Įkraunama...
Įkraunama...

is kur suzinoti, kad moteris turi meiluzi?

QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:38)
Kažkas ne taip... Jei dauuug degtinės, tai turėjo baigtis degtinė.
O arbata skanu. Tik degtinės į ją pilt nereikia.

Matot... Degtinės turiu daug..... Vat švepsas mažėja daug greičiau nei ji. Žalty kaip negerai....
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 20:44)
Matot... Degtinės turiu daug..... Vat švepsas mažėja daug greičiau nei ji. Žalty kaip negerai....

Hm... Daar galvoju kaip tai susieti su tema... Ar galima teigti, kad jei pas moterį namie nėra švepso, tai ji neturi meilužio?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:46)
Hm... Daar galvoju kaip tai susieti su tema... Ar galima teigti, kad jei pas moterį namie nėra švepso, tai ji neturi meilužio?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea: 15 lapkričio 2008 - 20:52
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 20:48)
****... Ko taip taikliai spjaudot? Skauda gi

O jūs patrinkit, patrinkit...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:50)
O jūs patrinkit, patrinkit...

Ištryniau.... Kas iš to?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 20:53)
Ištryniau.... Kas iš to?

Nieko. O ko jūs tikėjotės?
Atsakyti
ir vel vakara leidziam su alkoholiu, ane ax.gif as vyneli siurbcioju... su pelesiniu suriu pasiskanaudama ax.gif
Atsakyti
[quote=Medinis,2008 11 15, 19:38]
Jeigu jūs klausiate, tia matyt jums įdomu. Jei įdomu, tai gal nežinot kažko... O jei aš atsakau, tai gal sužinosite, tai yra išmoksite.

Jus kol kas priskiriu prie linksmų žmonių biggrin.gif Malonu su jumis rašinėtis...
Papildyta:

man tai pat malonu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 20:57)
ir vel vakara leidziam su alkoholiu, ane  ax.gif  as vyneli siurbcioju... su pelesiniu suriu pasiskanaudama  ax.gif

schmoll.gif ne visi...vakar leidau su alkoholiu, šiandiena ilsiuosi su saldžia arbata biggrin.gif ...ir gerai paieškojau, pas mane namie nėra švepso bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:53)
Nieko. O ko jūs tikėjotės?

Kad į princą atvirs tas butelys.... Nea. Bučiuot bučiavau... Reik gal pačiulpt, gal jis labai užburtas
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 21:59)
: pas mane namie nėra švepso  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...

O deimantų turit?
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 21:59)
schmoll.gif ne visi...vakar leidau su alkoholiu, šiandiena ilsiuosi su saldžia arbata  biggrin.gif ...ir gerai paieškojau, pas mane namie nėra švepso  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...

pas amne irgi ner svepso, bet visokiu kitokiu gerimu pakankamai cool.gif

QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 22:00)
Kad į princą atvirs tas butelys.... Nea. Bučiuot bučiavau... Reik gal pačiulpt, gal jis labai užburtas
Papildyta:
O deimantų turit?

nu nezianu ar su buteliu suveiks ax.gif
pas many tik perlai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 22:01)
pas amne irgi ner svepso, bet visokiu kitokiu gerimu pakankamai  cool.gif
nu nezianu ar su buteliu suveiks  ax.gif
pas many tik perlai  cool.gif

Užtai praktika kokia.............

Jums reikia deimantų. Juodųjų....
Atsakyti