Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 19:22)
"Pasirodysi"reiskia,gal naujus grozius parodysi bigsmile.gif
O kokius pooperacinius vaistus jus vartuojate?As visiskai nieko nevartojau,nors dave nuo skausmo,miegui ir antibus..Tik antibus sugeriau g.gif

Mes paburke,istyne esam,bet mano pilvas ligus iskart,sakau gal vaizdas skiriasi,nes mano sonai siurbti.. g.gif

mano jis irgi buvo kaip lenta pradžioj biggrin.gif matosi ir foto biggrin.gif bet paskui skysčiai, siūlai ir šiaip svorio priaugau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 03, 21:24)
mano jis irgi buvo kaip lenta pradžioj  biggrin.gif  matosi ir foto  biggrin.gif  bet paskui skysčiai, siūlai ir šiaip svorio priaugau  lotuliukas.gif

as ir rasau,(liko kitam puslapy)kad tavo pilvas iskart grazus neziurint i skyscius ir visa kita.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 17:48)
tatanka arba jis kazko nesutraukia per op arba padaryta ka reikejo o vaizdo nera nes nesiurbti sonai..Nes jie matosi pas tave..

as pradziai manau nusipirksiu to dermatix.. o paskui ziuresiu kaip bus su tais kremais.. doh.gif ar pleistrais..
tiesa, man vaistininke buvo patarusi ArgoSept hidrokoloidinis geli pameginti, jis kainuoja apie 25 lt max, sake jis labai gerai randams irgi... bet as nemeginau, nieko pasakyti negaliu..

beja, man atrodo, kazkuri lyg siuntesi Dermatix is uzsienio - nepamenate is kur? blush2.gif

del pilvo - na man reiketu siurbti ne tik sonus, o viska aplinkui pjauti.. doh.gif
penktadieni manau uzklausiu, ar galima padaryti korekcija kokia nors.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 03, 20:24)
mano jis irgi buvo kaip lenta pradžioj  biggrin.gif  matosi ir foto  biggrin.gif  bet paskui skysčiai, siūlai ir šiaip svorio priaugau  lotuliukas.gif

Va va "irgi kaip lenta pradzioj" smile.gif mano pilvas nei pacioj pradzioj nei dabar nera lygus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 03, 20:20)
aš tau rimtai sakau, viskam yra savas laikas  bigsmile.gif  aš irgi gi verkiau, kaip viskas man užkniso, priaugau svorio ir pan  biggrin.gif  bet va bėga mėnesiai ir matau puikiai kaip viskas dailėja  bigsmile.gif
būtų smagu paskui pamatyti rezultatą blush2.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man 5,5 mėn ir tik va po truputį pradedu matyti tą rezultatą kurio ale laukiau iš karto  biggrin.gif

Visos mes norime rezultato čia ir dabar, tokios jau mes, moterys smile.gif

Beje, atmintinėje po pilvo plastikos op parašyta, ne tik tai, kad galutinis rezultatas po 8 mėn, bet ir tai, kad kūnas kurį laiką po op - apie 8 sav. gali kaupti skysčius.

Manau, kiekvienas daktaras padaro maksimumą, kas tuo atveju įmanoma, vadovaujasi savo žiniom, patirtimi. Bet visada bus galvojančių, kad chirurgai kažko specialiai nepadaro biggrin.gif
Pilvas kybojo pūpsojo kelis metus, o mes norim 100% rezultato iš kart grįžus iš operacinės. Juk kūnui dar ir prisitaikyti reikia prie pokyčių smile.gif prisitaiko ne per savaitę ir net ne per mėnesį.

QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 20:22)
"Pasirodysi"reiskia,gal naujus grozius parodysi bigsmile.gif
O kokius pooperacinius vaistus jus vartuojate?

Tai aš suvokiu, kad tu apie grožius biggrin.gif bet kur man siūlai tą pasirodymą daryti lotuliukas.gif

V. Išrašė : vaistus greitinančius gijimą, mėlynių rezorbciją, priešuždegiminius, šiandien baigiau antibiotikus, dar vakarais - vaistai skrandžio dirglumui mažinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ūlialia: 03 lapkričio 2014 - 19:58
ulialia,o nors nuotraukas sau darai biggrin.gif ,***** kur tau pasirodyt g.gif ,tai galva nerodyk,tik grozius,arba i az gali,arba ikelk ir istrinsi neuzilgo doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 19:22)

bandomasis,tavo pilvas,ligus iskart po op ir nereikia lialia,pas kitas tikrai ne tokie rezultatai..galbut taip,nes tu ir taip esi nestambi arba tau tiesiog pasiseke,ir i  tavo op ideta daugiau demesio ir pastangu biggrin.gif  doh.gif

o aš manau, kad vienoms reikia kelių mėnesių o kitoms gal ir visų metų atsistatyti į vietas po OP, taip kad apsišarvuojam kantrybe cool.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 19:32)
as ir rasau,(liko kitam puslapy)kad tavo pilvas iskart grazus neziurint i skyscius ir visa kita.. 4u.gif

jau radau biggrin.gif vakar suvalgiau 2 didelius cepelinus ir pilvas nei kiek neiššoko, jėgiška thumbup.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 11 03, 19:40)
as pradziai manau nusipirksiu to dermatix.. o paskui ziuresiu kaip bus su tais kremais..  doh.gif  ar pleistrais..
tiesa, man vaistininke buvo patarusi ArgoSept hidrokoloidinis geli pameginti, jis kainuoja apie 25 lt max, sake jis labai gerai randams irgi... bet as nemeginau, nieko pasakyti negaliu..

beja, man atrodo, kazkuri lyg siuntesi Dermatix is uzsienio - nepamenate is kur?  blush2.gif

del pilvo - na man reiketu siurbti ne tik sonus, o viska aplinkui pjauti..  doh.gif
penktadieni manau uzklausiu, ar galima padaryti korekcija kokia nors..  doh.gif

aš mečiau nuorodą kažkada buvau gerokai pigiau radus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 20:02)
ulialia,o nors nuotraukas sau darai biggrin.gif ,***** kur tau pasirodyt g.gif ,tai galva nerodyk,tik grozius,arba i az gali,arba ikelk ir istrinsi neuzilgo doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

kodėl nenorit į fotki g.gif
Atsakyti
i fotki noriu,bet ulialia neturi prisijungimo duomenu man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 20:07)

hmm na jo blush2.gif bet jei seniau lankėsi tai gal gaus ax.gif labai irgi norėčiau pamatyti gydytojo darbelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 03, 20:24)

Bandomasis kaip visada, kuda buvo pries opr, viskas ten jai gerai, ir daugiausiai verkia forume ir kitas stambesnes nervina manau blush2.gif Super atrodai, matai kad zmones giria, kiek dar girti tave reikes, kad nebeverktum? drinks_cheers.gif
Aisku nesupyk uz mano nuomuone tiesia sviesia, as nemoku kitaip.....
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 21:02)
ulialia,o nors nuotraukas sau darai biggrin.gif ,***** kur tau pasirodyt g.gif ,tai galva nerodyk,tik grozius,arba i az gali,arba ikelk ir istrinsi neuzilgo doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 03, 21:05)

kodėl nenorit į fotki g.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 11 03, 21:07)

Niu va man net nieko rašyt nereikėjo smile.gif viešai nekelsiu ir į až kiekvienai nesiųsiu. Jei leisit į save fotki pažiūrėt, pasirodysiu ir pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 11 03, 20:58)
Bandomasis kaip visada, kuda buvo pries opr, viskas ten jai gerai, ir daugiausiai verkia forume ir kitas stambesnes nervina manau  blush2.gif Super atrodai, matai kad zmones giria, kiek dar girti tave reikes, kad nebeverktum?  drinks_cheers.gif
Aisku nesupyk uz mano nuomuone tiesia sviesia, as nemoku kitaip.....

Jau nebeverkiu biggrin.gif bet vis gi kartais pasvajoju apie ta kuduma kuri turejau kazkada biggrin.gif

QUOTE(ūlialia @ 2014 11 03, 21:21)
Niu va man net nieko rašyt nereikėjo smile.gif viešai nekelsiu ir į až kiekvienai nesiųsiu. Jei leisit į save fotki pažiūrėt, pasirodysiu ir pati wink.gif

As tai nieko pries bigsmile.gif
Atsakyti