Įkraunama...
Įkraunama...

is kur suzinoti, kad moteris turi meiluzi?

QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 20:05)
tai ka jus norite tuo pasakyti, jeigu taip daznai naudojat

Apie profilaktiką esate girdėjęs? Gal skiepijatės? Ką jūs norite tais skiepais padaryti? Tą patį ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 19:08)
Apie profilaktiką esate girdėjęs? Gal skiepijatės? Ką jūs norite tais skiepais padaryti? Tą patį ir aš biggrin.gif

tai gerai, skiepai nuo gripo, meningito, dar ten daug visko.......
dabar jusu eile........ka jus norite tuo pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 20:13)
tai gerai, skiepai nuo gripo, meningito, dar ten daug visko.......
dabar jusu eile........ka jus norite tuo pasakyti

Noriu pasakyti, kad šią patarlę naudoju prevenciniais tikslais. Kad joks trečias nesugalvotų lydėti manęs ir antro į mišką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 19:16)
Noriu pasakyti, kad šią patarlę naudoju prevenciniais tikslais. Kad joks trečias nesugalvotų lydėti manęs ir antro į mišką biggrin.gif

tai jus esate miske dabar?
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 20:17)
tai jus esate miske dabar?

Šiuo metu ne. Siūlotės? Naktį? Į mišką? Per tokį vėją?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 18:36)
Diskutuosime patarlėmis? Aš tik pora žinau... Dažniausiai naudoju - "kuo toliau į mišką, tuo labiau trečias pašalinis".

QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 19:16)

QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 19:19)
Šiuo metu ne. Siūlotės? Naktį? Į mišką? Per tokį vėją?

tai kam naudojot siuo metu.......?
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 20:23)
tai kam naudojot siuo metu.......?

Šiuo metu naudojau edukaciniais, arba mokymo tikslais, kurie slepia mano norą maloniai praleisti šeštadienio vakarą su stiklu pasiekiamu atstumu ir maloniais diskusijos dalyviais prieš akis.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 19:26)
Šiuo metu naudojau edukaciniais, arba mokymo tikslais, kurie slepia mano norą maloniai praleisti šeštadienio vakarą su stiklu pasiekiamu atstumu ir maloniais diskusijos dalyviais prieš akis.

tai ko as tureciau pasimokyti is to...

ir prie kokiu dalyviu jus priskiriat mane
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:26)

Ką geriam?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 20:32)
Ką geriam?

Corona Extra. Akcija kažkokia parduotuvėj buvo... Bet čia nerimtai, jau baigiu išgert viską. Reikia paieškot kažko kito...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:34)
Corona Extra. Akcija kažkokia parduotuvėj buvo... Bet čia nerimtai, jau baigiu išgert viską. Reikia paieškot kažko kito...

Aš geriu švepsą su degtine. Dauuug degtinės.... Bet švepsas baigiasi... Kaži, arbata irgi skanu būtų?
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 20:32)
tai ko as tureciau pasimokyti is to...

ir prie kokiu dalyviu jus priskiriat mane

Jeigu jūs klausiate, tia matyt jums įdomu. Jei įdomu, tai gal nežinot kažko... O jei aš atsakau, tai gal sužinosite, tai yra išmoksite.

Jus kol kas priskiriu prie linksmų žmonių biggrin.gif Malonu su jumis rašinėtis...
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 20:36)
Aš geriu švepsą su degtine. Dauuug degtinės.... Bet švepsas baigiasi... Kaži, arbata irgi skanu būtų?

Kažkas ne taip... Jei dauuug degtinės, tai turėjo baigtis degtinė.
O arbata skanu. Tik degtinės į ją pilt nereikia.
Atsakyti