Įkraunama...
Įkraunama...

is kur suzinoti, kad moteris turi meiluzi?

QUOTE(amiara @ 2006 08 18, 23:31)
O retas vyras , pragyvenęs su žmona n metų, teikiasi tom įvairovėm pradžiugint.O gal vyram atrodo, kad jie kiekvieną kartą vis kitaip , tik mes to nesuprantam g.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2006 08 18, 16:27)
na moteris, kurios eina pas meiluzius, galeciau pateisinti siais atvejais:
1. vyras visai niekam tikes lovoje
2. vyras eina " na lieva"
3. na, dar gal jei meiluzis remia finansiskai, bet tai jau savotiska prostitucija.
Kitu atveju, tai moteris turetu buti durne, kad trintis su visokiais.

o kodel su visokiais g.gif nuskambejo kad jeigu na lieva tai tik ant kazkokiu paslameku. turbut nesekasi meiluziauti tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2006 08 19, 12:14)
o kodel su visokiais g.gif  nuskambejo kad jeigu na lieva tai tik ant kazkokiu paslameku. turbut nesekasi meiluziauti tau mirksiukas.gif

Tai kad as nemeiluziauju. yra geresniu laisvalaikio leidimo budu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia as apie kai kuriuos atvejus pazystamu tarpe. Daugumai moterikiu dideles laimes meiluziavimas neatnese, na gal tik trumpalaike...O paskui visai susipainioja. Kai vyras eina kairen, tai jis neisimyli beveik niekada meiluzes. O moteris yra prieraisi ir jausminga butybe, susipainioja su jausmais. moteris kazkodel pas meiluzius veda labiau ne fiziologini instinktas( kaip patinus), o jausmu ir demesio trukumas.
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 18, 13:38)
1. susidaro ispudis kad moteriskiu pas tave nors vezimu vezk,mainai kai kojine?
2. is pradziu meiluze uz dyka.o poto jau ir protingos uzsimanei
3.  ka jau kalbet apie grazios/protingos leles pajobinima

1. Tikrai nea, jokiu būdu, aš pats daug kartų pabrėžiau, kad (nebe)esu gražuolis ir gatvėj susitikusios greičiau pasibaisėtumėt, nei susižavėtumėt. Paprasčiausiai yra seni geri metodai, kurie .... paradoksas: sakoma, kad moterys myli ausimis. Taip myli tik mažametės, o moterims po 30-ies kur kas svarbiau, kad JAS IŠKLAUSYTŲ. Ir tik tiek .... tam, kad pagauti moterį, pirmas dalykas reikia perprasti kokiam tarpsniui ji priklauso, o paskui arba plepėt, arba dėmesingai klausyt mirksiukas.gif
2. Va tas paradoksas, kad pajobint tinka ir kvailos ir protingos. Bet pajobint dar kartą - tik protingos.
3. Mano grožio supratimas labai subtilus. Prieš 15 metų buvo gražių ir sexovų. nusibodo tokios. Dabar negražios traukia mirksiukas.gif

p.s. Galvojau tėvų skyrely atidaryt rubriką kažkas panašaus kaip papigiai įsigyti meilužę mirksiukas.gif bet paskui apsigalvojau: nereik jums duot ginklo į rankas prieš vyrų giminę. Ir taip jau perdaug sužinot gun_bandana.gif:
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 19, 14:21)

3. Mano grožio supratimas labai subtilus. Prieš 15 metų buvo gražių ir sexovų. nusibodo tokios. Dabar negražios traukia  mirksiukas.gif

kur jau ne..traukia biggrin.gif tiesiog grazios i tave nebeziuri kas belieka isdidziam vyrui ir besakyt,tik tai "kad mane traukia negrazios dabar" laugh.gif nu voveriau buk vyras prisipazink kad tavo dieneles eina i pabaiga nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 19, 14:52)
1. grazios i tave nebeziuri
2. voveriau buk vyras prisipazink kad tavo dieneles eina i pabaiga

1. Gražios dažniausiai būna jaunos, o jaunos dažniausiai būna kvailos. Joms reikia arba daug laiko, arba daug pinigų. Laikausi tos nuostatos, kad vaikų aš netvirkinu. Nenoriu imtis nuodėmės ant dūšios....
2. kokios dienelės? gal tavo laikrodukas sukasi į kitą pusę? Return to inocente? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 19, 15:18)
1. Gražios dažniausiai būna jaunos, o jaunos dažniausiai būna kvailos. Joms reikia arba daug laiko, arba daug pinigų. Laikausi tos nuostatos, kad vaikų aš netvirkinu. Nenoriu imtis nuodėmės ant dūšios....
2. kokios dienelės? gal tavo laikrodukas sukasi į kitą pusę? Return to inocente?  lotuliukas.gif

da ladna nereikia cia jau taip,suprantam gi irnesakyk.gif bigsmile.gif cia is tos serijos "..kazkada buvau jaunas grazuolis arklys..." 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 08 19, 16:40)
da ladna nereikia cia jau taip,suprantam gi irnesakyk.gif  bigsmile.gif cia is tos serijos "..kazkada buvau jaunas grazuolis arklys..." 4u.gif

super.. thumbup.gif drinks_cheers.gif pritariu tavo nuomonei ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mangooo @ 2006 08 19, 16:48)
super.. thumbup.gif  drinks_cheers.gif pritariu tavo nuomonei ...  thumbup.gif

Ne nu blin, šakės nugaroj... Kur tu ten nuomonę įžiūrejai???? Gerbiamieji ir negerbiamieji aš nebesuprantu nieko žinokit. Jeigu tenai buvo nuomonė tai... Jau komentaras aišku irgi, bet iškentėjau, bet pritarti nuomonei??? Pritarkit dar kas nors tai nuomonei ir kursiu kokį nors kileriu klubą, nors šiaip esu taikus. Nu bet negalima gi būti ant tiek... Juk dar genus toliau perduos, kas liks iš Lietuvos????
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 19, 14:21)
1. Tikrai nea, jokiu būdu, aš pats daug kartų pabrėžiau, kad (nebe)esu gražuolis ir gatvėj susitikusios greičiau pasibaisėtumėt, nei susižavėtumėt.

Kadangi pokalbis taip issirutuliojo, gaunasi kaip ir i tema paklausti: avatare pats esi ar ne, ar bent kiek panasus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 08 19, 20:26)
Kadangi pokalbis taip issirutuliojo, gaunasi kaip ir i tema paklausti: avatare pats esi ar ne, ar bent kiek panasus? bigsmile.gif

biggrin.gif nu man tai atrodo, kad jis savo nuotraukoje iškirpo vaiduką ir įdėjo Travoltos, bet plaukai , kepurė ir švarkas ko gero tikrai jo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2006 08 19, 17:01)
Ne nu blin, šakės nugaroj... Kur tu ten nuomonę įžiūrejai???? Gerbiamieji ir negerbiamieji aš nebesuprantu nieko žinokit. Jeigu tenai buvo nuomonė tai... Jau komentaras aišku irgi, bet iškentėjau, bet pritarti nuomonei??? Pritarkit dar kas nors tai nuomonei ir kursiu kokį nors kileriu klubą, nors šiaip esu taikus. Nu bet negalima gi būti ant tiek... Juk dar genus toliau perduos, kas liks iš Lietuvos????

MEDINI nono.gif nesikabinek prie pasnekovu, g.gif atidziau skaityk ir reisk savo mintis be priekabiavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangooo: 19 rugpjūčio 2006 - 20:06