Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Senoji tema

Ka gi, pabaigsiu savo istorija
QUOTE(AMARILIS @ 2014 09 22, 23:45)
Merginos, kas sviesina plaukus- aktyviai nerekomenduoju Veslavos is Sfinkso. Siandien labai sugadino nuotaika. Jau daug metu dazau plaukus pas Asta is to paties salono, esu labai patenkinta jos darbu, taciau si karta man reikiamu laiku ji atostogavo, ir patekau pas Veslava. Paaiskinau detaliai, su nuotraukom, kokios spalvos noriu. Rezultatas- is pradziu tapau sviesiai geltonu visciuku. Tada bande gelbeti situacija, tonuoti, kol galiausiai patapau violetines spalvos malvyna. Taip, atsiprase ir pripazino kad "prisidirbo". Taip, nesumokejau ne cento. Taciau nesuprantama, kaip zmogus absoliuciai nenusimanantis apie koloristika gali dirbti toki darba. O po to klientas priverstas keleta savaiciu vaikscioti kaip baidykle  doh.gif


Taigi, praradau savo plaukus. Paaiskejo, jog Veslava sudegino juos negriztamai nuo paciu saknu. Jie tiesiog nuluzo. O turejau ispuoseletus sviesius plaukus beveik iki liemens. Vakar grizo is atostogu mano Asta, iskart atejau pas ja pasirodyti, buvo salia darbo vietoj ir Veslava. Apziurejo mane. Verdiktas- plaukas negriztamai sudegintas. Net trumpas kirpymas niekuo nepades- plaukas sudegintas nuo pat saknies. Veslava stovejo salia, ir net nesugebejo pasakyti "atsiprasau". Po valandos gal, kai jau salono vadovybe priverte ja bent kazka pasakyti, priejo, atsiprase. Paklausiau, ar ji mano, kad to pakanka, kai sunaikino plaukus, kuriuos atauginti iki buvusio ilgio man uztruks 5 metai, ispute akis ir paklause- o tai ka as dar galiu padaryti???
Svarbiausia- kai daze mane pries 3 savaites, negalejo nematyti ir nesuprasti, kad plaukus sudegino. Bet nutylejo. Tai reiskia kad cia ne tik nulinis profesionalizmas, bet ir pats zmogus- tiesiog s..do kruva.
Iseidama is salono, "dovanu" gavau kauke nuo nuplikimo.
Stai taip, merginos.
Norite iseiti is salono plika- Veslava Juchevič is Sfinkso laukia jusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 11 spalio 2014 - 12:47
Amarili verysad.gif Aš jus prisimenu, gražūs jūsų plaukai ir pati tokia elegantiška wub.gif

Žąlos atlyginimas pasirodė neadekvatus. Mano supratimu, turėtų pasiūlyti bent pusmetį gydančių- gaivinančių procedūrų, masažų tame salone. Suprantu, plaukų nepriauginsi, bet ta kaukė dovanų kaip pasityčiojimas. unsure.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kur dabar Ruslanas iš Simonos dirba? O gal kas ir kontaktus jo turit? Bučiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2014 10 11, 13:39)
Senoji tema
Svarbiausia- kai daze mane pries 3 savaites, negalejo nematyti ir nesuprasti, kad plaukus sudegino. Bet nutylejo. Tai reiskia kad cia ne tik nulinis profesionalizmas, bet ir pats zmogus- tiesiog s..do kruva.
Iseidama is salono, "dovanu"  gavau kauke nuo nuplikimo.
Stai taip, merginos.
Norite iseiti is salono plika- Veslava Juchevič is Sfinkso laukia jusu.


blink.gif blink.gif su ta kauke. Jus ten likusį gyvenimą už ačiū kirpt turėtų pioneer.gif

Atsakyti
verysad.gif Ji išvis nebeturėtų dirbti. Turi lėkti iš ten su antirekomendacija.
Jeigu salonas ją laikys, tai šakės salonui unsure.gif

O beje, žinokit, tokių šūdarankių dažnam salone yra. Atsinaujinusiam Vizijos salone "Madoj" sūnų kirpo, tai žinokit žado netekau ir apsiverkiau, kai pamačiau, čiupau už rankos kitą kirpėją, sakau, pataisykit, būkit gera... o žodžiais net negaliu nusakyt, kas negerai. Bet pamatė viską pati, dar apibarė tą vištą, blondę tokią ne pirmos jaunystės, kiek dar buvo įmanoma pataisė, žodžiu atsargiai ten savo vyrus leiskit (nes dauguma ten vyrai klientai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 11 spalio 2014 - 21:42
OMG. Kosmaras ne istorija. Zinau ka reiskia sudegintas plaukas. Paciai per 2 metus dar nepilnai nuaugo plaukai iki liemenuko o cia jei ilgi...
Atsakyti
Norėčiau pasidalinti įspūdžiais iš kirpimosi Bomond salone pas Lena Dudinskaja (kaip supratau, salono savininkę).

Paprastai kerpuose Kaune, tad prireikus apsikirpti Vilniuje, šį saloną pasirinkau, nes buvo rekomenduotas kitas anksčiau ten dirbęs kirpėjas. Apsilankymas paliko labai blogą įspūdį. Lena buvo labai nemaloni (paprašiau, kad paaiškintų, kaip apkirpo, sako 'ar jūs kirpėja? ne? tada negaliu paaiškinti' ir viskas bendravimas tokiu paniekinančiu tonu), nukirpo visai ne taip, kaip prašiau, rezultatas nepatiko (būna kartais kirpėja savo nuožiūra nukerpa ir tikrai pataiko, bet čia nebuvo vienas iš tų atvejų). Daugiau į tą saloną kojos nebekelsiu ir kitiems nerekomenduoju. Visgi atrodo, kad geriau eiti į kirpyklas, kurios savo puslapyje nevadina savęs 'prestižiniais', pas paprastesnius kirpejus, kurie ir stengiasi labiau, ir bendrauja maloniau. Pas ponią Lena apsilankius toks įspūdis, kad ji tau paslaugą daro švaistydama savo brangų laiką ir teikdamasi tave apkirpti, o ir jos kirpimo įgūdžiai visai nesužavėjo.
Sumokėjau 200 Lt.
Atsakyti
Amarili,
4u.gif ka dabar darete su plaukais? supratau ,kad jau visiskai sugadinti, bet idomu ar kirpote juos i trumpesnius ar ne?
as tai pagirsiu edvina is mystudio, tiesa, cia kirpausi pavasari, lyg geguze. lygino baisius iskarpymus po kitos kirpejos ir kur tada teko ilgai auginti plaukus. nieko ispudingo nenorejau, tai kirpimas patiko , o ir pigu buvo su studento pazymejimu. dabar plaukai po vasaros jau normaliai paauge, bet kirpimas dar gerai atrodo. siaip tikrai kruopsciai kirpo ir stengesi. bet kaip minejau jokiu efektu ar dazymo man nereikejo. eiciau dar pas ji kirptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siriii: 14 spalio 2014 - 19:36
QUOTE(kudasius @ 2014 09 27, 16:58)
Aš jau atsinaujinusi  4u.gif  Buvau pas Ridą iš YURY, išsami apžvalga net su video  lotuliukas.gif  čia http://vytine.blogsp...silankymas.html

Pries tikrai buvo geriau.
Atsakyti
Gal kas lankėsi kirpykloje Kalvarijų g. 2A?
Dabar uždaryta, nes vyksta remontas.
Tai po remonto norėčiau apsilankyti, gal galėtumėt pasidalinti įspūdžiais, kas ten buvo aišku.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indonezija_ @ 2014 10 17, 17:03)
Gal kas lankėsi kirpykloje Kalvarijų g. 2A?
Dabar uždaryta, nes vyksta remontas.
Tai po remonto norėčiau apsilankyti, gal galėtumėt pasidalinti įspūdžiais, kas ten buvo aišku.
Ačiū.  4u.gif


Jei neklystu, tai jie dabar persikėlė į Panoramą.
Pačiai teko darytis tik plaukus atstatantį ritualą. Nekartojau, nes didelio efekto nepastebėjau g.gif
Atsakyti
merginos, gal kas lanketes Blanco Beauty? Kokios nuomones? smile.gif
Atsakyti