Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2015 01 30, 21:51)
Atėjo laikas skiepyti Pumą. Bet... Bet niekaip negaliu sugirdyti tabletės.

Labas rytas,
Apie tabletes - švirkštas pas mane tik skystiems dalykams sugirdyti, o tabletes sukišu taip ( mano Katytė - karingoji princesė, kas liečia vaistus ):

Laikyti katę ant kelių, kaire ranka apkabinti galvą po smakru, laikom galvą ir per burnos šoną / yra ten tokie tušti tarpai tarp iltinių dantų/ su dešine ranka prakišam tabletę, pirštu pastumiam kuo toliau (tabletė gali būti sudrėkinta aliejuje), tada ta pačia kaire ranka delnu užspaudžiam burną ir kilstelim galvą, dešine ranka glostom katės kaklą žemyn, kad geriau vaistas slystų. Taip truputį palaikom, paglostom ir paleidžiam - turėtų nuslysti biggrin.gif

Stengtis švelniai - katės nepridusinti biggrin.gif

Šelmis - įspūdingas juodulis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 31 sausio 2015 - 08:33
Sidabre, ačiū už tokį detalų aprašymą, kaip sugirdyti tabletę.Gal padės. Darydavau truputį kitaip. Vyras laikydavo, aš išžiodindavau ir kuo giliau pirštais dėdavau tabletę į gerklę. Tabletė iškrisdavo greičiau, nei ištraukdavau pirštą biggrin.gif Po to bandžiau su švirkštu pro dantų tarpą. Tik ištraukiu švirkštą, ir tabletė krenta iš paskos. Nebespėdavau užčiaupti burnos biggrin.gif Šiaip mūsų katinai ant kelių nebūna. Tik paėmus taip gali pajusti klastą ir pradėti priešintis smile.gif Na, bet bandysim. Žiūrėsim, kuri kurią nugalės smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir jų kačiukai. Noriu susipažinti. Mano vardas Tocho, mane vadina tiesiog Točiu. Aš dar ne viską suprantu lietuviškai, nes mane visai neseniai parsivežė iš Latvijos ir man dar tik 3 mėnesiai. Sako škotukai yra ramūs kačiukai, bet aš oj oj koks padūkęs. Čia mane tokį atsitiktinai pagavo smile.gif
user posted image

Jeigu tik šeimininkė namie, tai galiu dūkti nuo ryto iki vakaro. Bet kadangi esu dar mažas tai kartais pavargstu

user posted image

Nors ir esu neklaužada, bet mane vistiek labai myli ir tikisi, kad išaugsiu ir būsiu geras. O aš atsidėkodamas dalyvauju arbatos gėrimo procese 4u.gif

user posted image

Ar priimsit mane į savo būrį? 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunyte @ 2015 01 31, 20:42)

Ar priimsit mane į savo būrį?  2.gif

Sveikas, Tocho 4u.gif

Gerai, kad čia užsukai. Mūsų namai - tavo namai 4u.gif Jei lietuviškai dar nemoki, nieko tokio, susišnekėsim katiniškai biggrin.gif Pirmai pažinčiai pavaišinsiu obuoliukais

user posted image

Man pavyko clap.gif Sugirdžiau tabletę smile.gif Ir kaip moralinę kompensaciją Puma gavo gabaliuką mėsos lazdelės smile.gif
Atsakyti
Tai, aišku, kad priimsim bigsmile.gif Labai gražus kačiukas ir spalva labai graži smile.gif Fainuolis wub.gif Toks mielas. O kad padūkęs, tai toks ir turi būti smile.gif Jis gi jaunas, jam viskas įdomu ... Mūsiškiui 1,9 m. Ir tai visur savo nosį kiša ir rytais taip laksto, kad visas butas dunda biggrin.gif

Sidabre
mes nuo plaukų tokią pastą duodam. net nežinau, kas tada buvo. Gal vigi užvalgė kažką ne taip.

Šelmis koks įspūdingas vaikinas smile.gif

O pas Čiko durna mada - kai nori žaisti, pradeda kandžiotis ir šokinėja ant žmogaus. Neskaudžiai, bet vis tiek gi apdrąsko šiek tiek. Čia vyras mano kaltas. Jis jį taip pripratino žaisti. Tai šiandien iš ryto aš sau guliu lovoje, o Čikutis mūsų priėjo ir pradėjo mane kandžioti. Aš jam vieną kartą griežtai pasakiau, kad blogai daro, kitą kartą - jokios reakcijos. tuomet uždariau vonioj trumpam, po to išėjo ir atėjo taikytis biggrin.gif trynėsi aplinkui, laižė mane smile.gif Ir pasakyks, kad jie nieko nesupranta ...

Riolita
sveikinimai sugirždžius atbletę 4u.gif Man tai irgi tik su švirkštu pavykta. Dabar Čiko atėjo ir visu svoriu užgulė ranką, kuria pelę laiikau.Judėt negaliu, todėl baigiu rašyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 31 sausio 2015 - 22:38
QUOTE(Lunyte @ 2015 01 31, 21:42)
Ar priimsit mane į savo būrį?  2.gif

Kurgi ne bigsmile.gif Toks mažutis, toks margutis, nulėpausiukas ir dar užsienietis thumbup.gif biggrin.gif
Lunyte, smagu, kad įsigijot tokį gražų katinėlį ir prisijungėt prie škotukų mirksiukas.gif
Tikiu, kad namuose turit daug smagių akimirkų, ir daug šypsenų dėl to mažylio bigsmile.gif
Fotografuokit jo išdaigas ir puoškite škotukų temą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2015 01 31, 23:27)

Man pavyko  clap.gif Sugirdžiau tabletę  smile.gif

Gal ir mano ilgieji patarimai padėjo? g.gif bigsmile.gif

Vaišinga šeimininkė Puma bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2015 01 31, 23:35)

O pas Čiko durna mada - kai nori žaisti, pradeda kandžiotis ir šokinėja ant žmogaus.  tuomet uždariau vonioj trumpam, po to išėjo ir atėjo taikytis biggrin.gif trynėsi aplinkui, laižė mane smile.gif Ir pasakyks, kad jie nieko nesupranta ...[b]

Tikrai daug ką supranta ir žino, ir prisimena, jeigu turėjo kokios negeros patirties, sekantį kartą saugosi mirksiukas.gif
Bet va kandžiojimasis kaip ir nepageidautinas įprotis, aš nenorėčiau schmoll.gif , gal dar nevėlu atpratinti g.gif
Atsakyti
Točis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip laikotės? smile.gif

Štai maniškis Pipiras įsitaisęs naujame savo name biggrin.gif net iškirpo jam duris toje spintoje biggrin.gif tai kartais dabar įlenda pasislėpti į savo namelį antrąjį namelį biggrin.gif biggrin.gif
Labai jau įsidrąsinęs mūsų vyrutis su vandeniu, tik nueiname į vonią tai iškart prisistato jis biggrin.gif net kai maudomės, jeigu durys būna nepilnai uždarytos tai tuoj pat prisistato biggrin.gif labai jau patinka jam vanduo, žaidžia ir žaidžia biggrin.gif

user posted image]
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Pipiras jau paaugęs, tik geltonos akutės švyti biggrin.gif

Smagu jam turėti vis naujus namučius, kad ir dėžutėje bigsmile.gif

Mano Bugis vandens dabar privengia, kai buvo mažutis - labai norėjo, bet neturėdavau laiko jam duot su tuo vandeniu žaisti, tai gal atprato bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Riolita.,2015 01 31, 22:27]
Sveikas, Tocho 4u.gif

Gerai, kad čia užsukai. Mūsų namai - tavo namai 4u.gif Jei lietuviškai dar nemoki, nieko tokio, susišnekėsim katiniškai biggrin.gif Pirmai pažinčiai pavaišinsiu obuoliukais

Ot ačiū, obuoliukų dar neteko ragaut. Šiaip labai norėčiau visko ką šeimininkė valgo... Bet neduoda, sako ir taip nespeja man grūdelių pilt, vis tuščia ir tuščia... blush2.gif

Dėl to liūdžiu sad.gif
user posted image

Ir žinoma džiaugiuos sulaukęs šilto priėmimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Atrodo daugiau apsnūdęs nei liūdnas smile.gif

Beje, apie maistą kalbant, škotukai susidariau įspūdį linkę tukti. Ar jūs kaip nors ribojate maistą? Dienai normuojate ar duodate kiek prašo?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na, aš maisto visiškai neriboju - sausas ir vanduo pastatyti visada, ryte ir vakare gauna konservų.
Tikrai nepuola, kad daug prisivalgytų, ir konservus - labiausiai skystimą aplaižo.

Svoris nesikeičia ir nestorėja, valgumu apskritai nepasižymi, ir dar reikia paprašyti, kad nors šiek tiek užkąstų biggrin.gif
Atsakyti