kas man kainuoja brangiai - apie 250lt/mėn, bet aš jai duodu po 1kg per parą, nes jos medžiagų apykaita labai greita (kad man jos problemos biggrin.gif ), o paskui šersiu per parą 0,5kg, tai man kainuos per pus pigiau. su sausiaku būčiau bankrutavus seniai doh.gif
dėl košių... vaikystej, kai vasaras leidom pas dėdę kaime, patys šerdavom šunis košėm su virtais kaulais ir labai tuo didžiavomės. beeeet kai prisimenų savo numylėtąjį Meškį senatvėj schmoll.gif košėmis niekada jokio šuns nešersiu schmoll.gif suprantu, kad senatvėj niekas gražūs labai nebusim, sveiki taip pat, bet aš visada stengsiuos daryti viską ką galiu, kad mano gyvūnams senatvė būtų kuo lengvesnė

va beje radau jo foto wub.gif čia jam jau niolika metų wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 31 spalio 2014 - 09:25
QUOTE(Nolda @ 2014 10 30, 19:23)

Kokios ausys wub.gif

QUOTE(inga321 @ 2014 10 31, 09:25)
na pas mane Bartukas ėda sausiaką, nes kažkada nusprendė, kad vištos jis nemėgsta, o dabar neturiu kur dozuoti atskirai jam  smile.gif
o Kira ėda miasą  smile.gif  Barto kaina mėn man 30lt gaunas, valgom Acana Light (vienintelis sausiakas, kurį jis ėda net drebėdamas iš nekantrumo). Kira kol kas man kainuoja brangiai - apie 250lt/mėn, bet aš jai duodu po 1kg per parą, nes jos medžiagų apykaita labai greita (kad man jos problemos  biggrin.gif  ), o paskui šersiu per parą 0,5kg, tai man kainuos per pus pigiau. su sausiaku būčiau bankrutavus seniai  doh.gif
dėl košių... vaikystej, kai vasaras leidom pas dėdę kaime, patys šerdavom šunis košėm su virtais kaulais ir labai tuo didžiavomės. beeeet kai prisimenų savo numylėtąjį Meškį senatvėj  schmoll.gif  košėmis niekada jokio šuns nešersiu  schmoll.gif  suprantu, kad senatvėj niekas gražūs labai nebusim, sveiki taip pat, bet aš visada stengsiuos daryti viską ką galiu, kad mano gyvūnams senatvė būtų kuo lengvesnė

va beje radau jo foto  wub.gif  čia jam jau niolika metų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As pamasciau kad musiskis sueda 100lt/men gal kiek su virsum g.gif nemazai kai pagalvoji... su mesom butu pigiau, bet nei rasciau kur ju vietoj gaut, nei kur saldyt doh.gif
Matosi snukutis jau kreiveja...
Eisiu ieskot savo seniau auginto sunio fotkiu, man jis labai panasus i Bartuka smile.gif
Atsakyti
Senatvė visiem nėr lengva. O draugės šuva nors ir šeriamas sausiaku,prieš mirtį gerai tikrai neatrodė-manau,natūralu. Šiaip manau svarbiausia,kad savo augintinius mylim. Ir aišku nedaryt grubių klaidų maitinant. O ar košė-jei tai nėra vien kruopos,ar sausiakas -jokio skirtumo (čia mano asmeninė nuomonė).Drįstu pasikartot,kad Pinkio košėj mėsos procentas yra didesnis nei kuriam nors šūstram sausiake. O papildus dar įperku. rolleyes.gif Šuo man kainuoja apie 100lt/mėn, na neskaitant nenumatytų išlaidų kaip vaistai ir pan. Ir viena kamera šaldytuve dabar ryžo tongue.gif užtat šįmet grybų negalėjau šaldyt g.gif

Inga 123, labai nekuklus klausimas-tai po kiek Kirai mėsą perkat,nes aš visaip skaičiuoju , bet jei tik 1 kg mėsos per dieną-nu niekaip nesigauna...Man gautųsi beveik perpus mažiau... rolleyes.gif
Šiaip gražus šunelis ,pražilę antakiai ir snukiukas wub.gif

Ir Noldos viešnios ryte nespėjau pagirt-labai miela kaliukė wub.gif
Atsakyti