QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 17, 14:47)
vo blin....dar vienas nesąmonių kampelis... meilužiai, meilužės, kas būtų, jeigu būtų ir t.t.t.
Nugi ne torto gabalai esat, nei meilužis, nei meilužė neatkąs gabalo mėsos. Blogiausia kas gali būti - tik patuštinti piniginę. Bet tai daro tik neatsparūs meilužiai. Turėtų būti taip: meilužei nešk birką, o šeimai - pinigus.
Tik mažytė pataisa, čia kalbama apie moteriškes, kurios meilužius savo p... nešioja
QUOTE(Medinis @ 2006 08 17, 17:39)
Vaikams pinigu reikia. Seima kuriama del vaiku.
Visai nesutinku, jei kuri šeima tik dėl vaikų - reiškia, net nesuvoki, kas yra šeima... Atsiprašau tai mano nuomonė, niekada dėl šios priežasties netekėčiau, o jei vyras man tai pasakytų - gautų antausį.
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 18, 08:32)
kas cia dabar pastovi diskriminacija del amziaus

vaiku neturiu nes man 22 metai,zadu dar siek tiek palaukt ir butinai ju...
Iš principo pritariu...
QUOTE(ceburaska @ 2006 08 18, 09:55)
nesamone, kad jei jau seimoje kuriami santykiai, tai moteriai niekada neprireiks meiluzio... Tie santykiai, deja, irg ivirsta rutina....Ypac jei vyras vyresnis, o zmonike jauna, grazi, vyro papuosta... O vyras vis darbe ir darbe... Taip savo zmona lepindamas, jis ir uzsiaugina gyvate uzantyje...Gal tikrai sakau, moteris reikia griezciau priziureti. O moterys gudrios kaip lapes, joms vieni niekai istrukti pas meiluzi, sugalvoja simtus priezasciu, kaip pasiteisinti savo reguliarius dingimus.. tai sporto klubas, susirinkimai po darbo, drauges, poliklinikos, ispardavimai ir t.t....Dra parlekdamos is meiluzio uzsuka i parduotuve, nuperka maisto, gryzta laimingos, patenkintos, ruosia vakariene, kad nusidirbes sutuoktinis pasimaitintu...Gal taip ir gerai, nes meiluzis svarbiausia darba uz nuvargusi vyra nudirba... Bet kita vertus, slykstu, nes juk vyras " aria" darbe del seimos geroves...Jo, moterys daug gudriau tai daro, o suciuptos " nagliau " meluoja.
Nežinau, mano pastebėjimais situacija reali kiek kitokia: vyras pastoviai su draugeliais tusinasi (gal ir su nedraugeliais), moteriškė darbas namai - namai darbas, bando aiškintis santykius vyras - nusodina... Užsiknisa, finale susiranda kitą.