Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

[quote=zuziuka,2014 10 29, 15:28]
[quote=Kirisama,2014 10 29, 13:52]
kiek skaitinėjau šią temą, supratau, kad OP dareisi Santariškėse, pas V.? ... gal klystu g.gif
o į konsultaciją ėjai su siuntimu iš poliklinikos? gal gali parašyt i až kiek kainavo OP, jei ne paslaptis
unsure.gif.
sorry, kad tiek klausinėju, bet baisiai viskas aktualu. po naujų metų, norėčiau taip pat pilvuką susitvarkyt.
[/quote]
Jokia čia paslaptis smile.gif ir tiktai nereikia až wink.gif
Ėjau su siuntimu iš poliklinikos. Operaciją pilnai kompensavo ligonių kasos, nes aš turėjau diagnozę. Mokėjau tik už korsetą 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 29, 15:32)
Jokia čia paslaptis smile.gif ir tiktai nereikia až wink.gif
Ėjau su siuntimu iš poliklinikos. Operaciją pilnai kompensavo ligonių kasos, nes aš turėjau diagnozę. Mokėjau tik už korsetą 350 lt.

o kokia diagnozė? ir siuntimas turbūt irgi is poliklinikos chirurgo buvo ar iš šeimos gydytojo?
nes mėnesio pradžioj varau pas savo terapeutę dėl kraujo tyrimų, tai sakau "za adno" ir siuntimo į santariškes paprašyčiau.... vienžo, nžn ar pavyks... kažkaip nesinori iškart po privačias klinikas lakstyt, tuo labiau, kad patys tie medikai ir santariškėse dirba.
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2014 10 29, 16:19)
o kokia diagnozė? ir siuntimas turbūt irgi is poliklinikos chirurgo buvo ar iš šeimos gydytojo?
nes mėnesio pradžioj varau pas savo terapeutę dėl kraujo tyrimų, tai sakau "za adno" ir siuntimo į santariškes paprašyčiau.... vienžo, nžn ar pavyks... kažkaip nesinori iškart po privačias klinikas lakstyt, tuo labiau, kad patys tie medikai ir santariškėse dirba.

Bambos ir baltosios pilvo linijos išvaržos. Čia buvo mano diagnozė, ją nustatė poliklinikoj chirurgas, o siuntimą į Santariškes pasiėmiau jau iš šeimos gydytojos. Kiek bendrauju šioje temoje lyg ir viena narė buvo rašiusi, kad šeimos gydytoja gali įrašyti, kad galbūt numanoma išvarža, o toliau jau Santariškėse pasitvirtintų arba nepasitvirtintų diagnozė g.gif
Tikra tiesa, kad ten dirba visi, kurie dirba ir privačiai, tiesiog Santariškėse kiek žinau nedaro riebalų siurbimo.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 29, 15:35)
Bambos ir baltosios pilvo linijos išvaržos. Čia buvo mano diagnozė, ją nustatė poliklinikoj chirurgas, o siuntimą į Santariškes pasiėmiau jau iš šeimos gydytojos. Kiek bendrauju šioje temoje lyg ir viena narė buvo rašiusi, kad šeimos gydytoja gali įrašyti, kad galbūt numanoma išvarža, o toliau jau Santariškėse pasitvirtintų arba nepasitvirtintų diagnozė  g.gif
Tikra tiesa, kad ten dirba visi, kurie dirba ir privačiai, tiesiog Santariškėse kiek žinau nedaro riebalų siurbimo.

Čia man šeimos gydytoja išrašė, nebuvau prieš tai pas jokį kitą chirurgą.
Buvus privačiai, bet to jau niekam ten neaiškinau blush2.gif
Atsakyti
Man irgi be problemu israse seimos gydytoja siuntimus netgi du,norejau paklausyti ir Rauba ir Vitku tongue.gif
Atsakyti
na ir aš tuomet bandysiu su tais siuntimais prasisukt...
gal dar yra be "Kirisama" daugiau merginų kurios Santariškėse operavosi? gal galit daug maž kainas pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2014 10 29, 18:16)
gal dar yra be "Kirisama" daugiau merginų kurios Santariškėse operavosi? gal galit daug maž kainas pasakyt?

R.pasakys tau pats,o Santariskese,reiks duot,jei esi priaugus daug svorio,reikia siurbt ir geru rezultatu,rinkis privaciai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 29, 13:41)
Yra yra,bet taip noretusi bet koki nesiot :-)

gal gali ka rekomenduot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2014 10 29, 16:16)

aš operavausi 4u.gif o apie kokias kainas klausi? ax.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 29, 16:19)
R.pasakys tau pats,o Santariskese,reiks duot,jei esi priaugus daug svorio,reikia siurbt ir geru rezultatu,rinkis privaciai.. 4u.gif

o R.... kiek užsiprašė, man šiaip įdomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 29, 15:35)
Bambos ir baltosios pilvo linijos išvaržos. Čia buvo mano diagnozė, ją nustatė poliklinikoj chirurgas, o siuntimą į Santariškes pasiėmiau jau iš šeimos gydytojos. Kiek bendrauju šioje temoje lyg ir viena narė buvo rašiusi, kad šeimos gydytoja gali įrašyti, kad galbūt numanoma išvarža, o toliau jau Santariškėse pasitvirtintų arba nepasitvirtintų diagnozė  g.gif

Man taip pat siuntima israse tieisog seimos gydytoja..
del riebalu siurbimo, kai klausiau ar turi aparata - sake, kad taip.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuziuka @ 2014 10 29, 16:16)

as taip pat Santariskese operavausi, pas V
gailiuosi kad nepadariau dvigubos peracijos vienam gyjimui, bet tai visviena eisiu tvarkytis..
kaip tik uzdirbti viskam ko noriu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 29, 18:37)
aš operavausi 4u.gif  o apie kokias kainas klausi? ax.gif
o R.... kiek užsiprašė, man šiaip įdomu  g.gif

Daug 4u.gif Susumavus kiek man atlykta proceduru,privaciai gavosi vos ne pigiau ir sutvarkyfa viskas ka reikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 29, 16:43)

kaip tik uzdirbti viskam ko noriu...  doh.gif

esminė problemėlė biggrin.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 29, 16:46)
Daug 4u.gif Susumavus kiek man atlykta proceduru,privaciai gavosi vos ne pigiau ir sutvarkyfa viskas ka reikejo 4u.gif

rimtai blink.gif su siuntimu tiek užsiprašė blink.gif
Atsakyti