Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2014 10 14, 19:51)
turbūt ne, užteks kartą sugrąžint į gautuosius, jei tikrai kaltas pakeistas serveris arkastentoks  biggrin.gif

Na, ziuresim. As to spamo niekada netikrinu. O situ saskaitu taip laukiau!
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 10 14, 17:46)
dar galvoju kodel i spam nuejo saskaitos. Man gi neseniai saskaitu web taise. Turbut perkele i kita serva, todel nebeatpazysta jusu pasto dezes  4u.gif

geras, paskaiciau tema, pasikuiciau Spam'e ir YRA.... o buciau miegojusi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš tai nesuprantu, ar visos tieeeek daug to spamo gauna, kad sunku akim permest, nuo ko ten laiškų prikritę? g.gif aš šiandien irgi pirmą kartą spame sąskaitą radau, ale kažkaip dievagotis nekilo noras biggrin.gif

QUOTE(ingulite @ 2014 10 14, 16:21)
Kur galima paieskoti mazom mergaitem golfuku Kazko panasaus ir  kad kaina butu gera Is gymbo sita nupirkau bet mano dukryte kudute jis mum gerai platus Dukrytes ugis 82 cm

man tai HM golfytės labai patinka, perku tiek dukrytei, tiek sūneliui tik iš ten, kadangi jos su elastanu, tai tinka ir kūdenoms
Atsakyti
saskaitos baigtos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 14, 18:54)
Na, ziuresim. As to spamo niekada netikrinu. O situ saskaitu taip laukiau!

Čia anerita caca perspėjo, kad reik ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 10 14, 20:14)
aš tai nesuprantu, ar visos tieeeek daug to spamo gauna, kad sunku akim permest, nuo ko ten laiškų prikritę?  g.gif aš šiandien irgi pirmą kartą spame sąskaitą radau, ale kažkaip dievagotis nekilo noras  biggrin.gif

nes pirma karta taip masiskai ir visom i spam'a nuejo, tad ir nuostabu moterom viskas yra suprantama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 10 14, 11:40)
O as saskaitu negaunu, nei spame, nei kitur mastau.gif
Mano panasi oda. Kasdien nenaudoju jo, bet jei pajauciu, kad labiau padrekinti norisi, tada puikiai jis tinka. Siaip per daug riebus. Ziema dar nebandziau jo, tai gal geriau bus.
Tik pastebejau man jis netinka paakiam, sudirgina akis ir is ryto kazko pasauseje paakiai labiau buna, o likusi veido oda - riebi  g.gif

yra viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 10 14, 21:02)
yra viena  g.gif

aga jau gavau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vsk @ 2014 10 14, 13:13)
Gal kas galit pagelbeti, kur ieskoti pakeisti laikrodzio dirzelio?  4u.gif  Labai jau susidevejo maniskis. Turiu toki

http://www.overstock...mp;searchidx=25

ar buna sale envirosax? niekaip nesulaukiu  g.gif

Buna, bet laaabai retai doh.gif As irgi labai laukiu, paskutini karta, jei neklystu, buvo per velykas 30%, o 50% dar seniau, ziemos pabaigoj... Kazkaip labai jie nuolaidu gaili verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 10 14, 21:08)
aga jau gavau  thumbup.gif

i spam'a hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 10 14, 21:12)

nea, normaliai ten kur priklauso atejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2014 10 14, 13:10)
Buna, bet laaabai retai  doh.gif As irgi labai laukiu, paskutini karta, jei neklystu, buvo per velykas 30%, o 50% dar seniau, ziemos pabaigoj... Kazkaip labai jie nuolaidu gaili  verysad.gif

kokie ciuckiai faini jusu avatare wub.gif
Atsakyti