Įkraunama...
Įkraunama...

is kur suzinoti, kad moteris turi meiluzi?

nu tai ir butu tema apie viska..........
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 22:27)
unsure.gif kodėl meilužių? vyrai deimantų ir perlų nedovanoja? unsure.gif

is aplinkos stebejimu susiformavo subjektyvi nuomone, kad retas atvejis cool.gif dar kokius kailinius sugebetu, kad ziema salta nebutu,m bet deimantai - deimantai, vyru kvaila nuomone, moteru nesildo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 21:27)
unsure.gif kodėl meilužių? vyrai deimantų ir perlų nedovanoja? unsure.gif

Čia nebent jei jau pagautas su meiluže... Kam žmonai deimantai? Tegu pati susiranda kas jai padovanos...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 22:28)
Pabandykit konjako alitos - palyginus nebrangu, geras aromatas ir skonis man patinka... O Armėniškus brendžius - imkit visus, daug neišgersit, bet pasedėt su taure visą  vakarą - nėra geresnio dalyko...

reiks pabandyt, dekui uz patarima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:29)
is aplinkos stebejimu susiformavo subjektyvi nuomone, kad retas atvejis  cool.gif  dar kokius kailinius sugebetu, kad ziema salta nebutu,m bet deimantai - deimantai, vyru kvaila nuomone, moteru nesildo  cool.gif

g.gif sakot...blyn, eisiu dabar kailinių pasiprašyt su ta intencija, kad deimantai nešildo lotuliukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 22:31)
g.gif sakot...blyn, eisiu dabar kailinių pasiprašyt su ta intencija, kad deimantai nešildo lotuliukas.gif ....

po to deimantu nebesitikekit cool.gif
as tai imciau deimantus - nafig man dvesenu skuros cool.gif einu dar vyno isipilt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 15 lapkričio 2008 - 21:32
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:29)
Čia nebent jei jau pagautas su meiluže... Kam žmonai deimantai? Tegu pati susiranda kas jai padovanos...

g.gif čia jau taip 100proc. tiesa? Nežinau, kam man dovanojo-maniau sutuoktuvių metinėms paminėt g.gif , matyt klydau unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Homer @ 2008 11 15, 22:28)
nu tai ir butu tema apie viska..........

Tai gal Jūs temą ir atidarykit. Jei šitoj pjankės jums netinka....
Išrankus bjaurybė.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 22:33)
g.gif čia jau taip 100proc. tiesa? Nežinau, kam man dovanojo-maniau sutuoktuvių metinėms paminėt g.gif , matyt klydau unsure.gif ...

deimantus vyrai dovanoja dviem atvejais - per suzadetuves, kad sutiktumet pakeist pavarde i jo ir sazines grauzimui numalsint su viltim, kad moteris i deimantus beziuredama, vyro slepiamu akiu nepastebes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:32)
po to deimantu nebesitikekit  cool.gif
as tai imciau deimantus - nafig man dvesenu skuros  cool.gif einu dar vyno isipilt  cool.gif

lotuliukas.gif tai buvo juokelis, aš nemėgstu kailinių mirksiukas.gif ...beje, aš ir taip nesitikėjau-ale padovanojo, sekasi gi man kartais rolleyes.gif ...ir baikit apie vyną, aš vakar bare visą išlakiau verysad.gif ....o į pardę lėkt tingiu jau...o jūs vis erzinatės primindama alc.gif:

QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 21:33)
Išrankus bjaurybė.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 22:35)
deimantus vyrai dovanoja dviem atvejais -

Klystat.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 20:33)
Išrankus bjaurybė.

cia jau personaliai.............ir jus manes visai nepazistat, tai kad palaikykit savo izeidinejimus savo draugams jeigu ju turite
Atsakyti