Įkraunama...
Įkraunama...

is kur suzinoti, kad moteris turi meiluzi?

QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:44)
ale ot vyrai siais laikais - deimantus padovanos, o iki parduotuves vyno jau nenueis...  cool.gif

O kas geriau? Štai nesu dovanojęs deimantų. Bet į parduotuvę lakstau. Žinau ką reiškia, kai baigiasi... Čia jau nebe sąžinė, čia jau žmogiškumas arba nusikaltimas jam...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:44)
ale ot vyrai siais laikais - deimantus padovanos, o iki parduotuves vyno jau nenueis...  cool.gif

lotuliukas.gif ir kaip aš pražiopsojau šią galimybę pasisiųsti vyrą doh.gif ...dabar supratau, ko jis man jau kažkelintą (pamečiau skaičių) puodelį saldžios arbatos neša-žino brudas, kad kitu atveju galiu pasiųsti iki bardelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 22:46)
O kas geriau? Štai nesu dovanojęs deimantų. Bet į parduotuvę lakstau. Žinau ką reiškia, kai baigiasi... Čia jau nebe sąžinė, čia jau žmogiškumas arba nusikaltimas jam...

jei iki parduotuves prireikus vyras nenueis, tai ir deimantai taip nezibes biggrin.gif

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 22:46)
lotuliukas.gif ir kaip aš pražiopsojau šią galimybę pasisiųsti vyrą doh.gif ...dabar supratau, ko jis man jau kažkelintą (pamečiau skaičių) puodelį saldžios arbatos neša-žino brudas, kad kitu atveju galiu pasiųsti iki bardelio  lotuliukas.gif

ot ir mokyk tas moteris cool.gif vyro neturiu, ale kaip vartot zinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:46)
o kas yra saziningumas? kazkodel i galva atejo mintis,kad labai saziningi buna tik labai nepatyre zmones  cool.gif

Sąžiningumą suprantu kaip vertimą save daryti taip, kaip nesinori, o jei pavyksta save nugalėt, tuomet laikinas nepasitenkinimas savimi.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:45)
O moterys taip pat turi sąžinę? Brrr... Netikiu. Nesu sutikęs nei vienos sąžiningos moters.

g.gif netikit tik todėl, kad jūs neesate sutikęs?

QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:46)

Kas geriau? geriausia žmoniškumas, tik šiais laikais jo taip mažai.....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 22:48)
Sąžiningumą suprantu kaip vertimą save daryti taip, kaip nesinori, o jei pavyksta save nugalėt, tuomet laikinas nepasitenkinimas savimi.

tada as sazininga - kiekviena ryta anksti keliuosi ir einu i darba - nors anksciau 10 ryto naturaliai neatsikelciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 21:48)
g.gif netikit tik todėl, kad jūs neesate sutikęs?
Kas geriau? geriausia žmoniškumas, tik šiais laikais jo taip mažai.....

NA taip... Įsivaiduojat kiek tūkstančių moterų esu sutikęs? Ir nei vienos sąžiningos.

Žmogiškumo daug. Deimantų mažai.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 11 15, 22:39)
pratęskit savo mintį...

Tada, kai gali juos dovanoti. Kai gali įpirkti. Ir tai ne dovana, o savo padėties parodymas. Atėjo. Nu sako, po 8 metų... Kas vakarienei... Pašol nachui **** tu sakau... Šlept ant grindų apyrankė... Kiaušiniai sakau... Šlept lenciūgas.... su bulka ir sviestu... Jei būtų numetęs ir žiedą, būčiau krienų pasiūlius
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:49)
tada as sazininga - kiekviena ryta anksti keliuosi ir einu i darba - nors anksciau 10 ryto naturaliai neatsikelciau cool.gif

Ne, čia išskaičiavimas... Sąžiningumas, tai kai randi šimtą litų ir neši į policiją atiduoti, nors puikiai žinai, kad policininkai tuos pinigus pragers.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 11 15, 22:51)
Tada, kai gali juos dovanoti. Kai gali įpirkti. Ir tai ne dovana, o savo padėties parodymas. Atėjo. Nu sako, po 8 metų... Kas vakarienei... Pašol nachui **** tu sakau... Šlept ant grindų apyrankė... Kiaušiniai sakau... Šlept lenciūgas.... su bulka ir sviestu... Jei būtų numetęs ir žiedą, būčiau krienų pasiūlius

netikslinga taip elgtis cool.gif restorane pigiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 20:45)
O moterys taip pat turi sąžinę? Brrr... Netikiu. Nesu sutikęs nei vienos sąžiningos moters.

jos gal ir saziningos, tik dideles savanaudes
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 15, 21:48)
ot ir mokyk tas moteris  cool.gif  vyro neturiu, ale kaip vartot zinau  lotuliukas.gif

bigsmile.gif žinot, iš šono geriau matosi...

QUOTE(Medinis @ 2008 11 15, 21:50)
NA taip... Įsivaiduojat kiek tūkstančių moterų esu sutikęs? Ir nei vienos sąžiningos.

Žmogiškumo daug. Deimantų mažai.

Tiesą pasakius, ne-neįsivaizduoju kiek moterų jūs esat sutikęs, ir nežinau kaip jūs nustatėte, kad visos jos nesąžiningos g.gif O jūs žinot sąžiningų vyrų?

Kur jūs matėt daug žmoniškumo? Nors sąvoka daug netiksli-kas jums atrodo daug, man gali būti tik mizeris ir atvirkščiai smile.gif . Deimantų mažai? Taigi jų pilna visame pasaulyje...
Atsakyti