Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

bigsmile.gif nu bandomasis, dabar pasakok, kokie ten patarinai ir t.t. Kada po kiek ir nuo ko pradet.. Žinau, kaf nebūsiu tokia daili kaip jūs, bet bent jau į tą pusę.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 30, 00:53)
bigsmile.gif  nu bandomasis, dabar pasakok, kokie ten patarinai ir t.t. Kada po kiek ir nuo ko pradet.. Žinau, kaf nebūsiu tokia daili kaip jūs, bet bent jau į tą pusę..  blush2.gif

Figura1,2,3 Pu-erh arbata ir nesuk sau galvos..po 18val tik vanduo ir zalia arbata.. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 10 29, 22:42)
Aciu uz patarima, bet apsiribosiu sportu ir sveiku maistu, o dirzas ne mano, is drauges pasiskolinau  smile.gif tai greit grazint teks...

o jis naudos davė draugei g.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 29, 22:53)
bigsmile.gif  nu bandomasis, dabar pasakok, kokie ten patarinai ir t.t. Kada po kiek ir nuo ko pradet.. Žinau, kaf nebūsiu tokia daili kaip jūs, bet bent jau į tą pusę..  blush2.gif

aš tai daug nepripasakosiu biggrin.gif turiu tik sudarytą programėlę valymui, bet nebandžiau dar
blush2.gif

o tu palyginus jau labai neblogai atrodai bigsmile.gif nereik lia lia tongue.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 29, 22:55)
Figura1,2,3 Pu-erh arbata ir nesuk sau galvos..po 18val tik vanduo ir zalia arbata.. thumbup.gif  biggrin.gif

man tai šitos arbatos pinigai į balą, na pu erh dar geriu, nes ji man šiaip skani, bet jei tik atsisiunčiu, LT nusipirkau, tai toks šienas, taip ir tebestovi spintutėj rolleyes.gif
tas 18 val irgi, žiūrint kada tu miegoti eini, jei kokią 12 tai nuo 18 netempsi vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 30 spalio 2014 - 08:55
Oi laiminga būčiau ir aš, jei nuo arbatos nors ką pajusčiau lotuliukas.gif figuras gėriau, nes maniau, kad viduriai mažiau kietės - reakcija nulinė. O žalios arbatos išvis negaliu gerti - nemiga kankina nuo jos verysad.gif
Išmaigė mane jau tris kartus tam limfodrenaže. Jaučiuos šiek tiek geriau, regis ir pilvas sumažėjo, bet net vyras sako, kad jis vis dar labai didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 30, 09:14)
Oi laiminga būčiau ir aš, jei nuo arbatos nors ką pajusčiau  lotuliukas.gif  figuras gėriau, nes maniau, kad viduriai mažiau kietės - reakcija nulinė. O žalios arbatos išvis negaliu gerti - nemiga kankina nuo jos  verysad.gif
Išmaigė mane jau tris kartus tam limfodrenaže. Jaučiuos šiek tiek geriau, regis ir pilvas sumažėjo, bet net vyras sako, kad jis vis dar labai didelis  doh.gif

trijų kartų nepakanka limfai išsijudint kaip reikiant, ypač rankomis darant mirksiukas.gif turėk kantrybės 4u.gif
šiaip yra bio drain tokios tabletės, gerai valo žarnyną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 30, 10:39)
trijų kartų nepakanka limfai išsijudint kaip reikiant, ypač rankomis darant  mirksiukas.gif  turėk kantrybės  4u.gif
šiaip yra bio drain tokios tabletės, gerai valo žarnyną  4u.gif

Pilnai tikiu, kad neužtenka. Na dar daug vizitų turiu, tai gal kaip nors. O po to žiūrėk susitiksim kūno akademijoj pas tą pačią mergaitę lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
šiaip svoris (nors ir labai pamažu) krenta ir šiaip visas virškinimas susitvarko, kuomet subalansuoji visą mitybą. aš kadangi dar iki OP noriu kaškiek kg numest, tai jau kokius kelis mėn. stengiuosi taip maitintis, aišku dar plius sportas (mano atveju: 2 kart per savaitę šokiai, rytiniai pabėgiojimai - nuo pavasario iki ankstyvo rudens) ir dar lankau limfodrenažinius masažiukus porą kartų per mėn.
ir tikrai, kaip kuri rašė, kad jei eini miegot kokią 22 val., tai drąsiai galima užkast kažko lengvo ir 20 val.
beja, dar kalbant apie pilvukus. gal kuri iš jūsų cezarių OP turėjusi? idomu, ar tas pooperacinis jausmas kaip ir po cezario? ar dar baisiau? beja, man tas mano pilvūzas ir užkrito po tų cezarių (aišku ir kg po neštumų buvau biški priaugus, bet tikrai nedaug). pabandysiu savaitgalį foto pasidaryt, kaip ten kas atrodo dbr... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 30, 10:27)
Pilnai tikiu, kad neužtenka. Na dar daug vizitų turiu, tai gal kaip nors. O po to žiūrėk susitiksim kūno akademijoj pas tą pačią mergaitę  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

o paskui kavos lotuliukas.gif

QUOTE(zuziuka @ 2014 10 30, 10:50)
šiaip svoris (nors ir labai pamažu) krenta ir šiaip visas virškinimas susitvarko, kuomet subalansuoji visą mitybą. aš kadangi dar iki OP noriu kaškiek kg numest, tai jau kokius kelis mėn. stengiuosi taip maitintis, aišku dar plius sportas (mano atveju: 2 kart per savaitę šokiai, rytiniai pabėgiojimai - nuo pavasario iki ankstyvo rudens) ir dar lankau limfodrenažinius masažiukus porą kartų per mėn.
ir tikrai, kaip kuri rašė, kad jei eini miegot kokią 22 val., tai drąsiai galima užkast kažko lengvo ir 20 val.
beja, dar kalbant apie pilvukus. gal kuri iš jūsų cezarių OP turėjusi? idomu, ar tas pooperacinis jausmas kaip ir po cezario? ar dar baisiau? beja, man tas mano pilvūzas ir užkrito po tų cezarių (aišku ir kg po neštumų buvau biški priaugus, bet tikrai nedaug). pabandysiu savaitgalį foto pasidaryt, kaip ten kas atrodo dbr... blush2.gif

aš turėjusi 3 CP operacijas, man jos čia ir dadėjo tą raumens išdraskymą aišku ir dvigubai priaugtas svoris savo davė biggrin.gif
asmeniškai aš po šios OP atsigavau greičiau nei po CP. tik skausmai tai aišku, jog didesni rolleyes.gif bet tas jausmas kai jauti presiuką, tai nemoku paaiškint wub.gif

aš irgi iki OP numečiau maksimaliai svorį rolleyes.gif tik viena bėda, jog kol nejudėjau labai daug ataugo biggrin.gif bet dabar vėl bandau numest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 30, 12:03)

aš irgi iki OP numečiau maksimaliai svorį rolleyes.gif  tik viena bėda, jog kol nejudėjau labai daug ataugo  biggrin.gif  bet dabar vėl bandau numest  biggrin.gif

mane tas "nejudejimas" irgi neramina, juk po OP turbut mažai leidžia fizinio krūvio... neįsivaizduoju kaip aš be savo šokių ištversiu unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi turėjau CP, tai palyginus su šia operacija, atsigavimas po CP buvo kažkoks košmaras doh.gif Manau, reikia nusiteikti, kad jei skaudės, tai minimaliai, o plius kiek dar grožio pridės ši operacija mirksiukas.gif
Man pilvuko veiklą žiauriai išbalansavo antibiotikų kursas, jų aš gavau beveik visą savaitę, kurią praleidau ligoninėje. Plius dar turiu skydliaukės bėdelių, tad vien tik sveika subalansuota mityba ir mankšta man ne išeitis verysad.gif jau du mėnesiai, o vis dar bandau sureguliuoti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas thumbup.gif

Na as siandien darbinga,trecia diena jau tiesi,jau noriu gyventi,begti,lekti,puostis clap.gif

Pradejau nuo to,kad ryt jau einu pagaivinsiu plauku spalvyte,kirpciukus pakirpsiu,uzsuksiu i rubu parduotuve,palepinsiu save nauja suknele,naujai figurai su mazesniais papukais ir be pilvo tease.gif yahoo.gif

As kai lieknejau(ir puikiai sekesi) man lb daug duodavo butent tas nevalgymas po 18val,o tos arbatytes buvo man kaip zenklas,jais uzbaigdavau dienos mityba biggrin.gif Miegot visada einu po 23val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 30, 12:36)
Labas rytas thumbup.gif

Na as siandien darbinga,trecia diena jau tiesi,jau noriu gyventi,begti,lekti,puostis clap.gif

Pradejau nuo to,kad ryt jau einu pagaivinsiu plauku spalvyte,kirpciukus pakirpsiu,uzsuksiu i rubu parduotuve,palepinsiu save nauja suknele,naujai figurai su mazesniais papukais ir be pilvo tease.gif  yahoo.gif

As kai lieknejau(ir puikiai sekesi) man lb daug duodavo butent tas nevalgymas po 18val,o tos arbatytes buvo man kaip zenklas,jais uzbaigdavau dienos mityba biggrin.gif Miegot visada einu po 23val. 4u.gif

Kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif linkiu puikiai praleisti dieną, pasilepinti grožio salone ir surasti suknelę, ech... thumbup.gif
galiu sakyt, kad ir aš po 18 val nevalgau, nes kaip tik prieš 18 val turim vakarienę po visų darbų. Prisikertam ir nevalgom daugiau lotuliukas.gif čia vos ne kaip iš anekdoto lotuliukas.gif
Atsakyti