Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(Masianca @ 2014 10 29, 10:23)
Labas rytas,tatanka pratesiau biliuteni dar savaitei,bet po jos zadu jau eiti i darba,jau atsitiesiau ,tempia,bet jau ner apkrovos tokios nugarai,i lauka vakar isejau,nepavargau kaip pries tai budavo,kai senute i prakaita net muse,jegu nebuvo..Manau per savaite dar sustipresiu..

Va paskambino direktore, tai sake nedurniuoti ir kita savaite i darba neskubeti tikrai dar.. bigsmile.gif
tai jauciu ramia galva dar atostogausiu.. tik va noretusi kazka daugiau nuveikti, nei kad namie sedeti.. kur i miesta islysti kavos dienos metu, ar dar kur... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 29, 11:53)
o tu ten nuėjusi į konsultaciją ko konkrečiai klausi  g.gif  jaučiu tą reikėjo daryti iki OP. Ar manai jis padaręs echo ką nors pakomentuos  g.gif

Nenoriu svarstyti, ką reikėjo daryt iki op. Šiaip sutinku, kad tikrai kvaila mano situacija. Iš kitos pusės privačiai opertuotis, pinigų neturiu, žinoma, galėjau susirišt pilvą ir taupyt, laukti metus ar kiek, nu bet neapsikenčiau to skausmo, čia sužinojau, kad galima Santaruose, tai daug nesvarčiau ir nėjau privačiai konsultuotis. Dabar mane domina ne tai, ką galėjo kitas daktaras padaryt kitaip, o tai - kaip aš gyju, ar jau tikrai galiu į sportą, na plius dar noriu sužinot apie kitokio pobūdžio operaciją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 29, 10:57)
Nenoriu svarstyti, ką reikėjo daryt iki op. Šiaip sutinku, kad tikrai kvaila mano situacija. Iš kitos pusės privačiai opertuotis, pinigų neturiu, žinoma, galėjau susirišt pilvą ir taupyt, laukti metus ar kiek, nu bet neapsikenčiau to skausmo, čia sužinojau, kad galima Santaruose, tai daug nesvarčiau ir nėjau privačiai konsultuotis. Dabar mane domina ne tai, ką galėjo kitas daktaras padaryt kitaip, o tai - kaip aš gyju, ar jau tikrai galiu į sportą, na plius dar noriu sužinot apie kitokio pobūdžio operaciją  blush2.gif

jei tu pasiryžus eiti privačiai, tai tu taip pat gali į V... kliniką nuvaryt, matai esmė yra tame, kad tas gydytojas kuris darė OP bent žino situaciją, kas ir kaip ten viduje buvo. Žinai kaip sakant jie vis tiek vieni kitų darbų nekomentuos blogai mirksiukas.gif Dabar tik gerai nepamenu ar Balčiūnas ar Vaičiūnas taip pat dirbo su V... taip kad jie vieni kitus pažįsta ax.gif aišku čia mano toks pasiūlymas būtų ax.gif

Žiūriu Vaičiūnas ir dabar Vitkus Clinic dirba biggrin.gif

O Balčiūnas kaip ir sakiau Santariškėse darbavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 29 spalio 2014 - 11:07
QUOTE(tatanka @ 2014 10 29, 12:53)
Va paskambino direktore, tai sake nedurniuoti ir kita savaite i darba neskubeti tikrai dar..  bigsmile.gif
tai jauciu ramia galva dar atostogausiu.. tik va noretusi kazka daugiau nuveikti, nei kad namie sedeti.. kur i miesta islysti kavos dienos metu, ar dar kur...  doh.gif

o man biliutenio uzdarymo diena darbe prasideda 4iseigines tai dar prasites atostogos doh.gif Namie jau irgi atsibodo jau sapnuoju savo kolegus,pasiilgau..

kirisama kas per Dr klinika?
Atsakyti
Skaitinėjuos apie krutų plastiką ir jūs man paaiškinkite, jeigu negalima kelti rankų po OP, tai kaip išsiplauti elementariai galvą g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 29, 11:30)
Skaitinėjuos apie krutų plastiką ir jūs man paaiškinkite, jeigu negalima kelti rankų po OP, tai kaip išsiplauti elementariai galvą  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif apetitas auga bevalgant? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 29, 11:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  apetitas auga bevalgant?  lotuliukas.gif

kad ir labai norėčiau, bijau bet kokios OP šiuo metu verysad.gif o ir žinau kodėl V... tada pasakė, jog tai tegu būna paskutinė operacija man... vienu žodžiu pasvajojau ir užteks biggrin.gif

C dydis šioks toks yra, tik per tuos maitinimus ji tokia kažkokia nebetokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 29 spalio 2014 - 12:03
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 29, 12:03)
kad ir labai norėčiau, bijau bet kokios OP šiuo metu  verysad.gif  o ir žinau kodėl V... tada pasakė, jog tai tegu būna paskutinė operacija man... vienu žodžiu pasvajojau ir užteks  biggrin.gif

C dydis šioks toks yra, tik per tuos maitinimus ji tokia kažkokia nebetokia  lotuliukas.gif

Žinau ka reiškia..
mano buvo J dydžio, dabar DD, ir tai sakyciau vien skūreles susidedu į ta papinyką.. doh.gif vaizdo nėra.. tiesą pasakius mąstau, kad kažkur turėtu tikrai būti pirkti liemenukų, kurie ir tokia krūtinę gražia padaro.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 29, 12:03)
jei tu pasiryžus eiti privačiai, tai tu taip pat gali į V... kliniką nuvaryt, matai esmė yra tame, kad tas gydytojas kuris darė OP bent žino situaciją, kas ir kaip ten viduje buvo. Žinai kaip sakant jie vis tiek vieni kitų darbų nekomentuos blogai  mirksiukas.gif Dabar tik gerai nepamenu ar Balčiūnas ar Vaičiūnas taip pat dirbo su V... taip kad jie vieni kitus pažįsta  ax.gif aišku čia mano toks pasiūlymas būtų  ax.gif

Žiūriu Vaičiūnas ir dabar Vitkus Clinic dirba  biggrin.gif

O Balčiūnas kaip ir sakiau Santariškėse darbavosi smile.gif

Man nereikia, kad vienas daktaras komentuotų kito daktaro darbą iš blogos pusės biggrin.gif Aišku, galiu ir pas V. privačiai nueit, bet jo kainų man neįkast schmoll.gif jei jau jis galėjo komentuoti, galėjo tą daryt kai buvau konsultacijai Santariškėse užsirašius. Na, nepavyko tada, daugiau nebenoriu. Čai matyt aš toks jau žmogus blush2.gif o kad jie vieni kitus pažįsta, tai čia aišku kaip dieną mirksiukas.gif ne tik kad kartu dirbę ar dirba, bet ir priklauso tai pačiai draugijai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 29, 12:05)
kirisama kas per Dr klinika?

Google viską pasakys mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 29, 14:52)
Man nereikia, kad vienas daktaras komentuotų kito daktaro darbą iš blogos pusės  biggrin.gif Aišku, galiu ir pas V. privačiai nueit, bet jo kainų man neįkast  schmoll.gif jei jau jis galėjo komentuoti, galėjo tą daryt kai buvau konsultacijai Santariškėse užsirašius. Na, nepavyko tada, daugiau nebenoriu. Čai matyt aš toks jau žmogus  blush2.gif o kad jie vieni kitus pažįsta, tai čia aišku kaip dieną  mirksiukas.gif  ne tik kad kartu dirbę ar dirba, bet ir priklauso tai pačiai draugijai smile.gif
Papildyta:
Google viską pasakys  mirksiukas.gif  blush2.gif

jau pasake,saunuole kad eini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 29, 12:43)
Žinau ka reiškia..
mano buvo J dydžio, dabar DD, ir tai sakyciau vien skūreles susidedu į ta papinyką..  doh.gif  vaizdo nėra.. tiesą pasakius mąstau, kad kažkur turėtu tikrai būti pirkti liemenukų, kurie ir tokia krūtinę gražia padaro..  blush2.gif

Yra yra,bet taip noretusi bet koki nesiot :-)
Atsakyti
[quote=Kirisama,2014 10 29, 13:52]
kiek skaitinėjau šią temą, supratau, kad OP dareisi Santariškėse, pas V.? ... gal klystu g.gif
o į konsultaciją ėjai su siuntimu iš poliklinikos? gal gali parašyt i až kiek kainavo OP, jei ne paslaptis
unsure.gif.
sorry, kad tiek klausinėju, bet baisiai viskas aktualu. po naujų metų, norėčiau taip pat pilvuką susitvarkyt.
Atsakyti