Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 04 09, 19:32)
Koloristas nepamainomas man yra Mindaugas is Kirpimo meistru. Kiek kartu bandziai eiti kazkur kitur nea nepigus meistras, tiek vis tiek griztu pas ji.


O man atsibodo Mindaugas, visada rezultatas labai skirtingas gaunasi, vis neatsimena, kokiu numeriu aš dažau. Nors buvo ir tikrai neblogų variantų, ėjau pas jį kelis metus, dabar ieškau kažko naujo. Kas gražiai šviesiai gali nudažyt?
Atsakyti

Sveikos,

gal teko pas Rimdžių lankytis. Kažin kokios dabar pas jį kainos? Ar gera kokybė?

Atsakyti

jearmaine Šiaip šviesiems dažymams labai rekomeduoju Gintarę iš Grožio sostinės. Jauna, bet superinė meistrė

Atsakyti

Va va...As ir prisivaiksciojau kitur bandydama sutaupyti,tai parsliauziau keliais pas Mindaugas is Kirpimo meistru. Aisku,nelabai apsidziauge,kai reikejo sudegintus plaukus "suremontuoti", taciau jau po keliu vizitu esu vel graziais sveikais plaukais,grazia spalva ir tvarkingu kirpimu. Jeigu jau atradote savo meistra, siulau nemesti kelio del takelio! Man Mindaugas siai dienai geriausias, o ir kainos,kai viskas taip brangsta,pas ji tikrai nepakito.

Atsakyti
Frizuros merginos dirba puikiai. Aisku, norincioms prabangios aplinkos netiks, bet prijauciancioms neformalams, pats tas wub.gif
Darbai nepriekaistingi, kainos prieinamos, nebijai atsisesti i kede ir sakyti, daryk ka nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2017 12 11, 11:06)
Frizuros merginos dirba puikiai. Aisku, norincioms prabangios aplinkos netiks, bet prijauciancioms neformalams, pats tas  wub.gif
Darbai nepriekaistingi, kainos prieinamos, nebijai atsisesti i kede ir sakyti, daryk ka nori  biggrin.gif


o kas yra prienamos kainos? atrodo patraukliai rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie butų atsiliepimai apie Daina Baltramiejuniene? Dirba sugiharoje Vilniuje, senamiestyje. Mane domina būtent kirpimas.
Atsakyti

Parekomenduokite pas ka eiti, o kur geriau neiti :) 

Atsakyti

Man teko labai nusivylti kirpeja Irina is salono "Laimiss". Nors as parodziau jai nuotraikas,  kokios sukuosenos noreciau, ji apkarpe visiskai kitaip, mane tiesiog ispesiojo, dabar atrodau baisiai, plauku beveik nera. Liko tik asaros, reikes metus laukti kol ataugs ir galima bus kazka vel daryti :'-(  :'-(  :'-( 

Atsakyti
Kokia kaina dabar pas Misha? Turbut kosmosas, jei prieš du metus 45€ buvo...
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2018 02 21, 16:06)
Kokia kaina dabar pas Misha? Turbut kosmosas, jei prieš du metus 45€ buvo...

50 eur.
Atsakyti

50 eur.

 


Taip, kosmosas. Bet dabar Misha turi atskira kambariuka antrame aukste ir kerpa tave 1,5 val tyloje ir ramybeje. O kaina nereali, taip. As pas ji nueinu 2 kartus metuose maksimum. Dazniau negaliu sau leisti. Gaila, jis labai gerai kerpa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokorina: 22 vasario 2018 - 00:49