Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2014 10 29, 16:58)
lotuliukas.gif nu fainas...gudrūs tie gyvuliukai-tavasis tai įprato ne perdien,

Na, po galinės kojos raiščių trūkimo ir implanto operacijos mėnuo visai be laiptų (gyvenau pas tėvus tuo momentu), paskui dar beveik mėnuo lipant aukštyn-žemyn galą keldavom, dar kokį mėnesį tik lipant aukštyn.
Dabar, kai priekinė koja langetėj buvo tai mėnuo ant rankų (ačiū mano brangiausiam už kantrybę ir nugaros nesaugojimą) aukštyn-žemyn, paskui dar kokios 2 savaitės nešiojimo žemyn.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 29, 17:11)
Na, po galinės kojos raiščių trūkimo ir implanto operacijos mėnuo visai be laiptų (gyvenau pas tėvus tuo momentu), paskui dar beveik mėnuo lipant aukštyn-žemyn galą keldavom, dar kokį mėnesį tik lipant aukštyn.
Dabar, kai priekinė koja langetėj buvo tai mėnuo ant rankų (ačiū mano brangiausiam už kantrybę ir nugaros nesaugojimą) aukštyn-žemyn, paskui dar kokios 2 savaitės nešiojimo žemyn.

viešpatie,o čia dar kas... unsure.gif kažkaip baisiai sudėtingai ir brangiai skamba.
Tai jau tikrai šunelis ilgokai ant rankų buvo nešiojamas... rolleyes.gif galima buvo ir paprast tongue.gif

ech,kad mus taip vyrai ant rankų nešiotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 29, 17:26)
viešpatie,o čia dar kas... unsure.gif kažkaip baisiai sudėtingai ir brangiai skamba.
Tai jau tikrai šunelis ilgokai ant rankų buvo nešiojamas... rolleyes.gif galima buvo ir paprast  tongue.gif

ech,kad mus taip vyrai ant rankų nešiotų  lotuliukas.gif

Na, bėgo bėgo beprotis šuo paskui ryžą beprotę kalę, ant posūkio slydo ant rasotos vejos - tiek tereikėjo. Čia kaip tam filme - ėjau ėjau, atsibundu - gipsas lotuliukas.gif

O aš visai nenoriu, kad mane nešiotų smile.gif man ir ant žemės gerai lotuliukas.gif bet va, kai mano šunį nešioja - tada myliu dar labiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 29, 17:42)
Na, bėgo bėgo beprotis šuo paskui ryžą beprotę kalę, ant posūkio slydo ant rasotos vejos - tiek tereikėjo. Čia kaip tam filme - ėjau ėjau, atsibundu - gipsas  lotuliukas.gif

O aš visai nenoriu, kad mane nešiotų smile.gif man ir ant žemės gerai  lotuliukas.gif  bet va, kai mano šunį nešioja - tada myliu dar labiau  wub.gif

viskas dėl tų mergų doh.gif lotuliukas.gif bet tai jį dar nuo vejos parsinešt reikėjo,o bože doh.gif

ai,smagu kartais padebesiais paskraidyt...mintimis... lotuliukas.gif koks nešiojimas-pakelt tai pakeltų,ale reik čia,kad stenėdamas drebančiom kojom tystų irnesakyk.gif biggrin.gif vistiek kelis kg priaugau nuo jaunystės tongue.gif
šunį- jo...man irgi patinka,kai šunį myli...o buvo beveik prieš,kad pasiimčiau...tik dabar kažkodėl draugeliai baisiniai,tik kad alaus kartu neina gert lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pasidalinimą mintimis ir patarimais 4u.gif

Aš dar galvoju, kad galbūt nėra taip viskas blogai, kaip šeimininkė nupiešė smile.gif Kitą savaitgalį turėtumėm susitikti, tai savo akim pažiūrėsiu, kaip ten yra iš tikrųjų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 29, 16:48)
tik dabar kažkodėl draugeliai baisiniai,tik kad alaus kartu neina gert  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano vyras Badi snekina - girdi, tu mokinkis alaus parnest. Pinigu iduosiu, kuprinyte uzdedu, ir galetum subegiot...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 29, 14:24)
va,panos,nuotaikai pataisyt  biggrin.gif

http://www.resharewo...sual-positions/

bent jau aš prisijuokiau.Ryžas taip nemiega,bet kai atsigula-tai būtinai vidury koridoriaus,tarp durų,skersai virtuvės-nu visur,kur labiausiai maišos po kojų  tongue.gif

Pralinksmino tos pozos biggrin.gif
Mes tai palaipiojam per suni arba aplink blush2.gif va is virtuves tik isvarom kai jau kazka marminam. O MB buvo ir "paspyres" mieganti nes trukde, tada is kersto katina stumdziau biggrin.gif

QUOTE(lututė @ 2014 10 29, 16:48)
...kažkodėl draugeliai baisiniai,tik kad alaus kartu neina gert  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Keista kad neina biggrin.gif
Musiskis tai tikrai gertu, dar nuo pirsto ir stipresnio gerimo daviau pauostyt-islaize viska, net cype kaip dar norejo lasiuko doh.gif biggrin.gif katinas irgi likeriuko kazkada laizes, tokie abu pagerinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2014 10 29, 20:46)
Musiskis tai tikrai gertu, dar nuo pirsto ir stipresnio gerimo daviau pauostyt-islaize viska, net cype kaip dar norejo lasiuko  doh.gif biggrin.gif katinas irgi likeriuko kazkada laizes, tokie abu pagerinti biggrin.gif

Tavo tik pagerinti,o mano potencialus alkoholikas . Jau ankstyvoj paauglystėj pastebėjom šitą polinkį ax.gif .Skarbonkė alaus prakąsta,o aplink nei lašo-viskas ogulniai išlaižyta.Prasigertų iki apsimyž...,jei tik išmoktų alaus nusipirkt irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(*Carma @ 2014 10 29, 20:46)
MB buvo ir "paspyres" mieganti nes trukde, tada is kersto katina stumdziau biggrin.gif

Tik daba daėjo . Nugis smagu lotuliukas.gif Gal man MB gupikus paspardyt susipykus g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

a,šiandien dar įdomesnė tema-apie alkoholikus lotuliukas.gif
nežinau,ar pasakojau,bet iš pažįstamų girdėjau istoriją apie šunėką-mėlynanosį.Veiksmas vyko pajūry,dar tarybiniais laikais,kai gyvavo žvejų tarybiniai ūkiai.
Žodžiu...ten gyvenęs dvarnius 17.50 ,prieš pat grįžtant žvejams ,bele kaip cypdamas ir braižydamasis išsiprašydavo iš namo išleidžiamas laukan.Po kažkiek laiko vaizdas būdavo maždaug toks : grįžta šuva-į takelį nepataiko doh.gif biggrin.gif natūraliais vingiais ir kringeliais. Užsikeberioja priekinėm kojom ant pirmo laipto,užkelia užpakalį,tokiu būdu įveikdamas visus laiptukus...na tada prie durų išleisdavo girtą "ūūūūūūūūūūū" (maždaug-įleiskit) ir įgriūdavo pro duris doh.gif lotuliukas.gif
Čia rezultatas "vaisiuko" gėrimo su žvejais lotuliukas.gif

beje,Pinkis 1-asis ir samanės neatsisakydavo lyžtelt-diedai yr davę iš durnumo.Vadinasi,potencialus alkoholikas galėjo būt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 10 30, 11:58)
a,šiandien dar įdomesnė tema-apie alkoholikus  lotuliukas.gif

Pepė laižo brendį, samanę. Nusipurto nuo kvapo, nusičiaudo ir laižo. Gralis čiaudo - jam per stiprus kvapas ir nelaižo. Alų geria abu, vyną tik ryžoji. Huni kol kas per jauna ir jai niekas neduoda lotuliukas.gif Bet kadangi surujojo, tai gal jau bus atėjęs laikas ir gaus pamėgint alaus putos biggrin.gif

Kažkada, kai prieš tai ale VA turėjom, tai buvau sudurniavus ir beveik pusę alaus butelio sudavus laižyt. Paskui ilgokai žiūrėjo tokiom durnom akim ir galiausiai apsivėmė doh.gif krepšinio varžybų žiūrėjimas buvo sugadintas lotuliukas.gif
Atsakyti
Badis ni ni, suka snuki salin nuo viso alkoholio.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 30, 12:09)
  Bet kadangi surujojo, tai gal jau bus atėjęs laikas ir gaus pamėgint alaus putos biggrin.gif

Kažkada, kai prieš tai ale VA turėjom, tai buvau sudurniavus ir beveik pusę alaus butelio sudavus laižyt. Paskui ilgokai žiūrėjo tokiom durnom akim ir galiausiai apsivėmė  doh.gif krepšinio varžybų žiūrėjimas buvo sugadintas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipo pilnametė lotuliukas.gif

oho... biggrin.gif kietai...apie alų girdžiu ne pirmą kartą: čia iš vietinių kauniečių bokseris ramiai pro barą nepraeidavo...tysdavo šeimininką baran...o diedam taigi smagu: šuva ir tas alaus gert atėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bliam,ir vėl per tuos šunis sėdžiu darbe išsišiepus doh.gif nu bais nesolidžiai iš šono atrodo,o ir žandus baigia sutraukt lotuliukas.gif
Atsakyti