Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Pumpule @ 2014 10 24, 21:08)
Manau tikrai priimsim i albumeli, tik aisku su pasizadejimu, kad ateisite pas mus ilgai nelaukusios smile.gif nes dabar taip ramu musu skyrelyje, ir labai laukiam jusu, pagyvintumet. Tai gal ilgai nelaukit ir kai isdrasesit atkeliaukit. O kas nores jungtis i albumeli, tai tegu paraso az ar man, ar Afroditei ar Ydrassil (musu skyrelio kurejai) ir duosim prisijungimus.

clap.gif labai labai ir as noreciau prisijungimo blush2.gif , ateisim, jau tikrai nebaisiai trukus, tas laikas bega, jauciu visoms nuo skano jis prades po truputi greiteti 4u.gif dabar jau apsipranti su sia busena ir ale bandai vel gyvent kaip gyvenus hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 24, 19:06)
Edena, liuks naujienos pas tave  thumbup.gif  Faina, jau tu su leliuku ne viena kart pasimacius  wub.gif
Del albumelio tai ir man labai smalsumas kyla, noreciau ir su kaikuriom is senbuviu pasimatyt, bet kazin ar mus ten priims kai mes net toj temelej dar nesedim  g.gif  Afrodite, paporink mums kanors siuo atzvilgiu  ax.gif
Arba savo kurt, bet ka mes keturiese  g.gif  reik kazka sumastyt protingo  rolleyes.gif
4u.gif

gera lotuliuka idejai burbuliacija lotuliukas.gif ale mes cia dalyves visos klausyk, pamirsim jauciu tokius penktadienius dar ilgam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
joo del maziuko fainai, aisku sako negerai taip daznai bet kad cia susikomplikave buvo.. na dabar iki 12 sav. nebedrumsti jo ramybes tikiuosi 4u.gif oi laukiu jusu vizitai antradieni prasideda wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 24, 21:27)
clap.gif  labai labai ir as noreciau prisijungimo blush2.gif , ateisim, jau tikrai nebaisiai trukus, tas laikas bega, jauciu visoms nuo skano jis prades po truputi greiteti  4u.gif  dabar jau apsipranti su sia busena ir ale bandai vel gyvent kaip gyvenus hihihi.gif
Papildyta:

gera lotuliuka idejai burbuliacija  lotuliukas.gif  ale mes cia dalyves visos klausyk, pamirsim jauciu tokius penktadienius dar ilgam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
joo del maziuko fainai, aisku sako negerai taip daznai bet kad cia susikomplikave buvo.. na dabar iki 12 sav. nebedrumsti jo ramybes tikiuosi  4u.gif  oi laukiu jusu vizitai antradieni prasideda  wub.gif  4u.gif

Zinai as irgi kartais truputi pamirstu kad nestuke.gif , koki penktadieni taip norisi po darbo taure vyno isipilt, bet tikrai dabar labai ilgam reiks pamirst si reikala cry.gif

Aha, tikiuosi kad po echo mums visom tas laikas greiciau eit pradet. Rytoj va man ir atisai sukanka 6 sav, reiskia 7os pradzia, galima bus ir liniuote uzsidet neuzilgo wub.gif

O tai kuom cia kenkia tie dazni echo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 24 spalio 2014 - 21:38
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 24, 21:37)
Zinai as irgi kartais truputi pamirstu kad  nestuke.gif , koki penktadieni taip norisi po darbo taure vyno isipilt, bet tikrai dabar labai ilgam reiks pamirst si reikala  cry.gif   

Aha, tikiuosi kad po echo mums visom tas laikas greiciau eit pradet. Rytoj va man ir atisai sukanka 6 sav, reiskia 7os pradzia, galima bus ir liniuote uzsidet neuzilgo  wub.gif 

O tai kuom cia kenkia tie dazni echo?  g.gif

Issiunciau mergaites prisijungimus.
Su echo yra taip: neirodyta kad nekenksminga, neirodyta kad kenksminga smile.gif todel ir prisibijo gydytojai. Beto sako, kad biski pasildo echo ziurint audinius, todel pacioje pradzioje geriau nedaryti ilgai jo, jei labai trumpai, tai neturetu but kazkas blogo.
Man paciai pirma nestuma teko nemazai kartu darytis: 5.5 s, 6.5 s , 7.5 ir paskui jau 10.5, 12.5 . Bet viskas buvo ciki piki. Si aisku nestuma ne taip baisu ir ramiau, todel labiau iskenciu. Bet vis del to manau, geriau ramesne mamyte, tai todel verta pasidaryt echo. Bet siaip nuo 9 savaiciu galima sirdele su dopleriu pagauti, bent jau as abiejus nestumus lygiai 9 savaiciu sugavau. Ir dabar pora kart i savaite pasiklausau ir tikrai ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2014 10 24, 23:20)
Issiunciau mergaites prisijungimus.
Su echo yra taip: neirodyta kad nekenksminga, neirodyta kad kenksminga smile.gif todel ir prisibijo gydytojai. Beto sako, kad biski pasildo echo ziurint audinius, todel pacioje pradzioje geriau nedaryti ilgai jo, jei labai trumpai, tai neturetu but kazkas blogo.
Man paciai pirma nestuma teko nemazai kartu darytis: 5.5 s, 6.5 s , 7.5 ir paskui jau 10.5, 12.5 . Bet viskas buvo ciki piki. Si aisku nestuma ne taip baisu ir ramiau, todel labiau iskenciu. Bet vis del to manau, geriau ramesne mamyte, tai todel verta pasidaryt echo. Bet siaip nuo 9 savaiciu galima sirdele su dopleriu pagauti, bent jau as abiejus nestumus lygiai 9 savaiciu sugavau. Ir dabar pora kart i savaite pasiklausau ir tikrai ramu smile.gif

Aciu labai uz nuorodele ir info apie echo. Apie doplerio nauda prisiskaicius jusu temutej jau esu ax.gif Gal irgi reiks isigyt. Na bet pirma echo sulauksiu, o po to jau kiti zingsniukai wub.gif
Einu dabar nagrinetis albumelio ir pazintis su visom ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 23, 14:42)
thumbup.gif  Žiūrėk, gal šį kartą to duphastono ir neteks gerti.. Sveikinimai  4u.gif

Ačiū 4u.gif nestuke.gif

QUOTE(Edena @ 2014 10 23, 23:36)
Leja pas jus nestumas ziauriai didelis, nes as dabar dariaus dar HCG ( siaip del smagumo  biggrin.gif ) tai virs 35 tukst, o man jau 8 sav  4u.gif

Nu vat galvoju... irgi turbut pan 7 sav wub.gif nu negali būti doh.gif (su hcg virš 26 tūkst)

QUOTE(Atisa @ 2014 10 24, 09:49)
Bet klausyk, su musu ta mokestine sistema tai sakes  doh.gif  kai paskaiciavau, kiek cia man gaunasi tie 70 ir 40 prox., tai sakes  blink.gif

o kas žino kokios lubos?

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 25 spalio 2014 - 09:41
Miaaaargos.... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinu...
Nu kaip fainai, kaip gera thumbup.gif
Žinokit, kaip pamatau tokius pažįstamus nikus čia ir besilaukiančiųjų temoje, tai nu...iki ašarų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 10 25, 12:04)
Miaaaargos....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Sveikinu...
Nu kaip fainai, kaip gera  thumbup.gif
Žinokit, kaip pamatau tokius pažįstamus nikus čia ir besilaukiančiųjų temoje, tai nu...iki ašarų  tongue.gif

victory.gif

Visaip stengemes jus prisivyti

4u.gif
Atsakyti
Na kaip pasisektukes laikosi? Turbut visos idomius savaitgalius turejot, nes SM nesimato ne vienos visa savaitgali lens.gif

Edena, kaip tavo kelione?

Atisa, Armante kaip jus?

As tai vel issimiegojau siandien kaip uz tevyne, nakti 12 val, dar diena plius dvi. Visiskas tinginys suemes, nieko daryt nesinori, nekyla rankos niekam. Dar siandien susipainiojau del laiko. Ziuriu kompe laikas persisukes, o telefone valanda veliau rodo, ilendu i intika, raso kad tik lapkricio 1 laikas sukas, nieko nesuprantu doh.gif Pasiskambinu sesei, ji patvirtino kad persisuko vakar biggrin.gif

Siandien apturejau kelias lengvas pykinimo bangeles, bet labai jau lengvas ir trumpas. Apsidziaugiau kad gal jau kazkas 'darytis' prades, o MB ziuri kaip i trenkta, atseit radau del ko dziaugtis biggrin.gif

Tai va, tokios ir naujienos cia. Dabar pasakokit jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 26 spalio 2014 - 19:50
QUOTE(Natalija_V @ 2014 10 25, 14:04)
Žinokit, kaip pamatau tokius pažįstamus nikus čia ir besilaukiančiųjų temoje, tai nu...iki ašarų  tongue.gif

wub.gif wub.gif

Labas rytas, burbuliacija , ir visos 4u.gif
Mes tai kapus tvarkem savaitgali ax.gif Savijauta visa savaitgali kazkokia nekokia buvo ir man doh.gif Kol nevalgau, viskas normaliai, kai tik kazko pavalgau - sustoja skrandis doh.gif
Ir dar man salta visa laika biggrin.gif As ir taip tokia prie saltmiriu, tai dabar toks jausmas, kad saltis krecia visa laika. Is pradziu galvojau, kad liga kabinasi, bet neprisikabina kazkaip biggrin.gif vakar prisisildem namus, zidini uzsikurem, MV su mama su maikem sedi, o as prisirengus kaip meska ir dar adiala uzsiklojus. Po to praeina, ir vel tas pats doh.gif Siandien perrskaiciau, kad tai vienas is nestumo pozymiu, tai vat sitas pas mane ryskiausias biggrin.gif
Ir dar viena radau thumbup.gif Kai tik pagalvoju apie zuvi, galiu apsivemt vien nuo minties apie ja schmoll.gif Afrodite berods sake jai su mesa taip, tai man su zuvim doh.gif
Tai va, zodziu savaitgali radau visa puokste nestumo pozymiu biggrin.gif

Edena, Armante, kaip jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 spalio 2014 - 08:39
QUOTE(Atisa @ 2014 10 27, 08:37)
wub.gif  wub.gif

Labas rytas, burbuliacija  , ir visos 4u.gif
Mes tai kapus tvarkem savaitgali  ax.gif  Savijauta visa savaitgali kazkokia nekokia buvo ir man  doh.gif  Kol nevalgau, viskas normaliai, kai tik kazko pavalgau - sustoja skrandis  doh.gif

Edena, Armante, kaip jus?

Oi Atisele, as irgi zinok saltsmire drinks_cheers.gif biggrin.gif Mes sestadieny buvom baliuke nedideliam, tai irgi visi sedi su maikem ar siaip lengvom rubaskom, o as jau su saliku, megstiniu ir striuke, juodai man salta ypac saltuoju sezonu. Lietuvoj atsimenu ziema man budavo peilis doh.gif

O del salimo nestumo metu net nezinojau, man irgi buna nupurto saltis ir nesuprantu del ko. Dabar jau suprasiu 4u.gif

O man zuvis tai kaip tik lenda gerai. Tik siaip apetitas apmazejes, siandien irgi ryte kazkaip lengvai papykina. Turbut jau prasideda dziaugsmai doh.gif
Tai rytoj skaniukas tau bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes fainuoles ax.gif

as is darbuko greitai parasau, nelabai cia mes prieinam prie interneto sad.gif

Oi as darbe pervargstu tai grizus jau tik paskaitau Jus, nieko naujo apart darbas namai, tai ir patylejau praeitoj savaitej smile.gif

OI as savaitgali vel turejau sveciu, tai vos krutejau, apsitvarkiau, pasisedejom ir viskas smile.gif vakar visa diena pragulejau su tarpais pasnaudimo.

Taip laukiu to treciadienio, ryt jau Atisai didzioji diena wub.gif
bet vakar vyrui sakau, gal jau reikia pas paprasta kokia gine prisirasyti, man toj VK uz kelias minutes paima 170 Lt, jau truputi gaila blush2.gif doh.gif merginos, o Jus kur prisiraset, pas savo poliklinikos gyd. ar jauten kur noretumet gimdyt?
as mastau gal man i Mazyli prisiregistruot, ten skaiciau technika irgi jau gera, bet vis ne tiek brangiai kainuos kaip VK. g.gif

Linkejimai ir grazios dienos mergytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 27, 10:48)
bet vakar vyrui sakau, gal jau reikia pas paprasta kokia gine prisirasyti, man toj VK uz kelias minutes paima 170 Lt, jau truputi gaila  blush2.gif  doh.gif

As uzisrasiau pas savo gine drinks_cheers.gif Dar pasitariau su seimos daktaryte, ar man geriau eiti ten, ar ten, tai ji tik patvirtino, kad mano gine tikrai gera ir daugiau pinigu nebeverta metyti, sako viskas dabar Dievo valioj yra, jei gerai, tai bus gerai, o jei kazkas negerai, tai nepades niekas. As zinoma nekalbu, kad eiti reikia pas bet ka. Bet jei turi savo gine, kuria pasitiki ir zinai, kad jei kazkas negerai, ji nepabijos pasiusti toliau, tai manau pilnai uztenka. Cia tik mano nuomone 4u.gif As manau, kad uztenka tuos LT drakonus selpti - uz konsultacija 170 lt blink.gif doh.gif

O kas del gimdymo, tai dar ankstoka kalbeti, bet as ieksosiu keliu, kaip CP pasidaryt blush2.gif Aisku, cia irgi lazda turi du galus ir uz sitas mano mintis daugelis gydytoju duotu velniu blush2.gif tame tarpe ir maniske, speju blush2.gif Bet bandysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 27 spalio 2014 - 09:29