Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveikos Škotukų gerbėjos!
Su praėjusiom ir dar ateinančiom pačiom nuostabiausiom ir galų gale baltom metų šventėm!

Seniai su Mėta jau bebuvome užsukusios čia... Žiūrėjau nuotraukas Jūsų ir negalėjau atsigrožėti nuostabiaisiai pūkuotukais.

Pasirodysim ir mes, kokios didelės užaugom. Tikiuosi priimsit atgal į nuostaų savo būrį ir mus bei labai nepyksit už pradingimą 4u.gif blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveika, Akinomra 4u.gif

Labai graži ir žaisminga Tavo Mėta ax.gif Labai graži spalva ir kailiukas thumbup.gif

Ir labai gražios akys ax.gif

O aš atidaviau balsus už gražiausias nuotraukas šventiniuose konkursuose mirksiukas.gif

Yra ten SM iš kačių temų nuotraukos, prašom nepamiršti prabalsuoti, kad ir "už savus" balsą atiduoti bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, Sidabre, už gražius žodelius.

Kažkaip žiūriu pradingo nuotraukėlės mano g.gif
Tai įkelsiu dar kartuką

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su prabėgusiomis gražiosiomis metų šventėmis smile.gif
Mūsų eglė vis dar sėkmingai stovi ir panašu, kad Shadow nelabai ja interesuojasi... thumbup.gif
ir pristatau Jums savo mažylę..... wub.gif
user posted image
Mano Šarlota wub.gif
user posted image
Shadow subėgo 7 mėnesiai..... Mažutei - 2 mėnesiai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 12 27, 00:44)
Eglė nualpo verysad.gif

Oj... blink.gif Vargšas Bugutis, turbūt ir pats išsigando.
Tap kitko, pas mane eglė irgi vandenyje, bet vandens pilu, kad tik vos vos kamieną siektų. Pas mane laminatas. Pagalvoju, kaip būtų, jeigu būtų smile.gif

QUOTE(Akinomra @ 2014 12 27, 12:21)
Tikiuosi priimsit atgal į nuostaų savo būrį

Kuo mūsų daugiau, tuo smagiau 4u.gif
O jau Mėtos akių gražumas 4u.gif

QUOTE(xxsxx @ 2014 12 28, 01:04)

Labai miela mažylė. Ir, žiūriu, taip draugiškai su Šešėliu pienuką laka. Kaip Shadow ją priėmė, ar nesipyksta?

Per šventes nebuvau čia įlindusi, tik telefone paskaitinėdavau. Tai nors dabar noriu pasveikinti ir su praėjusiom šventėm, ir su ateinančiom. Šviesos ir šilumos Jūsų namams 4u.gif
Atsakyti
Ir aš visas sveikinu su jau praėjusiomis šventėmis ir artėjančiomis 4u.gif

Mūsų eglutė taip pat nualpo biggrin.gif Visgi nuvertė ja Čiko, bet taip supratau, jog nenorėdamas. Manęs namuose nebuvo, o vyras sakė, kad jis tikriausiai susipainiojo lempučių girliandoje ir patempė į save tą eglutę. Tai gerai, kad aš ją papuošiau vien plastikiniais žaisliukais ir eglutė pas mus dirbtinė, tai nieko tokio labai jau blogo neatsitiko. Tik pats katinas, anot vyro, labai išsigando smile.gif Sakė, nesupratau ko jis laksto po visus namus, nugarą išrietęs biggrin.gif O jis, tikriausiai, nuo eglutės gynėsi, kuri jį "užpuolė" lotuliukas.gif

Tai va taip ir gyvenam smile.gif

O katukai mūsų kokie gražučiai - ir sveikintojai, ir nauji gyventojai, ir seniai matyti smile.gif
XXSXX jūsų katytė labai graži wub.gif Tokia matosi miela, švelni ...

Bugučiui baliončiką 4u.gif , nuo Čiko smile.gif Matyt abu panašiomis aplinkybėmis stresą patyrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 29 gruodžio 2014 - 11:28
Vargšai Jūsų katinukai.... unsure.gif
Streso kiek apturėjo..... unsure.gif
Pas mus egle, tai nuo grindų iki lubų... Tai kai tik pastatėm - iškart ir parišom už vamzdžių, kad jei jau susidomėtų labai - tai bent jau stovėtų vietoje...
Tačiau Shadow dovanų gavo sau draugę, tai dabar abu duodasi po namus... smile.gif
Šiaip priėmė iškart tai žiauriai..... Paleidau namie ir laikiau Shadow ant rankų, tai taip ant Šarlotos puolė, kad man ir rankas žiauriai apdraskė ir į ranką įkando bebandydamas ištrūkti.... Tris dienas laikiau atskiruose kambariuose, paskui Shadow į petnešas ir parišau su pavadėliu, kad galėčiau kontroliuoti, jei puls.. Po 4 val. - jau draugelis.... bigsmile.gif
Dabar - tik nemato akiratyje, tai murkdamas ir šaukia kur mažoji... smile.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
kiek istorijų per tas šventines dienas bigsmile.gif

Tikrai tie eglių griuvimai katinėliams nemažas stresas ax.gif Bugis, manau, irgi ar tai girliandą tempė, ar žaisliuką nukrapštinėjo, nes aš dar nemiegojau ir girdėjau, kad jam labai norisi kažką nuveikti bigsmile.gif
Bet daugiau lyg ir nebelenda biggrin.gif

Įdomūs tie katinėliai - čia aš apie Shadow,- kaip jiems pradžiai nesinori dar kito kačiuko, ir kaip paskui patinka, kad turi su kuo lakstyti biggrin.gif
Bet svarbu, kad jau susidraugavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Papasakokit, prašom, dar įdomių istorijų ax.gif O ką dovanų gavote per šventes? g.gif
Aš tai gavau kačiuką, žaislinį ir dar cypiantį blink.gif Taigi aš pats - kačiukas !

Nukandau jam nosį, kai nieks nematė doh.gif

Nu papasakokit smile.gif

user posted image
O aš klausysiu ir klausysiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Senokai cia nesirodziau 4u.gif . Tai dabar turiu siek tiek laiko, tai nusprendziau skirti musu temutei laiko biggrin.gif Ispradziu parodisiu kaip paaugo mano skotukai ir susiformavo ju ausytes graziai smile.gif

Eldorado wub.gif Jau toks reksnius, jei tik kas nepatinka isgirsi per visus kambarius doh.gif . Pats pirmas pragriove savo namuko tvora, rodo savo broliams ir sesei bloga pavyzdi doh.gif . Na vienu zodziu, biciukas su tvirtais kiausiniais auga lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Elefan wub.gif Mandagusis staciaausis berniukas wub.gif

user posted image

user posted image

Elisejus wub.gif Toks svelnus berniukas wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Elegant Etna wub.gif Cia su Eldorado kaip rusai sako "Dva sapoga para" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

Stai koks musu grazus klasikinis marmuras wub.gif

user posted image

user posted image

Dabar vyras kviecia pagalbos, tai turiu vel atitrukti, bet tuoj atbegsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar pasivaivysiu su kita savo chebra biggrin.gif

Meinukai skotuku draugai biggrin.gif

Dacota wub.gif Greiciausiai liks pas mus ax.gif Rafinuota LEDI biggrin.gif . Visad zino savo vieta, mandagi ir labai meili wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dartanjanas wub.gif Meilybe, svelnumas wub.gif

user posted image

user posted image

Davincis wub.gif Smalsutis, grazutis, svelnutis wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:

Deimantukas wub.gif Lepunelis, mamyciukas, vienu zodziu musi pusi lotuliukas.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Duncanas wub.gif Dzentelmenas bet ir zabijaka, burzgiukas, meiliciukas wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Dziuljeta wub.gif Namuose ja vadiname Dziulka biggrin.gif Chuliganka, zabijaka, meilyyyybe, komike, visalaika is jos ima juokas, vis ka nors sugalvoja juokingo ir laksto visa isiputusi lyg butu papurtyta elektros lotuliukas.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dzosua wub.gif Kaip sako rusai "po galovam priamo v rai" biggrin.gif Be cenzuros, bet labai meilus ir burzgiukas wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Niurkute tikrai labai graziai jau paaugo kaciukai bigsmile.gif Meinukai tai is viso jau tokie tikri mazi katukai, o ir skotukai neatsilieka.
Visi labai grazus wub.gif Linkiu visiems susirasti gerus namus, zmones, kurie juos myletu ir rupintusi jais 4u.gif
Atsakyti