Ka tik uzsisakiau j.crew merinukus pabandymui, oi kaip nekantriai lauksiu...
Negasdinkit, nes as trinu spama net neskaicius ...man vis ateina laiskai su pasiulymais kaip pasididinti ar pasiilginti vyriska pasididziavima
kazkur neatsargiai matyt emaila nurodziau
QUOTE(Gafsa @ 2014 10 14, 12:47)
nu kur jau seniai?
taigi ne kartą yra buvę, kad anos savaitės su šios kartu pareina
p.s. tikrinkit spam'ą- ką tik ten sąskaitą radau nuklydusią, ir ne aš viena
p.s. tikrinkit spam'ą- ką tik ten sąskaitą radau nuklydusią, ir ne aš viena
seniai seniai
hm, gal ir man kokia sąskaita buvo atėjus.. aš iškart trinu visą spam'ą
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 14, 15:13)
Negasdinkit, nes as trinu spama net neskaicius ...
Lygiai tą patį darau ir aš
QUOTE(proksi @ 2014 10 14, 15:11)
pas mane kažkaip demisezoninių batų vaikui vis pritrūksta
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2014 10 14, 15:13)
tikiuosi neprakeiksit paskui manęs
nors aš dar vakar vaikščiodama po namus su jcrew merino golfu ant nuogo kūno, be jokios apatinės maikės pagalvojau, kad kažkas neįtikėtino
mano saskaita irgi spame. pirma karta
o merino vilna jcrew man irgi nekanda( bet jauciasi, bet tai neerzina), nors pvz is benetono nieko su jokia vilna negaliu nesioti, net kasmyro. j
o merino vilna jcrew man irgi nekanda( bet jauciasi, bet tai neerzina), nors pvz is benetono nieko su jokia vilna negaliu nesioti, net kasmyro. j
QUOTE(Carlin @ 2014 10 14, 15:22)
*pas mane kažkaip demisezoninių batų vaikui vis pritrūksta
žieminių tai kokios trys poros paruoštos, vasarą irgi basa nevaikščiojo, o dabar žiūriu, kad tik kedukai vieni geri ir belikę
bet aš šiaip vaikams stengiuosi daug nepirkt, ypač batų, nes mėgstu gerus ir kokybiškus, o tokių retai randu, nes dauguma man tiesiog negražūs
va ir dabar atsidariau 6pm, užsidėjau filtrą ir nėr ką žiūrėt
vieni Naturino nieko ir vieni Timberland, bet ir tai per grubūs gal kiek... o aulo apimtis tai labiau šlaunims jos, ne blauzdoms 
**tikiuosi neprakeiksit paskui manęs
**tikiuosi neprakeiksit paskui manęs
*pas mane tas pats variantas(mama su dauug batu, dukra su pora) tik del kitu priezasciu, paaugle tai niekas negrazu
** oi ne, nekeikiu zmoniu, galiausiai jeigu ka- tai pasivilksiu ka nors po apacia, vis tiek esu labai dekinga uz konsultacijas
QUOTE(manouche @ 2014 10 14, 15:02)
o nešt taisyt kažkaip nebandėt? Man Burgi dirželio kilputė buvo perplyšus, tai batsiuvys dailiai sutvarkė, paklijavo.
Man jie tiesiog labaio patiko ir pusmeti kasdien nesiojau. Del to pati oda "nusitryne". REikia pati dirziuka pakeisti, bet pas mus tokiu graziu neturi. Galvoju ar nera galimybes jo atskirai originalaus burgi pirkti
Sveikos visos, as vėl su savo striukėm. Gal kas turit Columbia striukių išmatavimus vaikiškų berniukiškų XL. Čia mane viena mamytė paprotino, kad gal mano petruškevičiukas įtilptų. Tada kaina kuklesnė gautūsi
. O šiap keista, man sąskaita irgi į spemą parėjo, jei ne Jūs, tai būčiau prasnaudusi.
QUOTE(zyvkiukas @ 2014 10 14, 13:55)
Gal kad laiško " pavadinimas " pasikeite
Vakar pamatavau vaikams senas striukes. Visos tinka, ramybė
Tik slidinėjimo kelnės jau nuo pernai išaugtos, tiek ir tereikia.
Papildyta:
užtenka kartą išmesti vieną sąskaitą į spamą, tada visos ten keliauja, kol vėl pavečiat jas ne spamu. Geriausia įsivesti email į kontaktus.
Papildyta:
QUOTE(zyvkiukas @ 2014 10 14, 06:55)
užtenka kartą išmesti vieną sąskaitą į spamą, tada visos ten keliauja, kol vėl pavečiat jas ne spamu. Geriausia įsivesti email į kontaktus.
Taure ar dar bus saskaitu ?