Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

svarbiausia, kad visos rastumėm sau tinkamiausią būdą tų "lašinukų" atsikratyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2014 10 30, 11:17)
mane tas "nejudejimas" irgi neramina, juk po OP turbut mažai leidžia fizinio krūvio... neįsivaizduoju kaip aš be savo šokių ištversiu unsure.gif

Kaip nors biggrin.gif

QUOTE(zuziuka @ 2014 10 30, 15:20)
svarbiausia, kad visos rastumėm sau tinkamiausią būdą tų "lašinukų" atsikratyt 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zuziuka @ 2014 10 30, 11:17)
mane tas "nejudejimas" irgi neramina, juk po OP turbut mažai leidžia fizinio krūvio... neįsivaizduoju kaip aš be savo šokių ištversiu unsure.gif

Kaip nors biggrin.gif

QUOTE(zuziuka @ 2014 10 30, 15:20)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 28, 10:30)
Iš tikro tai pasižiūriu į Virginp nuotraukos, tai man nereali motyvacija, kaip žmogus dėdamas pastangas turi tobulybę  bigsmile.gif

Sveikutes 4u.gif bandau perskaityti 10psl temutes, biski buvau pasiklydus biggrin.gif
aciu Bandomasis 4u.gif pas mane iki tobulybes dar toloka ... mirksiukas.gif

Vat tu tai tikrai jau ledukas! drinks_cheers.gif
Tatanka ir super! 4u.gif
Macianca thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 30, 18:13)
Sveikutes  4u.gif bandau perskaityti 10psl temutes, biski buvau pasiklydus  biggrin.gif
aciu Bandomasis  4u.gif pas mane iki tobulybes dar toloka  ... mirksiukas.gif

Vat tu tai tikrai jau ledukas!  drinks_cheers.gif
Tatanka ir super!  4u.gif
Macianca  thumbup.gif

Kur pasiklydai biggrin.gif isdavei mus biggrin.gif
As vis paziuriu tavo foto pries op ir po tai man tiesiog neitiketina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 30, 21:14)
Kur pasiklydai  biggrin.gif isdavei mus  biggrin.gif
As vis paziuriu tavo foto pries op ir po tai man tiesiog neitiketina  thumbup.gif

Nu jau nu jau biggrin.gif as sporto salej prisiziuriu visokiu, i stambesnes ir su gelbejimo ratais pasiziuriu, mintyse sakau, kaip fainiai, kas as jau kitaip atrodau, taciau kai paziuriu i kudenas ir saleje tikrai nelabai stipriai dirbancias, tada pagalvoju, dar daug reikia ideti pastangu blush2.gif
Siaip trenere mane vis pagiria, pamotyvuoja, sako, kad as aptirpus atrodau gerokai. CM sumazejo visur, bet dirbti su odikes stangrumu, dar reikia ohohoho blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šeimynėlė @ 2014 10 26, 23:26)
Vitkus klinikų tikrai daro issimoketinq thumbup.gif
Papildyta:
Aš vilniete ir dariau vitkaus klinikoje, nepatogus man būtų važinėjimas į kauną  verysad.gif
Papildyta:
Man vasarį buvo plastika, o si penktadienį darėme korekcija, kai sumokėti tokia kaina nori nepriekaištingai atrodyti, nors didžiąją dalimi buvau patenkinta, nes rezultatas akivaizdus smile.gif

Seimynele, kaip viskas vyko per korekcija? Kokia busena dabar? Kokie apribojimai? Kainavo/ nekainavo? Reikia nesioti korseta? Kiek laiko? Ar dar ka darei papildomai, ar tik korekcija pilvo randuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 30 spalio 2014 - 21:53
Sveikos 4u.gif

QUOTE(virginp @ 2014 10 30, 20:27)
Nu jau nu jau  biggrin.gif  as sporto salej prisiziuriu visokiu, i stambesnes ir su gelbejimo ratais pasiziuriu, mintyse sakau, kaip fainiai, kas as jau kitaip atrodau, taciau kai paziuriu i kudenas ir saleje tikrai nelabai stipriai dirbancias, tada pagalvoju, dar daug reikia ideti pastangu  blush2.gif
Siaip trenere mane vis pagiria, pamotyvuoja, sako, kad as aptirpus atrodau gerokai. CM sumazejo visur, bet dirbti su odikes stangrumu, dar reikia ohohoho  blush2.gif  mirksiukas.gif

tas kūdumas genai, vienoms reikia daug įdėti ir tai nėra tobulumo, o kitos pagimdo ir jau po savaitės būna, kaip negimdžiusios rolleyes.gif taip jau yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 30, 22:51)
Seimynele, kaip viskas vyko per korekcija? Kokia busena dabar? Kokie apribojimai? Kainavo/ nekainavo? Reikia nesioti korseta? Kiek laiko?  Ar dar ka darei papildomai, ar tik korekcija pilvo randuko?

Darėme tik rando korekcija, vieną šoną žemyn plius ausų nuėmimas wink.gif pinigų NEKAINAVO, žiauriau dėl to džiaugiuosi , nes is kart po operacijos su gydytojų svarstėme tą galimybę smile.gif korsetą nešioju, man taip patogiau ir gydytojas rekomendavo, darau viską, einu kur noriu, minėjau kad sekančią dieną buvau koncerte ir šiek tiek pašokau smile.gif nieks net nepastebėjo, nors apsaugai visiems prisimelavau kad perpūtė, bet jie ir to nepastebėjome wink.gif antradienį buvau perisime tai rezultatas gražus, suėjo visi ziuret, nes ten jaučiuosi kaip sava wink.gif daugiau nieko nedariau, krūtinę bijaų net pagalvoti būsiu su savais smile.gif wink.gif
Atsakyti
Sveikos, jau pasigrazinusios ar dar tik planuojancios ta padaryti 4u.gif Pati planuoju panasaus pobudzio operacija- sonu, slaunu vidiniu ir isoriniu pusiu, keliukiu nusiurbima. Bet turiu keleta klausimu ir , zinoma, baimiu:
1. Ar sunkus ir labai skausmingas gijimo laikotarpis? Tarkime savaite po operacijos?
Realiai kada galiu grizti i darba? (darbas sedimas)
2. Kiek suprantu reikes deveti korseta apie 2 men? Ar jo po drabuziais nesimato?
3. Ar po tokiu operaciju (tik apie nusiurbima kalbu) dar blogesnis vaizdas nepasidaro?
Nes pas mane kazkokiu dideliu labai problemu nera, virsvorio neturiu, esu normalaus kuno sudejimo. Bet vistiek noriu patvarkyti tas problemines vietas, kurias, pasak MB, matau tik as. Dekinga uz info 4u.gif

Atsakyti
Sveikos :-)

Dan@25 o tikrai jau to siurbimo reikia? Gal kokio vakumo uztektu ar dar kokiu proceduru? Nes nusiurbs vienas vietas, kokiu puse metu bus ramu bet visa tai prades rinktis kitose vietos sad.gif organizmo nepakeisi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2014 11 01, 10:03)
Sveikos, jau pasigrazinusios ar dar tik planuojancios ta padaryti  4u.gif Pati planuoju panasaus pobudzio operacija- sonu, slaunu vidiniu ir isoriniu pusiu, keliukiu nusiurbima. Bet turiu keleta klausimu ir , zinoma, baimiu:
1. Ar sunkus ir labai skausmingas gijimo laikotarpis? Tarkime savaite po operacijos?
Realiai kada galiu grizti i darba? (darbas sedimas)
2. Kiek suprantu reikes deveti korseta apie 2 men? Ar jo po drabuziais nesimato?
3. Ar po tokiu operaciju (tik apie nusiurbima kalbu) dar blogesnis vaizdas nepasidaro?
Nes pas mane kazkokiu dideliu labai problemu nera, virsvorio neturiu, esu normalaus kuno sudejimo. Bet vistiek noriu patvarkyti tas problemines vietas, kurias, pasak MB, matau tik as. Dekinga uz info  4u.gif

sveikute,nebijok nera labai skausminga,as po dideliu pjuviu i darba grizau po 2sav,korseto po rubais nesimato.o ar reikia sirbimo ar ne Jums paciai geriau zinoti mirksiukas.gif
Atsakyti